Επιτροπή Απαλλαγών

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Σωτηρης

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Πέρασε κάνεις από επιτροπή απαλλαγών να μας πει τι παίζει αυτές τις μέρες
Άβαταρ μέλους
BigSoldier
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από BigSoldier »

Τι γίνεται με την επιτροπή; Περνάς κανονικά για να εξεταστείς ή ότι αναβολή έδωσε ο γιατρός από το φρουραρχείο ή στρατόπεδο την παίρνεις αυτόματα; Όποιος μπορεί να ενημερώσει. Ευχαριστώ πολύ.
SifuJ

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από SifuJ »

Κανείς που να πέρασε πρόσφατα από επιτροπή για αναβολή/απαλλάγη να μας πει τι κλίμα υπάρχει?
Johnny93

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Johnny93 »

Καλησπέρα σας παιδιά, καινούριος εδώ, αν και έχω καταλάβει πώς πάει το όλο πράγμα, ήθελα να εκθέσω τον προβληματισμό μου.. σε λίγους μήνες πρέπει να παρουσιαστώ αλλά πριν σχεδόν ένα χρόνο έχασα ένα στενό συγγενικό μου πρόσωπο με αποτέλεσμα να αλλάξει η ψυχοσύνθεση μου, απέκτησα κρίσεις πανικού, εφιάλτες, σταμάτησα τη δουλειά μου γενικά δύσκολα.. ξεκίνησα συνεδρίες με ψυχολόγο δεν ήθελα να πάω σε ψυχίατρο. Εννοείται δε μπορώ στη παρούσα φάση να υπηρετήσω, έχω πάρει ήδη μια αναβολή για κοινωνικούς λόγους και τώρα θέλω να το πάω μέσω απαλλαγής. Βρήκα ψυχίατρο επειδή η ψυχολόγος δεν μετράει όπως διαβάζω. Συμφώνησα να συναντιεμαι μαζί τουοτου τακτικά μέχρι να κάνω τη διαδικασία Φρουραρχείου γιααγια νακνα σιγουρευτώ ότι όλα θα πάνε καλά. Θεωρείται όνομα στο χώρο του, στις υπηρεσίες προς το κοινό αναφέρει ότι παρέχει εισήγηση για θέματα στρατού και φοβάμαι μήπως από την επιτροπή απαλλαγών τον ψάξουν και τελικά δε κάνω κάτι, ξέρετε μήπως κοιτάνε το όνομα του ψυχιάτρου και έτσι?Αν είναι να βρω άλλον, θα ήθελα να μου πουν τη γνώμη τους και οι παλαιότεροι που έχουν πάρει Ι5.

Σας ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
BigSoldier
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Επιτροπή Απαλλαγών

Πέρασε κανείς από την επιτροπή απαλλαγών να μας που τι γίνεται; Αντιμετώπιση, ερωτήσεις που πιθανόν γίνονται ή τίποτα;
Κωστας

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Κωστας »

Παιδιά γνωρίζει κανένας ποιες μέρες λειτουργούν τα εξωτερικά ιατρεία δηλαδή οι ψυχιατροι που περνάς για να πάρεις την αναβολή στο 424;
Πέτρος

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Πέτρος »

Πήρα σήμερα τηλέφωνο να κλείσω το ραντεβού με την Επιτροπή Απαλλαγών. Είχαν περάσει από τη διαδικασία του Φρουραρχείου τη Δευτέρα 25/5. Μου είπαν να ξανακαλέσω σε 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕς, διότι τόσο παίρνει η μεταφορά των εγγράφων από τη Στρατολογία στην Επιτροπή Απαλλαγών.(μιλάω για την επιτροπή του 401, Γ' ΕΣΣΟ 2020).
Ασαρκος
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Ασαρκος »

Καλήσπερα στην ομαδα. Θελω βοηθεια σχετικα με τιν απαλλαγη. Εχω παρει μεχρι στιγμής 2 φορες αναβολη απο το στρατο για 1 χρονο η καθε μια. Τωρα 4/6 ειναι η 3η φορα που με καλουνε και παω για ι5.

Το θεμα μου ειναι τα κιλα ειμαι 150 κιλα και 1.70 οπότε, πριν 1 μηνα πηγα και σε εναν ψυχιατρο και πηρα μια γνωματευση οτι εχω αγχος αγοραφοβια και οτι προερχονται απο τα κιλα ολα αυτα. Πιστευω θα την παρω την απαλλαγη. Τωρα θα παω με τον πατερα μου στη θηβα που ειναι να παρουσιαστω για να τελειωσω πιο γρηγορα.

Υπαρχει περιπτωση να μην με πανε στο 401 για εξετασει επειδη εχει κρουσματα η οχι; Η να με πανε και στο 401 και σε καποιο αλλο;

Ευχαριστω εκ των προτερων. Κατι τελευταιο χρειαζεται να κλεισω καποιο ραντεβου με 401 για να με εξετασουν; Γιατι κατι τετοια ακουσα.
SifuJ

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από SifuJ »

Κανείς που να πέρασε πρόσφατα από επιτροπή για αναβολή/απαλλάγη να μας πει τι κλίμα υπάρχει;
VENTO

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από VENTO »

Καλημερα εχει παει κανεις 401 μετα απ το φρουραρχειο; Γιατι δεν απαντανε μερες τωρα τα παλικαρια εκει! Τ γινετε με την αναβολη δινει οσο κ ο γιατρος στο φρουραρχειο για ψυχολογικους λογοθς?
ΖΜ

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από ΖΜ »

Καλησπερα.. Εχω παρει 2 χρονια αναβολη για λογους υγειας.. ειμαι μια χαρα στην υγεια μου απλα δε θελω να παω στρατο.. πηγα σημερα στην επιτροπη απαλλαγων για την τελικη απαλλαγη (2χρονια αναβολων) εχοντας μαζι τα παντα απο χαρτια.. ο γιατρος εκει (πηγε να με ψαρωσει) μου εκανε κουβεντα και μου ειπε θα με βγαλει Ι4 και οτι πρεπει να μπω στο στρατοπεδο να παρω την απαλλαγη.. του ειπα οχι δε μπαινω φοβαμαι θα με σκοτωσουν κλπ.. στην τελικη του γνωματευση μου εγραψε τελικα διαταραχη προσωπικοτητας και αγχους.. δεν εγραφε κατι αλλο κ μου ειπαν απ την επιτροπη οτι θα με ενημερωσουν απ το στρατολογικο.. το χαρτι του δικου μου γιατρου λεει. Υποτροπιαζουσα καταθλιψπτικη διαταραχη.. Η ερωτηση που εχω να κανω ειναι λετε να ηθελε να με ψαρωσει μονο; Ή οντως με εβγαλε Ι4;
Ζμ

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Ζμ »

Φιλε εμενα που μου εβαλαν 338 ενδειξη τι ειναι; Θελω να παρω Ι 5 κ ειναι η τελευταια φορα οριστικη απαλλαγη
Afga

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Afga »

Καλησπέρα, πέρασε κανείς από επιτροπή 424 θεσσαλονίκη;
Άβαταρ μέλους
BigSoldier
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Επιτροπή Απαλλαγών

ΖΜ έγραψε:Καλησπερα. Εχω παρει 2 χρονια αναβολη για λογους υγειας. Ειμαι μια χαρα στην υγεια μου απλα δε θελω να παω στρατο. Πηγα σημερα στην επιτροπη απαλλαγων για την τελικη απαλλαγη (2χρονια αναβολων) εχοντας μαζι τα παντα απο χαρτια. Ο γιατρος εκει (πηγε να με ψαρωσει) μου εκανε κουβεντα και μου ειπε θα με βγαλει Ι4 και οτι πρεπει να μπω στο στρατοπεδο να παρω την απαλλαγη. Του ειπα οχι δε μπαινω φοβαμαι θα με σκοτωσουν κλπ. Στην τελικη του γνωματευση μου εγραψε τελικα διαταραχη προσωπικοτητας και αγχους. Δεν εγραφε κατι αλλο κ μου ειπαν απ την επιτροπη οτι θα με ενημερωσουν απ το στρατολογικο. Το χαρτι του δικου μου γιατρου λεει. Υποτροπιαζουσα καταθλιψπτικη διαταραχη. Η ερωτηση που εχω να κανω ειναι λετε να ηθελε να με ψαρωσει μονο; Ή οντως με εβγαλε Ι4;

Θεωρώ φίλε μου ότι το έκανε για να σε ψαρώσει. Περιμένεις και βλέπεις. Σε ποια επιτροπή πήγες;

makis_nomotagis

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από makis_nomotagis »

Έχω 2 ετήσιες και πάω για απαλλαγή. Θα παρουσιαστώ στην επιτροπή την επόμενη βδομάδα. Στην γνωμάτευση του ψυχιάτρου του 424 λέει Ι5 αλλά παράγραφος 341. Διάβασα ότι η παράγραφος αυτή είναι Ι2-Ι4. Υπάρχει περίπτωση να μην πάρω το Ι5; Στο ΦΕΚ λέει πως το τάδε ψυχικό νόσημα είναι σε ύφεση και με την κατάλληλη θεραπεία οδηγεί σε καλή λειτουργικότητα κτλ. Έχω γνωμάτευση ιδιώτη και από τα προηγούμενα χρόνια 2 γνωματεύσεις από δημόσιο και 2 συνταγές για φάρμακα. Στον γιατρό του 424 δεν ανέφερα ότι έχω ήδη 2 αναβολές. Η επιτροπή θα λάβει υπόψη της και τις 2 προηγούμενες γνωματεύσεις από τις παλιές αναβολές ή μόνο θα στηριχθεί στο τωρινό 341 που στο ΦΕΚ δεν είναι Ι5;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες