Άμεση κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ
@Θάνος, μου είπαν ότι έχουν πολλούς στρατέυσιμους Και δεν έχουν που να τους βάλουν.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Φίλε Αλέξανδρε σε ποιας πόλης τη στρατολογική υπηρεσία απευθύνθηκες;
Καλησπέρα αναληψιώτη, μίλησα με την υπηρεσία νοτίου αιγαίου
Καλησπερα Εχω κανει τα χαρτιά ως προτακτος με την Β εσσο άλλα δεν εχω λάβει κάποια απάντηση; Λέτε να με πάρουν;
Καλησπερα θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει η ένταξη σε προηγούμενη εσσο; Θα υπηρετήσω λιγότερους μήνες;
Καλησπερα Εχω μια σοβαρή ερώτηση... Εχω κάνει ήδη 2 αιτήσεις ως προτακτος οπλίτης και πάω για 3 αίτηση αλλα δεν εχω λάβει κάποια απάντηση... Βαζω τα στοιχεία που χρειάζονται αλλα μου λέει οτι ειναι λάθος στοιχεια. Δηλαδή ποτε ακριβως θα με ενημερώσουν. Περιμένω οπωσδήποτε απάντηση... ΕΠΕΊΓΟΝ🚨🚨🚨
Υ. Γ 1 Πειράζει που έκανα πιο νωρίς την αίτηση για την Γ εσσο ΣΞ ενώ δεν έχουν πάρει ακόμα την Β εσσο ΣΞ ;
Υ. Γ 2 Οταν έχουν κλείσει οι ΕΣΣΟ λόγω θέσεων οι προτακτοι οπλίτες θα μεταφερθούν ούτως ή άλλως με την επόμενη εσσο ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο ;
ΕΠΕΊΓΟΝ ΕΠΕΊΓΟΝ 🚨🚨🚨
Υ. Γ 1 Πειράζει που έκανα πιο νωρίς την αίτηση για την Γ εσσο ΣΞ ενώ δεν έχουν πάρει ακόμα την Β εσσο ΣΞ ;
Υ. Γ 2 Οταν έχουν κλείσει οι ΕΣΣΟ λόγω θέσεων οι προτακτοι οπλίτες θα μεταφερθούν ούτως ή άλλως με την επόμενη εσσο ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο ;
ΕΠΕΊΓΟΝ ΕΠΕΊΓΟΝ 🚨🚨🚨
Θα μου απαντήσουν οι ανώτεροι ή κάποιος άλλος τι θα γίνει; Περιμένω μια απάντηση στα ερωτήματα μου...
Re: Άμεση κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ
Καλησπερα,
Ηπαρχουν ανθρωποι που να εχουν μπρει με προηγουμενη ΕΣΣΟ απο την κανονικη τους η ειναι σπανιο να σου εγκρινουν την αιτηση;
Επισης σου το λενε εαν ειναι επιτυχης η αιτηση η το βλεπεις μονο οταν θα σου ερθει το χαρτι καταταξης πιο νωρις?
Ηπαρχουν ανθρωποι που να εχουν μπρει με προηγουμενη ΕΣΣΟ απο την κανονικη τους η ειναι σπανιο να σου εγκρινουν την αιτηση;
Επισης σου το λενε εαν ειναι επιτυχης η αιτηση η το βλεπεις μονο οταν θα σου ερθει το χαρτι καταταξης πιο νωρις?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης