Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Prodromoss »

Αν είναι θα ενημερώσουν λογικά
IoannisT
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από IoannisT »

Τελικα ρε παιδια τι εχει γινει με τον μ**** "γιατρο" του 401 που σε ολους εκανε την ζωη δυσκολη; Εχουμε κανενα νεο; Πηγε κανεις ξανα?
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από Steeler »

Εγώ περιμένω χαρτί λογικά αυτόν τον μήνα γτ μπαίνω Σεπτέμβρη και πάω για απαλλαγή θα δείξει τι θα γίνει και θα σας πω..
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Καλησπέρα σε ολους. Να πω και εγω την εμπειρια και φοβια στο κομμάτι. Περναω πολυ δυσκολα. Οχι μονο χασαμε τον πατερα μου 2 χρονια πριν εντελως αιφνιδια, η μανα μου και εγω, αλλα μας αφησε και ενα σορό χρεη καποια απο τα οποια δεν ειχαμε καν ιδεα οτι υπαρχουν. Μιλαμε για χοντρα πραγματα, εγκυητης σε υποθήκη σπιτιου η οποια εχει φτασει κοντα μισό εκατομμύριο ευρω, στεγαστικα δανεια, χροστουμενα σε εφορια και τα λοιπα. Πλεον με την μανα μου ασχολουμαστε αποκλιστικα με ιδιαιτερα μαθηματα να βγαλουμε μια σχετικη ακρη (θεος να την κανει) ενω παραλληλα παλευουμε με βοηθεια δικηγόρων, συμβολαιογραφων, λογιστων κτλ κτλ κτλ απο δευτερα μεχρι παρασκευη και απο δευτερα ξανα εδω και δυο χρονια για να λυθεί ολο αυτο.

Το τελευεαιο που μας λειπει ειναι να σηκωθω να φυγω, να ζημιωθώ και να αφήσω την μανα μου μονη της, οχι για να υπηρετήσω... Απλα για να μεταβω στο στρατοπεδο, αλλη ακρη Ελλαδας... ποσο μαλλον να μεινω και εκει μεσα έστω μια μερα. Τελοσπαντων, μην γραφω τα ιδια που εχουμε γραψει 10000 φορες, εν ολίγοις το εχω ψαξει για ι5, εχω κανει ολη τη διαδικασια, πηγα σε ιδιωτη ψυχιατρο, μου εγραψε οτι εχω κρισεις πανικου και αγοραφοβια και οτι δεν ειμαι ικανος να στρατευτω και οτι περνω λεξοτανιλ. Πηγα φρουραρχειο, μεχρι εδω ολα καλα. Εκλεισα ραντεβου με επιτροπη, Δευτερα μου ειπαν στις 10 να με δει ψυχίατρος στο 424 πριν απο την επιτροπη... (μαλιστα στο τηλεφωνο η πολυ "εξυπηρετική κυρια", αφου στο 10 το πρωί απαντησα "δεν ειμαι σιγουρος αν λογω ιου υπαρχει αναλογο λεοφορειο τοσο πρωι για να μεταβω", απαντησε με νευρο "ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! " ... Μαλλον περιμενουν ατομο με ασθενειες να κοιμηθεί σε παγκακι και στα αχαμνα τους ολα; Δε το καταλαβαινω αυτο πραγματικα... Για να βοηθουντε ατομα που εχουν αναγκη απο βοηθεια Δεν υπαρχει το ι5... ; Πολυ βοηθητικό, να ειναι καλα... )

Ηθελα να ρωτησω λοιπον 2 πραγματα...

1. Υπάρχει περίπτωση να μου αρνηθουν, ειτε γιατρος, ειτε επιτροπη, την αναβολη μου και να με στειλουν με το ζόρι Εβρο για να την παρω εκει; Μπορει να υπαρξει καποια συνεπεια αν εγω εκεινη την ωρα ξεσπασω; Απο τοτε που καταστραφηκε η ζωη μας, δεν εχω καθολου υπομονη και φοβαμαι μην ξεσπασω Και αρχίσω να απανταω τυπου "την μανα μου εσυ Θα την προσεχεις οσο θα λειπω; Τα λεφτά που ζημιώνομαι απο τα ιδιαιτερα που χανω θα μου τα δώσεις; Θα πληρώσεις εσυ Το χρεος μας; " κλτ κτλ... Μην αναφερω τις σχετικες Βρισιές... Γιατι απο οσα ακουσα εδω μεσα με αγχωνει και σκεφτηκα μεχρι και να απειλήσω πως αν με βαλουν να πατησω ποδι στρατοπεδο με το ζορι στην πρωτη ευκαιρια η' θα κανω κακο σε αλλον η' στον εαυτο μου.

2. Αφου γινει ο, τι γινει στο 424 την δευτερα, πρεπει επι τοπου επομενη κιολας μερα να παω ξανα στο φρουραρχειο της πολης μου;

Ζητω συγγνωμη για το κατεβατο, το θεμα με βασανιζει και με αγχωνει εξωφρενικά και δε μπορω να σταματησω να το σκεφτομαι... Ζητω μονον μια κατανοηση οσο μπορει ο καθενας και μια απαντηση στις ερωτισεις μου... Ευχαριστώ

Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Θεσσαλονίκη μένεις φίλε; Και είναι η πρώτη σου αναβολή;
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Οχι, Κοζάνη είμαι. Ναι, για ι5 ειναι η πρώτη αναβολή. Πείρα ολες τις αναβολες για σπουδες, συν μια για κοινονικους λογους.
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Άρα έχεις κλείσει 2 χρόνια και πας για απαλλαγή;

Α όχι κατάλαβα μην αγχώνεσαι θα στην δώσουν και την δεύτερη αναβολή δίνουν εύκολα κι εγώ πέρσι επειδή έχασα τον πατέρα μου και με τα θέματα εξω δεν μπορούσα να μπω απλά πήγα χωρίς χαρτιά και είπα δεν είμαι έτοιμος ακόμα και μου έδωσε 1 χρόνο λόγο άγχους εγώ περιμένω το χαρτί και πάω για απαλλαγή
Liapunov13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Liapunov13 »

Αν παρουσιαζεται καποιος 3 Σεπτεμβρη Θηβα και παει για αναβολη υγειας απο το στρατοπεδο, ας μου στειλει ενα πμ.
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Πήρε κανείς απαλλαγή τώρα τελευταία να μας πει;
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Παιδια μια ερωτηση. Προσφατα πειρα τον προτο χρονο αναβολης ι5. Ειχα παει σε ιδιωτη ψυχιατρο ο οποιος μου ειχε γραψει πως εχω κρισεις πανικου και αγοραφοβια (δεν εχω οντως, εχω πολλα προβληματα στη ζωη μου και απλα τα φουσκωσε για να με βοηθησει) και εγραψε Ζαναξ, τα οποια οντως και συνταγωγραφησε σε περιπτοση που μπουν στο ΑΜΚΑ μου να το επιβεβαιωσουν (το οποιο οντως έλεγξαν). Μου συστησε ωστοσο πως καλο ειναι του χρονου να παω κανονικα στρατο.

Εγω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΡΑΤΟ δε γινεται, δε θελω, δε μπορω με τιποτα μα τιποτα... Επομενως αν αρνηθει ο ψυχιατρος μου να μου γραψει τα επομενα φαρμακα και γνωματεύσεις για την επομενη αναβολη και την τελικη απαλλαγη, και επειδή δε ρισκαρω να παω χωρις ετοιμη γνωματευση στην επιτροπη, γινεται να ειναι η γνωματευση νευρολογου; Μιας και ειναι νευρωσικη διαταρραχη και φαρμακα αγχους; Ή θελουν μονο ψυχιατρου;

Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Πως ξέρεις ότι τσεκαρανε το ΑΜΚΑ σου
Βοεμ

Δημοσίευση από Βοεμ »

Καλησπέρα σε όλους. Έχω συμπληρώσει 2 χρόνια αναβολών λόγω διαταραχής πανικού σε καταθλιπτική συνδρομή με αγοραφοβία.. Τις προηγούμενες φορες ακολούθησα τη διαδικασία του φρουραρχείου , έχω πάρει εύκολα 2 6μηνες και μια 12μηνη αναβολή. Λόγω κορονοιου τους τελευταίους μήνες δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού στο νοσοκομείο και έτσι δεν έχω ούτε πρόσφατη γνωμάτευση ούτε συνταγογράφηση. Η τελευταία γνωμάτευση είναι πριν ένα χρόνο. Έχω τύχη στην επιτροπή αν πάω με παλιά γνωμάτευση?

Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Κωστας έγραψε:Παιδια μια ερωτηση. Προσφατα πειρα τον προτο χρονο αναβολης ι5. Ειχα παει σε ιδιωτη ψυχιατρο ο οποιος μου ειχε γραψει πως εχω κρισεις πανικου και αγοραφοβια (δεν εχω οντως, εχω πολλα προβληματα στη ζωη μου και απλα τα φουσκωσε για να με βοηθησει) και εγραψε Ζαναξ, τα οποια οντως και συνταγωγραφησε σε περιπτοση που μπουν στο ΑΜΚΑ μου να το επιβεβαιωσουν (το οποιο οντως έλεγξαν). Μου συστησε ωστοσο πως καλο ειναι του χρονου να παω κανονικα στρατο.

Εγω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΡΑΤΟ δε γινεται, δε θελω, δε μπορω με τιποτα μα τιποτα... Επομενως αν αρνηθει ο ψυχιατρος μου να μου γραψει τα επομενα φαρμακα και γνωματεύσεις για την επομενη αναβολη και την τελικη απαλλαγη, και επειδή δε ρισκαρω να παω χωρις ετοιμη γνωματευση στην επιτροπη, γινεται να ειναι η γνωματευση νευρολογου; Μιας και ειναι νευρωσικη διαταρραχη και φαρμακα αγχους; Ή θελουν μονο ψυχιατρου;

Ο γιατρος ελενξε το ΑΜΚΑ σου η η επιτροπή και 2ον από φρουραρχειο έκανες τη διαδικασία?

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Απο φρουραρχειο την εκανα την διαδικασια. Ο ψυχιατρος στο 424 δεν ελεγξε, η επιτροπη ομως ζητησε το ΑΜΚΑ μου και ελεγξε, μπροστα στα ματια μου αν οντως υπαρχει το Ζαναξ, ή οχι. Να είμαι ειλικρινής προετοιμαστικα για ολα τα ενδεχομενα, αλλα πιστευα οτι κατι τετοια τα λεγαν για εκφοβισμο, οχι οτι ΟΝΤΩΣ θα ελεγχαν, αλλα και ομως το καναν.

Επομένως δεν εχω επιλογη απο το να συνεχίσω κανονικά να ζητάω να μου γράφονται φάρμακα εως να μου δοθεί απαλλαγη, γιατι αν ξαναμπούν και δουν οτι μου γράφτηκαν μονο μια φορα πριν απο την συνάντηση με επιτροπη θα το δουνε σαν στημένο και δε το ρισκαρω. Το θεμα ειναι οτι ισως η ψυχιατρος μου να μην συμφωνησει να συνεχίσει να με βοηθαει με το ολο θεμα της απαλλαγης. Γιαυτο ρωταω, σε τετοια περιπτωση, μας κανει και νευρολογος; Αν συνεχίσει αυτος δηλαδή να μου γραφει φαρμακα και την αναλογη γνωμάτευση οτι λογω αγχους δεν γινεται να παω.

Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Θέλω να πω ότι πιστεύω στα παθολογικά αίτια δεν είναι τόσο σκληροί . Πιστεύω ότι επειδή πάνε όλοι για ψυχολογικά και έχουν καταλάβει ότι πάνε πολλοι π δν έχουν πρόβλημα για αυτό όταν δουν ψυχολογικά λένε αυτά π λενε κακώς βέβαια. Ενώ για παθολογικά δεν ρωτάνε καν τπτ νομίζω
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης