Επιτροπή Απαλλαγών
Επιτροπή Απαλλαγών
ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:401 πήγες;
Ήταν απλό;
Πριν από πόσο καιρό πήρες χαρτί από γιατρό;
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=8067&KW=&PID=505580#505580 "> http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=8067&KW=&PID=505580#505580
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλημέρα Σας, Εχω να κάνω μια ερώτηση και εγώ..
Πριν από λίγο καιρό πήρα οριστική απαλλαγή για παθολογικους λόγους αλλά δεν έλαβα ποτέ καποιο έγγραφο.
Τι πρεπέι να κάνω για να αποκτήσω αυτό το έγγραφο; Διότι το χρειάζομαι.
Πριν από λίγο καιρό πήρα οριστική απαλλαγή για παθολογικους λόγους αλλά δεν έλαβα ποτέ καποιο έγγραφο.
Τι πρεπέι να κάνω για να αποκτήσω αυτό το έγγραφο; Διότι το χρειάζομαι.
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλημέρα σας,
Πέρασε πριν από 1 ώρα από ψυχίατρο στο φρουραρχείο.
Μου έγραψε ι5 και διάφορα θέματα που έχω. Αύριο θα πάω ρουφ και μετά επιτροπή. Ο γιατρός είδε το χαρτί που είχα πάρει 20/12 από τον δικό μου γιατρό.
Η επιτροπή θα βασιστεί στο χαρτί που μου έδωσαν από Φρουραρχείο; Λέτε να χρειάζεται καινούργιο χαρτί;
Πέρασε πριν από 1 ώρα από ψυχίατρο στο φρουραρχείο.
Μου έγραψε ι5 και διάφορα θέματα που έχω. Αύριο θα πάω ρουφ και μετά επιτροπή. Ο γιατρός είδε το χαρτί που είχα πάρει 20/12 από τον δικό μου γιατρό.
Η επιτροπή θα βασιστεί στο χαρτί που μου έδωσαν από Φρουραρχείο; Λέτε να χρειάζεται καινούργιο χαρτί;
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπέρα, είμαι εξαρτημένος από ουσίες σε ανάρρωση. Πριν τρία χρόνια είχα πάρει αναβολή μέχρι 31/01/19 για τι έκανα θεραπεία σε κέντρο απεξάρτησης. Τώρα μου ήρθε χαρτί να μπω φαντάρος τον Μαρτη. Ωστόσο επηδη δεν παίρνω φάρμακα δεν με παρακολουθεί ψυχίατρος όποτε δεν έχω χαρτί ψυχιάτρου παρά μόνο συμβουλευτική σε ψυχολόγο κάνω. Τι πρέπει να κάνω για να πάρω απαλλαγή, φοβάμαι ότι θα χειροτέρευσω στον στρατό.
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπερα να σας κανω μια ερωτηση μπορω να παω με το χαρτι της καταταξης μου κατευθειαν στην επιτροπη του 401 για απαλλαγη; Να μην παω εννοω στο φρουραρχειο
Επιτροπή Απαλλαγών
κωστας έγραψε:Καλησπερα να σας κανω μια ερωτηση μπορω να παω με το χαρτι της καταταξης μου κατευθειαν στην επιτροπη του 401 για απαλλαγη; Να μην παω εννοω στο φρουραρχειο
Όχι πρέπει να περάσεις από Φρουραρχείο
Επιτροπή Απαλλαγών
Παιδια περναω κατευθείαν από επιτροπή με χαρτι από ιδιωτη ιατρο. Δεν με εστειλαν ποτε σε δικο τους ιατρο ο οποιος θα προτεινε και την αναβολη. Γιατι εγινε αλλιως η διαδικασια; Τωρα εχω μονο ένα χαρτι από ιδιωτη ιατρο και θα παρουσιαστω στην επιτροπή με αυτό. Διαβασα ότι αλλοι εχουν και χαρτι από στρατιωτικο ιατρο ο οποιος προτεινει την διαρκεια αναβολης. Τωρα λογικα θα είναι πιο αυστηροι σε μενα.
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπέρα σε όλο το forum που πραγματικά είναι φοβερή παρηγοριά για απόψεις η τυχόν ερωτήσεις/απαντήσεις σχετικές με τη θητεία.
Δεν θέλω να κουράσω ίσως έχει ερωτηθεί σχετικά από κάποιον ήδη ΑΛΛΑ θα ηθελα να μου πεί όποιος έχει άποψη πάνω στο θέμα της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ/ΑΝΑΒΟΛΗΣ. Χρειάζομαι οπωσδήποτε ΑΝΑΒΟΛΉ της θητείας μου άσχετα με το οτι δεν θελω να υπηρετήσω δεν το αποκλείω απόλυτα για το μέλλον λόγω καταστάσεων όμως το ενδεχόμενο να πρέπει να μπώ ΤΩΡΑ στρατό με έχει κάνει να χάσω τον ύπνο μου σαν καταναγκαστική ιδέα που δεν φεύγει απ το μυαλό μου.
Αυτή τη στιγμή είμαι στα διαδικαστικά για την αναβολή που θέλω να πάρω καθώς είναι η δεύτερη είχα πάρει μια στα 18 για λόγους σπουδών. Ξεροντας οτι δικαιουσαι διαφορετικά μόνο για Κοιν. Λόγους 4μηνη πήγα εγκαίρως σε εναν ιδιώτη ψυχίατρο λίγο πρίν έρθει το χαρτί κατάταξης και πήρα μια γνωμάτευση (δεν θυμαμαι να σας πω ακριβως τι εγραψε αλλα μου εγγυηθηκε ΑΝΑΒΟΛΗ χωρις να γραφει τέρατα, μαζί με συνταγογράφηση φαρμάκων κανονικα να φαινεται οτι παιρνω καποια φάρμακα).
Ξεκίνησα τα διαδικαστικα, εχω εξεταστεί και απο γιατρό στο 424 (Θεσσαλονικη) οπου φαινόμουν όντως χάλια οπως κ πηγα με αρκετό αγχος παρόλα αυτά μου εκανε απλά μια ερώτηση είδε τι φάρμακα μου εχει χορηγησει ο ιδιωτης ψυχιατρος και μου έγραψε 2 χρόνια αναβολή. Είμαι στη φάση που απλά περιμένω να περάσω απο τη λεγόμενη ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ/ΑΝΑΒΟΛΗΣ που μου είπαν οτι ειναι η τελευταία φάση. Βέβαια εγω νόμιζα οτι ξεμπερδεύω αφου πάω ξανά φρουραρχίο με την εξέταση απ το 424 κ μετά στη Στρατολογία για να καταθέσω τα χαρτιά.
Είναι κάτι που θα πρέπει να ανησυχώ! Υπάρχει δλδ περίπτωση να πάω εκεί και να αμφισβητήσουν και το χαρτί απο τον ιδιώτη ψυχίατρο και απο τον δικό τους που έγραψε για 2ετη αναβολή; Φυσικά δεν σκοπεύω να μπω και με καφεδάκι στο χέρι αλλά δεν ξέρω ο καθένας βάζει με το νου του τα χειρότερα μέχρι να ξεμπερδέψει. Επίσης, ξέρετε αν σε ενημερώνουν έστω προφορικά οσο αναφορά την απόφαση τους;
Εχω και κάποια επιπρόσθετα χαρτιά ιατρού ΩΡΛ με προβλημα στην ακοή που ισχύουν όπου αφου πήρα το χαρτί απο τον ψυχιατρο στο 424 μου είπαν οτι δεν ειναι κ αναγκαίο να περασεις κ απ τον ΩΡΛ για την αναβολή. Παρολα αυτά σκέφτομαι να τα έχω κ αυτά μαζι μου διοτι γραφουν οτι το θεμα αυτο μου φέρνει ιλιγγους κ ζάλη. Ευχαριστώ πολύ
Δεν θέλω να κουράσω ίσως έχει ερωτηθεί σχετικά από κάποιον ήδη ΑΛΛΑ θα ηθελα να μου πεί όποιος έχει άποψη πάνω στο θέμα της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ/ΑΝΑΒΟΛΗΣ. Χρειάζομαι οπωσδήποτε ΑΝΑΒΟΛΉ της θητείας μου άσχετα με το οτι δεν θελω να υπηρετήσω δεν το αποκλείω απόλυτα για το μέλλον λόγω καταστάσεων όμως το ενδεχόμενο να πρέπει να μπώ ΤΩΡΑ στρατό με έχει κάνει να χάσω τον ύπνο μου σαν καταναγκαστική ιδέα που δεν φεύγει απ το μυαλό μου.
Αυτή τη στιγμή είμαι στα διαδικαστικά για την αναβολή που θέλω να πάρω καθώς είναι η δεύτερη είχα πάρει μια στα 18 για λόγους σπουδών. Ξεροντας οτι δικαιουσαι διαφορετικά μόνο για Κοιν. Λόγους 4μηνη πήγα εγκαίρως σε εναν ιδιώτη ψυχίατρο λίγο πρίν έρθει το χαρτί κατάταξης και πήρα μια γνωμάτευση (δεν θυμαμαι να σας πω ακριβως τι εγραψε αλλα μου εγγυηθηκε ΑΝΑΒΟΛΗ χωρις να γραφει τέρατα, μαζί με συνταγογράφηση φαρμάκων κανονικα να φαινεται οτι παιρνω καποια φάρμακα).
Ξεκίνησα τα διαδικαστικα, εχω εξεταστεί και απο γιατρό στο 424 (Θεσσαλονικη) οπου φαινόμουν όντως χάλια οπως κ πηγα με αρκετό αγχος παρόλα αυτά μου εκανε απλά μια ερώτηση είδε τι φάρμακα μου εχει χορηγησει ο ιδιωτης ψυχιατρος και μου έγραψε 2 χρόνια αναβολή. Είμαι στη φάση που απλά περιμένω να περάσω απο τη λεγόμενη ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ/ΑΝΑΒΟΛΗΣ που μου είπαν οτι ειναι η τελευταία φάση. Βέβαια εγω νόμιζα οτι ξεμπερδεύω αφου πάω ξανά φρουραρχίο με την εξέταση απ το 424 κ μετά στη Στρατολογία για να καταθέσω τα χαρτιά.
Είναι κάτι που θα πρέπει να ανησυχώ! Υπάρχει δλδ περίπτωση να πάω εκεί και να αμφισβητήσουν και το χαρτί απο τον ιδιώτη ψυχίατρο και απο τον δικό τους που έγραψε για 2ετη αναβολή; Φυσικά δεν σκοπεύω να μπω και με καφεδάκι στο χέρι αλλά δεν ξέρω ο καθένας βάζει με το νου του τα χειρότερα μέχρι να ξεμπερδέψει. Επίσης, ξέρετε αν σε ενημερώνουν έστω προφορικά οσο αναφορά την απόφαση τους;
Εχω και κάποια επιπρόσθετα χαρτιά ιατρού ΩΡΛ με προβλημα στην ακοή που ισχύουν όπου αφου πήρα το χαρτί απο τον ψυχιατρο στο 424 μου είπαν οτι δεν ειναι κ αναγκαίο να περασεις κ απ τον ΩΡΛ για την αναβολή. Παρολα αυτά σκέφτομαι να τα έχω κ αυτά μαζι μου διοτι γραφουν οτι το θεμα αυτο μου φέρνει ιλιγγους κ ζάλη. Ευχαριστώ πολύ
Επιτροπή Απαλλαγών
τουλαχιστον εσενα σε εστειλαν απο πριν σε στρατιωτικο. εγω θα παρουσιαστω κατευθειαν σε επιτροπη χωρις χαρτι απο στρατιωτικο. τι γραφει το χαρτι αν επιτρεπεται;
Επιτροπή Απαλλαγών
Kaizoku δεν μπορεις να πας στην επιτροπη χωρις να σε δει ο στρατιωτικος γιατρος. Νομιζω τσαμπα αγχωνεσαι. Πριν φυγεις απο το φρουραρχείο ελέγχουν ότι όλα ειναι σωστά, υπογραφές κτλ. Το χαρτί του στρατιωτικού γιατρού το κατέθεσες στην Στρατολογία, όλοι μας με το χαρτί του ιδιωτικού γιατρού μείναμε, το άλλο θα πάει στην Επιτροπή υπηρεσιακά.
Επιτροπή Απαλλαγών
Pope έγραψε:Kaizoku δεν μπορεις να πας στην επιτροπη χωρις να σε δει ο στρατιωτικος γιατρος. Νομιζω τσαμπα αγχωνεσαι. Πριν φυγεις απο το φρουραρχείο ελέγχουν ότι όλα ειναι σωστά, υπογραφές κτλ. Το χαρτί του στρατιωτικού γιατρού το κατέθεσες στην Στρατολογία, όλοι μας με το χαρτί του ιδιωτικού γιατρού μείναμε, το άλλο θα πάει στην Επιτροπή υπηρεσιακά.
το θεμα ειναι οτι δεν με εξετασε κανενας στρατιωτικος ιατρος.
Επιτροπή Απαλλαγών
Μήπως απλά δεν το κατάλαβες; Και εμένα δεν με "εξέτασε" κανένας, περασα ενα γραφείο και ο γιατρός δεν με κοίταξε καν. Σε 20 δευτερόλεπτα ειχα τελειώσει. Μπορεί να σου φανηκε οτι δεν εξεταστηκες, η ολη διαδικασία ειναι πολύ τυπική. Στην ουσία το μονο που απαιτείται ειναι η υπογραφή.
Δεν μπορούν να σε στειλουν σε Επιτροπή χωρίς να τηρηθεί εστω τυπικά η διαδικασία.
Δεν μπορούν να σε στειλουν σε Επιτροπή χωρίς να τηρηθεί εστω τυπικά η διαδικασία.
Επιτροπή Απαλλαγών
Pope έγραψε:Μήπως απλά δεν το κατάλαβες; Και εμένα δεν με "εξέτασε" κανένας, περασα ενα γραφείο και ο γιατρός δεν με κοίταξε καν. Σε 20 δευτερόλεπτα ειχα τελειώσει. Μπορεί να σου φανηκε οτι δεν εξεταστηκες, η ολη διαδικασία ειναι πολύ τυπική. Στην ουσία το μονο που απαιτείται ειναι η υπογραφή.
απλα συμπληρωθηκαν καποια χαρτια απο εναν απλο στρατιωτη ιατρο πριν παω φρουραρχειο ο οποιος απλα υπεγραψε οτι πρεπει να με δει επιτροπη αλλα δεν ηταν στρατιωτικος, ουτε με εξετασε, ουτε εγραψε διαρκεια αναβολης. Δεν νομιζω οτι αυτη ειναι η διαδικασια που περιγραφουν ολοι οτι τους εξεταζει ενας στρατιωτικος ιατρος και τους γρααφει την αναβολη κλπ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες