Παλαιότεροι επιλαχόντες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Παλαιότεροι επιλαχόντες

Δημοσίευση από Anonymous »

Χρονια πολλα στο προηγουμενο διαγωνισμο Αεροποριας εποπ Ειμουνα επιλαχων στην ειδοικοτητα μου. Μπορω να κανωκατι σε αυτη τη Περιπτωση τι προβλεπεται΄΄ ΄΄sossssss. Θα σας το χρωστουσα. Οποιος γνωριζει κατι αναλογο η το εχει ψαξει η το ειδε σε καποιον που το καταφερε ας απαντησει. Ευχαριστω.

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 5

Παλαιότεροι επιλαχόντες

Δημοσίευση από Velerefontis »

Δεν καταλαβαινω τι ακριβως θες να πεις. Ο προηγουμενος διαγωνισμος για την ΠΑ ηταν το 2005. Πριν 4 χρονια δηλαδη. Οσοι μπηκαν τοτε επιλαχοντες, ειδοποιηθηκαν και καταταχθηκαν. Εσενα προφανως για να μη σε ειδοποιησουν δεν επιλεχθηκες. Θελεις τωρα δηλαδη να διεκδικησεις μια θεση; Το βλεπω χλωμο εως ακαταρθωτο
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Παλαιότεροι επιλαχόντες

Ευχαριστω πραγματικα για την αμεση απαντιση

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Παλαιότεροι επιλαχόντες

NΑ 'σαι καλα, αλλα θα ηθελες να μου εξηγησεις τι ακριβως ειχες στο νου σου;
matrix12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Παλαιότεροι επιλαχόντες

Δημοσίευση από matrix12 »

Πως ξερω αν μεχρι τωρα παραιτιθηκε καποιος στη ειδοικοτητα μου και καλεστηκε καποιος που ηταν μετα απο μενα. Ειναι κριμα. Και δεν ειμαι καχυποπτος.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Παλαιότεροι επιλαχόντες

Δημοσίευση από D.Y.K »

Βασικα φιλε μου εχεις δικιο και καταλαβαινω την αγωνια σου αλλα ακομη και αν καλεστηκε καποιος αλλος που να ητανε μετα απο σενα οσον αφορα τα μορια δε νομιζεις οτι ειναι λιγο αργα για να το ψαξεις τωρα;

Το λεω γιατι θεωρω πως δυσκολα θα βγαλεις καποια ακρη κατα πρωτον και κατα 2ον πιστευω πως μεσα στο καλοκαιρι θα βγει η νεα προκυρηξη για την αεροπορια.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Παλαιότεροι επιλαχόντες

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μακαρι σ'ευχαριστω παντως!
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Παλαιότεροι επιλαχόντες

Να 'σαι καλα
matrix12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Παλαιότεροι επιλαχόντες

Σε ευχαριστω για το ενδιαφερων σου. Αργα δεν ξερω αν ειναι γιατι φανταζομαι η διαδικασια που σου ειπα για τους επιλαχων και ειδα οτι συμφωνεις ισχυει μεχρι να βγει ο επομενος διαγωνισμος. Και ρωτω αν προβλεπεται κατι σε αυτη την περιπτωση γιατι ειμουν απο τους πρωτους στη καταταξη και νομιζω οτι εχω το δικαιωμα να ξερω αν ειμαι και σε ποια σειρα ειμαι αν εχουν παρει αλλους μεχρι τωρα στη κατασταση. Το χρωστω στον εαυτο μου. Αεροπορια ειναι δεν θα εχουν βαση δεδομενων και πως μπορω να κινηθω.
matrix12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Παλαιότεροι επιλαχόντες

Αν προβλεπεται κατι θελω να το εξαντλισω. Κατασταση υπαρχει και φανταζομαι οτι μεχρι τωρα αυτη ισχιει αυτο που δεν ξερω ειναι αν ξερεται καποιους που το ψαξανε και πως. Σοσσσσσσσσ
Anonymous

Παλαιότεροι επιλαχόντες

Δυκ ευχαριστω. Αντε να δουμε

Anonymous

Παλαιότεροι επιλαχόντες

Λες να καταφερω κατι΄΄΄΄οποιος οτι γνωριζει για τους επιλαχωντες Αεροποριας και πως μπορω να ψαξω με ποιο τροπο ας καλεσει Ας καλεσει. Αμεσα. Καλη ανασταση

matrix12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Παλαιότεροι επιλαχόντες

Βοηθεια σας δεν μπορειται ποσο πολητιμη θα μου ειναι. Στην προηγουμενη προκηριξη για εποπ αεροποριας εδωσα εξετασεις και ειμουνα επιλχων απο τους πρωτους στην ειδοικοτητα μου. Η απορια μου ειναι πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι το τρεχον διαστημα δεν καταληφθηκε η θεση μου απο καποιον αλλον υποψηφιο ισως και με λιγοτερα μορια. Δεν ειμαι καχυποπτος ουτε υπαινησωμαι κατι το ξεκαθαριζω αλλα ισως τηλεφωνικος/αλλαξα τηλεφωνο/θες εγγραφως δεν ετυχε δυνατο να ενημερωθω. Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι πως οι καταστασεις των επιλαχωντων φυλασωνται μεχρι να βγει νεα προκυριξη και φανταζομαι απο εκει ανατρεχουνε και συμβουλευοντε οι υπηρεσιες σε περιπτωση παραιτησης καποιου και τον αναπληρωνουνε. Ρωτω αν γνωριζεται καποιου κοντινου σας αναλογη περιπτωση πως με ποιες διαδικασιες 'κινηθηκε'πχ γνωριζω τωρα ποια διορισμενο φυλακα φυλακων που εν μεσω μιας νυχτος καλεστηκε με εναν ακομη επιλαχων σε κληρωση ενα χρονο μετα αφοτου εδωσε εξετασεις και προσληφθηκε. Λογω του οτι ακουγεται οτι θα βγει νεα προκυριξη αεροποριας τα περιθωρια μου ειναι παρα πολυ στενα και αδυνατον να μου ξανασυμβει τετοια περιπτωση και το ξερω δυστηχως και ειναι κριμα. Ικετευω σας. Γνωριζω οτι δεν υπαρχει αναλογη περιπτωση να μου συμβει κατι αλλο με τετοιες'προηποθεσεις'. Ευχαριστω
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Παλαιότεροι επιλαχόντες

Φιλε μου καταλαβαινω την αγωνια σου και το παθος σου, αλλα οπως σου εχω ξανααπαντησει το θεωρω πολυ δυσκολο να σε καλεσουν τωρα μετα απο 4 χρονια. Οι καταστασεις με του επιλαχωντες πιθανον να υπαρχουν αλλα ειναι απορρητες και μη προσβασιμες για τους πολιτες.
matrix12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Παλαιότεροι επιλαχόντες

Και να μη προβλεπεται καμια διαδικασια για ενεργειες. Να μην προβλεπεται τιποτα. Δηλαδη απο τις αποριτες καταστασεις αποφασιζουν ποιος ξερει με τα εκαστοτε κριτηρια ποιον θα καλεσουνε. Δηλαδη οποιος παραιτηθει καλουνε οποιον θελουν. Δεν θελω να κανω ενσταση αυτο μαλλον δεν προβλεπεται εγω θελω να εχω το δικαιωμα ποιος προσληφθηκ τελευταιος επιλαχων στην ειδοικοτητα μου. Σε ευχαριστω και παλι. Καταλαβενω οτι εισαι γνωστης των πραγματων γιαυτο νομιζω πως κατι σχετικο θα βρεις. Ελπιζω. Τωρα πως θα στο ανταποδωσω΄΄
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης