Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Devilangel »

Δεν έχω ιδέα να σ πω την αλήθεια. Ίσως επειδή πρόκειται για αναβολή κ οχι για απαλλαγή; Πάντως ρε συ σήμερα πήρα δυο φορες τηλέφωνο στην στρατολογια και μου είπαν ότι γίνεται ΜΟΝΟ μέσω φρουραρχειου και ΔΕΝ πάω 401. Σε εξετάζει ο γιατρός του φρουραρχειου έτσι είπαν κ οι 2 που πηρα τηλ.

Ο φίλος μου δεν ξέρω γιατί μου τα είπε διαφορετικά.

Μιλάμε πάντα για πρώτη απαλλαγή και για ψυχολογικους λόγους

Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας

*Πρώτη αναβολή
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από Steeler »

Εγώ πέρσι πήγα χωρίς χαρτί στο φρουραρχείο και απλά ο γιατρός μου έδωσε 1 χρόνο αναβολή χωρίς χαρτιά χωρίς τπτ και πήγα 401 μετά και μου είπε ο ίδιος στο φρουραρχείο να πάω του χρόνου με χαρτί γιατρού εγώ πάω για απαλλαγή τώρα είναι η τελευταία μήπως κάτι δεν κατάλαβες σωστά απλά εννοείς ότι η εξέταση που σου κάνει είναι ότι απλα αντιγραφη την γνωμάτευση
Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Πηγες φρουραρχειο σου έδωσε ένα χρόνο κ μετά πηγες 401 να κάνεις τι ; μετά απο το 401 ξανά φρουραρχειο;

Διόρθωσε με αν κατάλαβα λάθος.

Εμένα αυτολεξεί αφου τους ρώτησα, δεν θα πάω 401?; Μου είπαν όχι γίνεται μέσω του γιατρου που υπάρχει στο φρουραρχειο. Βεβαια είπα για λόγους υγείας γενικότερα και όχι για ψυχολογικους.

Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Εγώ πήγα φρουραρχείο χωρίς χαρτιά χωρίς τπτ πέρσι εκεί υπάρχει ένας γιατρός ψυχίατρος στρατιωτικός του είπα ότι δεν μπορώ να μπω γτ είχα χάσει τον πατέρα μου και δεν ήμουν έτοιμος που ισχύει και μου έγραψε έναν χρόνο μετά πήγα στο Ρουφ να παραδώσω τα χαρτιά και μετά από 20 μέρες πέρασα επιτροπή όπου και εγκρίθηκε η αναβολή του ενός χρόνου απλά μου επισήμανε ο γιατρός στο φρουραρχειο του χρόνου να πάω με χαρτί γιατρού πράγμα που και θα κάνω γτ πελον εδώ χαρτί γιατρού ψυχιάτρου ότι πάσχω από κατάθλιψη και κάνω θεραπεία με φάρμακα μου φαίνεται αδύνατον να μη μου την δώσουν όπως και να έχει αλλά πιστεύω την ίδια διαδικασία θα κάνω και φέτος δεν νομίζω ότι αλλάζει κατι
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλησπέρα σας, επειδή και εγώ πάω για δεύτερη αναβολή (όχι απαλλαγή, θέλω ακόμα ένα χρόνο για τη τελική φάση) μήπως λόγω Covid δεν περνάς από επιτροπή αλλά απλά γίνεται όλη η διαδικασία μέσω Φρουραρχείου; επειδή από την αρχή του έτους θυμάμαι που το λέγανε εδώ, δε χρειαζεται μετά το φρουραρχειο να πας Ρουφ, υπήρχε ήδη στρατολογία εκεί κλπ
Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Τσέκαρε λίγο τ μυνήματα αν δεν σου κανει κόπο
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Νομίζω σου απάντησα επίσης έχει πάει κανείς τελευταία αυτές τις μέρες να μας πει τι έγινε είτε για αναβολή είτε για απαλλαγή επίσης μου φαίνεται τρελό το γεγονός ότι σε εξετάζει και καλά κάποιος γιατρός εκεί στο θέμα του ψυχολογικού τι μπορεί να καταλάβει κάποιος σε 5 λεπτά μας κοροϊδεύουν;
Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Σε έναν γνωστό ο ψυχίατρος του, του είπε ότι εφόσον έχεις χαρτί απο ψυχίατρο ακόμα και να βλέπουν ότι είσαι μια χαρά δεν θα το ρισκάρουν γιατί έχουν κυρώσεις όπως το να περάσουν στρατοδικείο και να χάσουν την δουλειά τους. Στην τελική αν σου πει τίποτα του λες υπεγραψε οτι αυτός έχει την ευθύνη για το αν συμβεί κάτι κακό σε εσένα είτε αν κανεις εσυ κακό σε άλλον. Αν κανεις το οτιδήποτε αυτόν τον ξέσκισαν.
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Γι'αυτό δεν το ρισκάρουν με τα ψυχολογικά γτ μπορεί να χάσουν την δουλειά τους άνετα αν συμβεί κάτι άλλα εμένα ότι γράφει το χαρτί ισχύει πέρα από τα φάρμακα που δεν παίρνω και έχω και λυξειαρχικες πράξεις θανάτου και είχα κάνει και 2 μήνες φαντάρος στον Έβρο και έφυγα γτ έχασα τον πατέρα μου μέσα και τελικά δεν πρόλαβα καν να τον δω να του πω αντίο μετά από αυτό δεν θέλω να έχω επαφή πια με τον στρατό γτ μου θυμίζει ότι έγινε και δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει...
Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Πιστευω σε αυτό που λένε ότι αν δεν θέλεις δεν υπηρετείς με το ζόρι. Όταν πας με χαρτί ψυχίατρου για αναβολή Ισχυει δεν ισχυει αυτόματα τους δηλώνεις την άρνηση να υπηρετήσεις. Όσο στρατοκαυλος και να είναι ο άλλος την θέση του δεν την ρισκάρει για κανέναν είτε έχει πρόβλημα είτε το παίζει ότι έχει.

Όταν στην συζήτηση ειπωθεί ότι παίρνεις την ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει ή ότι θα κινηθεις νομικά κτλπ τότε όλοι το βουλώνουν. Στον στρατό όλοι θέλουν να δίνουν διαταγές αλλά κανένας δεν θέλει να παιρνει την ευθύνη. Επειδή είναι χέστες από τη μητρα.

Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Δεν μπορεί ο άλλος να δει στο χαρτί ψυχιάτρου ότι έχεις κατάθλιψη άγχος απώλεια βάρους λόγο αυτού και ότι παίρνεις φάρμακα και να σου πει μπες
Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ουτε αυτός θέλει να βάλει την υπογραφή του σε έναν ο οποίος έχει το χ-ψ "πρόβλημα". Ουτε εγώ θα το έκανα. Σιγά μην ρισκάρω καριέρα για τον οποιονδήποτε. Ουτε για πλάκα. Ειδικά σε ένα κράτος με συστήματα που μπαζουν από παντου.

Εγώ αν μπω μέσα θα κάνω μανουρα.

Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Εσύ μην αγχώνεσαι θα την πάρεις είναι η πρώτη
Theologosvr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Theologosvr »

Εγώ που έχω πάρει για κοινωνικούς λόγους έχω ελπίδες να πάρω για ψυχολογικούς?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης