Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

Venis έγραψε:Γεια σας μετατοπίστηκε τελικά για 7 του μήνα αντί 1 η μέρα κατάταξης μου, αν πάω Φρουραρχείο ακριβώς μια μέρα πριν δηλαδή στις 6 λέτε να μου κάνουν καμία μανουρα ή έχει πέσει η πολυκοσμία λόγω περισσότερων Εσσο;Εννοείται θα πάω από πολύ πολύ νωρίς.

Επίσης μήπως γνωρίζετε στο σημείωμα κατάταξης τι σημαίνει κάτω από το αφμ το α. Φ. Ο;

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα. Νομίζω αυτό σημαίνει ότι έχεις ηδη παρει καποια αναβολη για λογους υγειας αν δεν κανω λαθος... Τουλαχιστον ετσι εχω δει και απο αλλους που το εγραφαν οταν ειχαν παρει ηδη καποια αναβολη υγειας...

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Iaiio έγραψε:Ήταν να παρουσιαστώ 1/9 στην Θήβα, αλλά πήγα για απαλλαγή μεσώ του φρουραρχείο Αθηνών, της 25/8.
Έμενα μου ήρθε χθες ένα το εγγραφώ στο e-mail που μου λέει ''να παρουσιαστώ στην επιτροπή απαλλαγών μέχρι της 27/9''.
Σήμερα το απόγευμα μου ήρθε ένα e-mail που λέει ότι η ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστώ (1/9), αλλάξει και πήγε στης 7/9.
Έγινε κάποιο λάθος; Ή πρέπει να ξαναπάω στο φρουραρχείο να ξανά κάνω την διαδικασία;

Μηπως επειδη μετατοπιστηκαν οι ημερομηνιες καταταξης πιο αργοτερα, ισως μετατοπιστηκαν και οι ημερομηνιες για επιτροπη απαλλαγων μαλλον... Αν μπορεις παρε και ενα τηλεφωνο καλου κακου για να σιγουρευτεις...

Venis

Δημοσίευση από Venis »

Καλησπέρα, ναι έχω ήδη μια ετήσια αναβολή πάω για δεύτερη.

Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Όποιος τελικά έχει περάσει φρουραρχείο και του ήρθε μήνυμα ότι μετατοπίστηκε η κατάταξη του και πάρει τηλ να δει τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση να μας πει αν θέλει τι του είπαν θα πάρω και εγώ τηλ αύριο να μάθω ***** το δημόσιο καλημέρα!
NickGrig

Δημοσίευση από NickGrig »

Καλησπερα παιδια, παρουσιαζομαι στις 8/9 και θα φυγω απο Πειραια στις 7/9.

δεν θελω να παρω αναβολη, ομως δεν βρισκω αλλο θεμα για να ρωτησω αυτα που θελω. Και ρωτω:

α) ειναι ενταξει να παω αυριο στο φρουραρχειο; Ή πρεπει να παω απο 1/9 και μετα;

β) βλεπω στο google οτι το φρουραρχειο ανοιγει στις 7, λετε να παω νωριτερα ή αν φτασω 7 θα ειμαι οκ; Γιατι κατεβαινω απο μακρια...

σας ευχαριστω εκ των προτερων

Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Τι να κάνεις στο φρουραρχείο αν δεν θες να πάρεις αναβολή?
Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Prodromoss »

Πρέπει αυστηρά 5 μέρες πριν η μπορείς να πας και 6 πχ?
mcs

Δημοσίευση από mcs »

Καλησπέρα παιδιά, πέρσι έκανα την διαδικασία μέσω φρουραρχείου καθώς ήταν να παρουσιαστώ Πόρο (είμαι ναυτικό) και όλα καλά. Φέτος όσοι προέρχονται από αναβολή πρέπει να παρουσιαστούν στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά και αναρωτιέμαι αν μπορώ να επαναλάβω την διαδικασία μέσω φρουραρχείου Αθηνών καθώς ο τόπος παρουσίασης βρίσκεται στην ίδια περιφέρεια. Προτιμώ την διαδικασία του φρουραρχείου καθότι πιο ασφαλής απλά δεν ξέρω μήπως αντιμετωπίσω πρόβλημα είτε στο φρουραρχείο είτε στο ΝΝΑ αν δουν ότι πρέπει να παρουσιαστώ στο ΝΝΠ. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια.
Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Εσύ πήγαινε 5 μέρες μη πας 6 μέρες πριν απλά τα πράγματα άσχετα με το τι σημαίνει
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Prodromoss έγραψε:Πρέπει αυστηρά 5 μέρες πριν η μπορείς να πας και 6 πχ;

Νομιζω είναι 5 εργασιμες πριν την ημερομηνια καταταξης... Και η ημερομηνια καταταξης πιανεται σαν μερα που μπορεις να πας... Καλο είναι να μην το αφησεις για τελευταια μερα και να πας πιο νωρις... Απο οτι γραφουν τα παιδια τον τελευταιο καιρο λογω του ιου εχουν στο φρουραρχειο ατομα απο στρατολογια οποτε γλυτωνεις απο το να πας στρατολογια... Κατα την γνωμη μου κανονικα επρεπε απο καιρο να το ειχαν κανει ασχετα με τον ιο, γτ γλυτωνεις γραφειοκρατια ετσι...

?nuoaoiooeUiio

Δημοσίευση από ?nuoaoiooeUiio »

mcs Να σε ρωτήσω, στο φρουραρχείο με χαρτί γιατρού πήγες; Και αν ΝΑΙ τι γιατρου;

Θα μπορουσε να μου πει κάποιος γιατι μερικά μνμ είναι και πολύ παλια και ίσως οι νόμοι κτλπ αλλάζουν.

1.) Αναβολή μέσω Φρουραρχείου απαιτεί χαρτί γιατρού;

2.) Αρκεί ιδιώτη π. Χ ψυχολόγου;

3.) Την μέρα που πας Φρουραρχείο πας και στον γιατρό τον στρατιωτικό;

4.) και μετα απο κάποιες μέρες/εβδομάδες πας και απο επιτροπή;

5.) Δεν θελω απαλλαγή. Θέλω 8 μήνες αναβολή, θα μου δώσουν 8 μήνες ή υποχρεωτικά 1 χρόνο;

6.) Που ειναι για εμας του πρωτευουσιάνους αυτό το Φρουραρχείου;

7) Αν καταλαβα σωστά είναι μια επισκεψη σε γιατρό και 2 μέρες τρεξιμο η όλη υποθεση, σωστά;

Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Πήρε κανείς τηλέφωνο στο Ρουφ η στο φρουραρχείο να μάθουμε τι έγινε; Με την μετατόπιση ενώ είχαμε περάσει φρουραρχείο?
Kostas95
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kostas95 »

Πέρασα φρουραρχείο κι εγώ την Πέμπτη και την Παρασκευή έλαβα σχετικό email για την αλλαγή της ημερομηνίας κατάταξης. Στο τηλέφωνο στο ρουφ όμως μου είπαν να το αγνοήσω, άρα μάλλον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Ooaonio A

Δημοσίευση από Ooaonio A »

Καλησπέρα,

Μπορεί κάποιος που εχει πάρει αναβολη για 1 χρόνο μεσω Φρουραρχείου να μου πει:

Αν χρειάζεται ιδιώτης ή του δημοσίου γιατρός και τι ειδικότητας

Πόσο εύκολο να παρεις αναβολη ειναι;(δεν θελω απαλλαγη)

Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Εμένα δεν το σηκώνανε οπότε το αγνοω Κι εγώ τις ίδιες μέρες πέρασα φρουραρχείο αλλά ακόμα δεν έχω πάρει μήνυμα για επιτροπή αλλά όντως μου στείλανε και έμενα όπως και εσένα μήνυμα για μετατόπιση
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης