Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Σίγουρο γτ επειδή είναι φρουραρχείο και απλά αντιγράφει την γνωμάτευση εννοείς; Όσο για το άλλο δεν νομίζω ότι ισχύει 2 χρόνια που έχω πάρει αναβολή δεν τέθηκε ποτέ θέμα για δουλειά η κάτι τέτοιο
Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Όλα καλά παιδιά μου έγραψε στο παραπεμπτικό ι5 340 περιμένω σε κάνα μήνα συνολικά να περάσω επιτροπή
Xristos85
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Xristos85 »

Καλησπέρα και από εμένα,

Μου ήρθε και εμένα η κλήση. Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω είναι εάν ως χρόνια πάσχων από ηπατίτιδα Β' (ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή τα τελευταία 12 χρόνια). Γνωρίζει κάποιος ή έχει ακούσει κάτι σχετικά με την απαλλαγή γι' αυτή την πάθηση; Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες θεωρείτε να μη μου δώσουν αναβολή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Sotiris

Δημοσίευση από Sotiris »

Συγχαρητήρια φίλε έδειξες στο Φρουραρχειο τη συνταγή γιατρού-αγωγη με φάρμακα που ακολουθείς ή δε χρειαστηκε, μόνο με γνωμάτευση?
Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Prodromoss »

Δες για την ηπατίτιδα στο ΦΕΚ αν βγαίνει Ι5
Xristos85
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Xristos85 »

Σε ευχαριστώ πολύ Πρόδρομε. Το εμφανίζει ως Ι5 αλλά δίπλα αναφέρεται και στην στήλη 2ετη αναβολή και στην στήλη της απαλλαγής.

Να φανταστώ στο φρουραρχειο θα αποφασιστεί;

Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Prodromoss »

Άρα θα σου δώσουν λογικά 2 χρόνια πρώτα και μετά θα σ δώσουν τη. Απαλλαγη
Aristidis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Aristidis »

Steeler έγραψε:Όλα καλά παιδιά μου έγραψε στο παραπεμπτικό ι5 340 περιμένω σε κάνα μήνα συνολικά να περάσω επιτροπή

μπράβο αδελφέ μετά από όσα έχεις περάσει σου εύχομαι να δικαιωθείς.

Πήγα και εγώ αυτές τις μέρες φρουραρχείο γουδη (2 έτη συνολικά λόγω υγείας και τώρα για τελική κρίση-απαλλαγή)

ήταν η πρώτη φορά που θα περνούσα ψυχίατρο. Η ψυχίατρος μέσα στη σκηνή έξω από το φρουραρχείο εξέτασε την περίπτωση μου σύμφωνα και με τις γνωματεύσεις που έφερα (και δημόσιο και ιδιώτη ψυχίατρο). Στάθηκε πιο πολύ στο χαρτί του ιδιώτη (επειδή ήταν πιο πολλά στοιχεία γραμμένα για την περίπτωσή μου) και μέσα σε 1 λεπτάκι είχα τελειώσει. Με ρωτησε τι έχω τελειωσει. Απαντησα λεγοντας τον τίτλο σπουδων μου. Μην πείτε ψέματα κατα τη γνώμη μου.

Απο κει περνανε ενα καρο ανθρωποι με θα πρέπει με καποιο τροπο να δειχνετε οτι δεν ειστε άνθρωποι που δεν εκαναν ποτε τιποτα και τωρα θελετε να τη σκαπουλαρετε απτο στρατο. Αλλα το θεμα ειναι να βρεις τη χρυση τομη και να τα πεις οπως πρεπει. Δεν πρεπει να φτασεις στο αλλο ακρο οπως ειπαν και απο πανω και να πειστει ο ιατρος οτι νταξει αρα μπες και στρατο μια χαρα εισαι. Όπως είπαν και πολλοί πριν απο μένα και διαπίστωσα και ο ιδιος με τα ατομα πριν και μετα από μενα ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΠΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ θα πάρετε 6 μήνες 1 χρόνο απλά και μόνο επειδή το ζητάτε.

Τέλος αυτό το στάδιο πάμε παρακάτω. Φεύγοντας και επειδή υπάρχουν άτομα απο ΡΟΥΦ εκεί πέρα ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός, τα χαρτιά και τα μάτια σας. Η χαρτούρα είναι αρκετή και οι φαντάροι κάνουν ότι ναναι. Δύο-τρια άτομα είχαν εξέλθει χωρίς να καταγραφούν τα στοιχεία τους κατάλληλα στην έξοδο (όχι στην πύλη, εκεί στην αυλή του φρουραρχείου). Ειδικά αν είναι πρώτη σας απόπειρα για αναβολή και είστε λίγο ψαρωμένοι, μεγάλη προσοχή να τα κάνετε όλα σωστά.

Έχει λίγο κόσμο σχετικά με λιγότερη αναμονή αλλά αυτό ίσως και να σημαίνει ότι ο ιατρος έχει πιο πολυ χρόνο στη διαθεση του για να αναλυσει την περίπτωση. Αλλα οπως ειπα αν είναι το στάδιο της αναβολής -είτε στο φρουραρχειο είτε στην επιτροπη- θα ξεμπερδέψετε με τον ένα η τον αλλο τροπο με τυπικες διαδικασίες.

Υ. Γ. Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλα ιατρος στο 401 που είχα παει για τη δεύτερη αναβολη μου είχε πει επι λεξει "η επιτροπη είναι ασχετοι, ότι γραψω εγω τι θα κανουν". Φυσικα αυτό ισχυει για την αναβολη. Για απαλλαγή δε νομιζω να είναι τοσο απλά τα πράγματα.

Υ. Γ.2. Επιτροπη λοιπον σε κανα μηνα, ευχηθείτε μου καλη τυχη

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Αύγ 27, 2020 8:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Τελικα πιστεύεται οτι με χαρτι και αγωγή για ψυχολογικό μπορεί κάποιος να παρει την απαλλαγή
Nasos

Δημοσίευση από Nasos »

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι παχύσαρκος με ΔΜΣ άνω του 40. Γνωρίζει κάποιος την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω μέσω φρουραρχείου;

Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Παιδιά ενώ Περασα χθες στο φρουραρχείο και έκανα ότι έπρεπε και μου γράψανε ι5 340 και τέτοια μου κράτησαν το χαρτί κατάταξης και όλα και σήμερα μόλις μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι η ημερομηνία κατάταξης αλλαξε από 2 Σεπτέμβρη σε 9 τι φάση; Μήπως δεν έχουν ενημέρωση ακόμα την στρατολογία; Επειδή πήγα χθες; Ήρθε σε κανέναν άλλον τέτοιο χαρτί; ΣΟΣ!
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από Steeler »

Α μπηκα στο σαιτ αν δειτε στην στρατολογια απλα αλλαξανε την μερα καταταξης για να μην υπαρξει συνοστισμος λογικα δεν θα εχουν ενημερωθει απο εχθες που περασα απο φρουραρχειο για την επιτροπη
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από Steeler »

Λογικα δεν πιστευω να μας ξανα κανουν να παμε φρουραρχειο για την ιδια διαδικασια... Θα ειναι ελεινο
Venis

Δημοσίευση από Venis »

Γεια σας μετατοπίστηκε τελικά για 7 του μήνα αντί 1 η μέρα κατάταξης μου, αν πάω Φρουραρχείο ακριβώς μια μέρα πριν δηλαδή στις 6 λέτε να μου κάνουν καμία μανουρα ή έχει πέσει η πολυκοσμία λόγω περισσότερων Εσσο; Εννοείται θα πάω από πολύ πολύ νωρίς.

Επίσης μήπως γνωρίζετε στο σημείωμα κατάταξης τι σημαίνει κάτω από το αφμ το α. Φ. Ο;

Ευχαριστώ πολύ

Iaiio

Δημοσίευση από Iaiio »

Ήταν να παρουσιαστώ 1/9 στην Θήβα, αλλά πήγα για απαλλαγή μεσώ του φρουραρχείο Αθηνών, της 25/8.
Έμενα μου ήρθε χθες ένα το εγγραφώ στο e-mail που μου λέει ''να παρουσιαστώ στην επιτροπή απαλλαγών μέχρι της 27/9''.
Σήμερα το απόγευμα μου ήρθε ένα e-mail που λέει ότι η ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστώ (1/9), αλλάξει και πήγε στης 7/9.
Έγινε κάποιο λάθος; Ή πρέπει να ξαναπάω στο φρουραρχείο να ξανά κάνω την διαδικασία;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης