Επιτροπή Απαλλαγών
Επιτροπή Απαλλαγών
Παρέλαβα την ειδοποίηση σε λιγότερο από μία βδομάδα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας του φρουραρχείου.
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι 23 ετών και το καλοκαίρι αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο.2 μέρες μετά την ορκωμοσία μου έχασα τον πατέρα μου και πλέον έχω μείνει εγώ με την αδερφή μου (επίσης 23 - σπουδάζει ακόμα) και τη μητέρα μας (συνταξιούχος). Την οικογενειακή επιχείρηση για βιοποριστικούς λόγους έχω κληθεί να την αναλάβω εγώ και αυτό κάνω. Το ερώτημα μου είναι όταν θα με καλέσουν στο στρατό τι θα κάνω δεδομένης της κατάστασης ότι από αυτή την επιχείρηση ζούμε και αν την κλείσω για 9 μήνες θα χάσω όλο το πελατολόγιο μου και εκ των πραγμάτων θα αντιμετωπίσω απίστευτο πρόβλημα. Έχετε κάποια σκέψη τι μπορώ να κάνω ; Και πάλι σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.
Επιτροπή Απαλλαγών
κιτρινος έγραψε:Φίλοι έχω ερώτηση, όποιος ξέρει:
Μετά από 24μήνες αναβολής για ψυχολογικούς λόγους και ενώ στο φρουραρχείο υπήρχε ένδειξη Ι5, πάω στην επιτροπή απαλλαγών και με βγάζουν Ι4. Πιστεύω ότι έπρεπε να βγω Ι5.
Μετά μου λένε ότι θα μου έρθει καινούριο φύλλο κατάταξης. Από κει και πέρα έχει κανείς ιδέα τι ακολουθεί; Μπορώ να ξαναπώ στο φρουραχείο και μετά τι; Πρέπει οπωσδήποτε να καταταγώ για να επανεξεταστώ;
ευχαριστώ για το χρόνο σας
Σε ποια πολη συνέβει αυτό αν επιτρέπεται; Τελικά τι θα κάνεις;
Επιτροπή Απαλλαγών
Είχες κανονικά τα χαρτιά απο τον γιατρό σου κλπ; Παίρνεις κάποια φάρμακα; Δεν σε ρώτησαν τίποτα εκει; Έγινε τίποτα στην επιτροπή και άλλαξαν την απόφαση; Τώρα απλά περιμένεις δλδ χαρτί κατάταξης με την επόμενη ΕΣΣΟ; Μου κάνει εντύπωση η ερώτηση σου γιατί δεν έχω ξανακούσει κάτι αντίστοιχο.
Επιτροπή Απαλλαγών
SifuJ έγραψε:Είχες κανονικά τα χαρτιά απο τον γιατρό σου κλπ; Παίρνεις κάποια φάρμακα; Δεν σε ρώτησαν τίποτα εκει; Έγινε τίποτα στην επιτροπή και άλλαξαν την απόφαση; Τώρα απλά περιμένεις δλδ χαρτί κατάταξης με την επόμενη ΕΣΣΟ; Μου κάνει εντύπωση η ερώτηση σου γιατί δεν έχω ξανακούσει κάτι αντίστοιχο.
Ναι είμαι υπό αγώγή. Από αυτά που με ρώτησαν μάλλον, δεν ξέρω γιατί άλλαξαν απόφαση
Επιτροπή Απαλλαγών
Πότε δεν έχω ακούσει κάτι αντίστοιχο γ λάθος θα έγινε η φίλε μου είσια πραγματικά πολύ πολύ ατυχος
Επιτροπή Απαλλαγών
Οντως. Στην θεση σου θα το εψαχνα λιγο με την στρατολογια ξανα κλπ. Παιζει οντως να εχει γινει λαθος γιατι και εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο ξανα. Σιγουρα μπορει να λενε διαφορα για να σε ψαρωσουν οτι θα σε ξανακαλεσουν κλπ αλλα ποτε δεν ακουσα να με πηρε καποιος αν το ηθελε και ειχε κανει τα σχετικα ολα.
Επιτροπή Απαλλαγών
Γνωρίζει κανείς αν η επιτροπή μας κρίνει ικανούς για στράτευση μετά από ποσο καιρο μπαινουμε;
Επιτροπή Απαλλαγών
Η Επιτροπή Απαλλαγών Αθηνών θα εξετάζει τους στρατεύσιμους της 2020 Β ΕΣΣΟ που έχουν παραπεμφθεί σε αυτή για κρίση σωματικής ικανότητας ΜΟΝΟ μετά από επικοινωνία στα τηλέφωνα 2107494893 και 2107494894 τις ώρες 09:00 έως 13:00. Μέγιστος αριθμός εξεταζόμενων την ημέρα: Σαράντα (40) άτομα.
Επιτροπή Απαλλαγών
Γεια σας παιδια. Ξερει κανεις τι γινετε με την επιτροπη απαλλαγων μεραρχια Κρητων; Δεν εχω κανενα νεο και δεν απαντουν στα τηλεφωνα. Φοβαμαι απλα μην φαω κανενα προστιμο απο το πουθενα.

Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπέρα παιδιά μια απάντηση σας παρακαλώ έχω ψάξει παντού ποιος γνωρίζει έχω ήδη πάρει αναβολή για οικονομικούς λόγους με τελείωσε και θέλω να πάρω την μικρότερη αναβολή που δίνουν μετά ώστε να τακτοποιήσω την δουλειά μ και κτ προβλήματα οικογενοιας και αργότερα να μπω. Χρειάζομαι γιατρό και αν ναι πως μπορώ χωρίς να με βγάλουν ι5;
Επιτροπή Απαλλαγών
Ειχα σημερα ραντεβου στην επιτροπη αππαλλαγων, κανονικα το χαρτι εγραφε 14 απριλιου, αλλα τους ειχα καλεσει τοτε και λογο καταστασης με βαλανε για σημερα. Λιγο πριν φτασω στις 8 το πρωι με περνουν τηλεφωνο απο εκει κια μου λενε οτι πηρα την αναβολη και οτι δεν χρειαζεται να παω για να μην γινεται συνωστισμος, μου ηπε να μπω στο σαιτ σε 1μηνα να δω για ποσο καιρο πηρα. Ειχα παει για ψυχολογικους λογους με χαρτι απο ψυχιατρο που εγραφε για αναβολη ενος ετους και απο το φρουραρχειο ειχαν προτινει ενα ετος αναβολη, πιστευετε μου δωσαν 1 ετος η λιγοτερο?
Επιτροπή Απαλλαγών
Η επιτροπή συνήθως λένε επικυρώνει την απόφαση στρατιωτικού ψυχιάτρου, οπότε λογικά ένα έτος σου έδωσαν
Επιτροπή Απαλλαγών
Είναι κανεις αλλος οπως το παιδι παραπανω που του ειπαν να μην παει στην Επιτροπη Απαλλαγων στο 401 και ότι θα ειδοποιηθει ηλεκτρονικα; Ειδα τωρα οτι υπαρχουν κρουσματα κορονοιου στο 401 και φανταζομαι οτι ισως ειναι περιεργη η κατασταση. Ανηκω σε ευπαθη ομαδα και παω για απαλλαγη ψυχ μετα απο 2 χρονια αναβολων. Γινεται να μην περασεις αυτοπροσωπα επιτροπη για απαλλαγη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης