Άμεση κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Νικος 92 έγραψε:Εγω εκανα 15 Ιανουαρίου αίτηση για άμεση καταταξη υπάρχει πιθανότητα να μπω τωρα

Νικο εγώ στις 14 εκανα την αιτηση και τώρα στην σελιδα της στρατολογιας μου λέει ότι μπαίνω τον Φεβρουάριο, δηλαδή έγινε δεκτη η αιτηση. Αλλά ακόμα δεν ξέρω ούτε ημερομηνία ουτε το που.

Νικος 92

Δημοσίευση από Νικος 92 »

Φιλε Κώστα ειχες κάποιον γνωστό η απλα την δέχτηκαν?; Εγώ πηρσ ενα τηλ χτες και μου ειπα οτι θα με ενημερώσουν απο Δευτέρα αλλα οπως την ακουσα και μενα μάλλον θα την δεχτουν
Άβαταρ μέλους
steve.mc
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από steve.mc »

Κι εμενα το ιδιο ρε παιδια... Δεν ξερω ακομα που μπαινω ουτε και ποτε.(μου λεει υποχρεος με την α εσσο)
Νικος 92

Δημοσίευση από Νικος 92 »

Μου το άλλαξαν και μενα με βαλαν α εσσο αλλα τπτ για το που
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Την στρατολογία να πάρετε παιδιά, εμείς από εδώ δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Νικος 92 έγραψε:Φιλε Κώστα ειχες κάποιον γνωστό η απλα την δέχτηκαν?; Εγώ πηρσ ενα τηλ χτες και μου ειπα οτι θα με ενημερώσουν απο Δευτέρα αλλα οπως την ακουσα και μενα μάλλον θα την δεχτουν

Νίκο όχι δεν έχω. Απλά έκανα την αίτηση και την δέχτηκαν μέσα σε λίγες μέρες. Λογικα την Δευτέρα- Τριτη θα σου βγάλει στο σύστημα σε ποιο στρατόπεδο θα πρέπει να παρουσιαστεις.

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπερακαι πάλι παιδιά. Χαχα είχα καιρό να μπω εδώ, οπότε να πάω τωρα να κάνω αίτηση για άμεση καταταξη λιγο δύσκολο. Δε πειραζει, Μάιο τωρα, συμβιβαστηκα με αυτό εξαρχής.
vagelis

Δημοσίευση από vagelis »

Κανονικά είμαι για κατάταξη με την ΕΣΣΟ του Αυγούστου αλλά έκανα αίτηση να μπω στου Μαϊου και μου είπαν θα με ειδοποιήσουν αν εγκριθεί. Υπάρχουν πιθανότητες να μπω τον Μάϊο (ή πρεπει να ξέρεις καποιον) και αν ναι πόσο καιρο πριν θα το μάθω;
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Καλησπέρα

Γνωριζει κανεις αν κοψω αναβολη τελευταια μερα (31/08) ποσες πιθανοτητες εχω να μπω με την επομενη ΕΣΣΟ; Δηλαδη του Νοεμβριου;

Τι γινεται συνηθως;

Επισης το οριο των στρατευσιμων υπολογιζεται συνολικα ή ανα νομο; Δηλαδη αν καταγομαι απο εναν νομο που δεν εχει μεγαλο πληθυσμο εχω περισσοτερες πιθανοτητες να με παρουν πιο συντομα;

Ευχαριστω

Keizer
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Keizer »

Γεια σας. Ήθελα να κάνω αίτημα για να μπω τον Ιανουάριο. Πήγα και κεπ, έκανα αίτηση και το χαρτί που μου έδωσαν γράφει ως αίτημα "κατάταξη πρότακτου στις ένοπλες δυνάμεις". Πρότακτος αυτό σημαίνει; Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος γιατι έχω μπερδευτεί;
manpap97
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από manpap97 »

Καλημέρα σας και καλή χρονιά! Πρόκειται να διακόψω την αναβολή στον στρατό αλλά θέλω να μπω Μάρτιο. Δεν είχα ψαχτεί εγκαίρως και η σειρά που μπαίνω βάσει διαδικασίας είναι του Μαΐου. Μου είπαν πως μπορώ να επικαλεστώ κάποιον λόγο με υπεύθυνη δήλωση στο ΚΕΠ για να εξετασθεί το ενδεχόμενο να μπω πιο άμεσα. Ισχύει αυτό; Και αν ναι, τι μπορώ να αναφέρω;
analipsiotis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από analipsiotis »

Κάποια πλάνα που είχα για τον φετινό χειμώνα ακυρώθηκαν λόγω Covid. Έχω μείνει άδειος μέχρι Μάιο, που υποτίθεται θα καταταγεί κανείς αν κόψει την αναβολή αυτήν τη στιγμή. Με ενημέρωσαν πως υπάρχει η δυνατότητα άμεσης κατάταξης, δηλώνοντας πως θέλεις να παρουσιαστείς στην επικείμενη ΕΣΣΟ, δηλαδή του Μαρτίου. Γνωρίζετε αν υπάρχουν καλές πιθανότητες για κάτι τέτοιο ή βρίσκεται/βρέθηκε κάποιος στην ίδια περίπτωση;

Ευχαριστώ πολύ!

Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Καλησπέρα, έχω κόψει αναβολή 20 ιαν. Και έγραψα για άμεση κατατάξη τον μάρτιο. Πήρα σήμερα την αρμόδια στρατολογία και μου είπαν ότι είναι σχεδόν απίθανο να μπω μάρτιο. Υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να κάνω;
Θανος

Δημοσίευση από Θανος »

Καλησπέρα Αλέξανδρε, γιατί σου είπαν ότι είναι σχεδόν απίθανο;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης