Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

Prodromoss έγραψε:
xristos1925 έγραψε:Στο ΦΕΚ δες τον αριθμο 216 κ μετα που αναφερεται στον διαβητη... Θα πας οτι χαρτια εχεις, και εξετασεις που λες καθε 6μηνο φερε κ απο αυτο χαρτι αν εχεις... Ολα θα μετρησουν... Στο διαβητη επειδη δεν ειναι κατι που μπορει να θεραπευτει π. Χ. Σε 1-2 χρονια, συμφωνα παντα με το ΦΕΚ μπορει να παρεις και κατευθειαν Ι5 χωρις 2 χρονα αναβολων οπως για ψυχολογικα προβληματα εκτος των περιπτωσεων των αριθμων 219-220 που λεει διετης αναβολη... Εσυ συμβουλεψου το φεκ, δες και τι λενε τα χαρτια σου που εχεις απο γιατρο...
Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση έχω χαρτί που λέει από τ παίδων ότι είμαι ινσουλινοεξαρτώμενος δηλαδή το 216 που λες συν αν φέρω κάποιες εξετάσεις γλυκοζηλιωμενες αν ξέρεις. Αλλά από την στιγμή που έχω αυτό χαρτί δεν είμαι λογικά καλυμμένος;

Καλου κακου για να εισαι καλυμμενος, φερε οτι χαρτια μπορεις να βρεις που να ειναι για την παθηση σου, και να τα εχεις μαζι... Γιατι καμια φορα ποτε δεν ξερεις, και σε παθολογικες περιπτωσεις σαν την δικη σου μπορει να μην δωσουν ευκολα Ι5 γιατι μπορει και να πεσεις σε κανα περιεργο και να προσπαθησει να στο δυσκολεψει το πραγμα, ποτε δεν ξερεις... Οποτε για να εισαι καλλυμενος να εχεις μαζι σου οτι χαρτια και ειναι δυνατον και μπορεις να μαζεψεις να τα εχεις μαζι οταν κανεις την διαδικασια...

Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Prodromoss »

xristos1925 έγραψε:Καλου κακου για να εισαι καλυμμενος, φερε οτι χαρτια μπορεις να βρεις που να ειναι για την παθηση σου, και να τα εχεις μαζι... Γιατι καμια φορα ποτε δεν ξερεις, και σε παθολογικες περιπτωσεις σαν την δικη σου μπορει να μην δωσουν ευκολα Ι5 γιατι μπορει και να πεσεις σε κανα περιεργο και να προσπαθησει να στο δυσκολεψει το πραγμα, ποτε δεν ξερεις... Οποτε για να εισαι καλλυμενος να εχεις μαζι σου οτι χαρτια και ειναι δυνατον και μπορεις να μαζεψεις να τα εχεις μαζι οταν κανεις την διαδικασια...
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι περνάν από το 401 δλδ στην ουσία ο γιατρός θα δει τα έγγραφα μου και μετά στην επιτροπή που πέρασε ένας φίλος με το ίδιο πρόβλημα πρόσφατα δεν τον ρώτησαν. Απόλυτος τίποτα μπήκε μέσα είδαν τι είχε γράψει ο γιατρός τους 401 και έφυγε με απαλλαγή. Άρα το θέμα είναι σε τι γιατρό θα πέσω στο 401 πιο πολύ νομίζω

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

Prodromoss έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι περνάν από το 401 δλδ στην ουσία ο γιατρός θα δει τα έγγραφα μου και μετά στην επιτροπή που πέρασε ένας φίλος με το ίδιο πρόβλημα πρόσφατα δεν τον ρώτησαν. Απόλυτος τίποτα μπήκε μέσα είδαν τι είχε γράψει ο γιατρός τους 401 και έφυγε με απαλλαγή. Άρα το θέμα είναι σε τι γιατρό θα πέσω στο 401 πιο πολύ νομίζω
Εχεις δικιο... Απλα για να εισαι πιο σιγουρος παρε οτι χαρτι εχεις και μπορει να βοηθησει και πιστευω θα την παρεις την απαλλαγη...

Ρενος

Δημοσίευση από Ρενος »

Παιδια εγω ειμαι Γερμανια.. δε μπορω να δείξω αγωγη απο δημοσιο νοσοκομειο.. και εχει κολλησει η μανα μου να μου λεει πως πρεπει να εχω νοσηλευτεί σε δημοσιο νοσοκομειο για να παρω την απαλλαγη ι5 στο τελος συμφωνα με πρόσφατο νόμο. Ισχυει κατι τετοιο;
Bellos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Bellos »

Επειδή υπάρχουν και κομπλεξικοί όπως έτυχε και σε εμένα που δεν θα κοιτάξουν τα χαρτιά σας καν, να είστε έτοιμοι να μιλήσετε.

Αν δεν είστε καλά και έχετε θέματα με κατάθλιψη, αγχωδη διαταραχή που εν δυνάμει μπορούν να γίνουν επικίνδυνα, πείτε το χύμα.

Πάρε την νομική ευθύνη αφού είσαι τόσο μάγκας και βάλε με στρατόπεδο.

Και καταγγελία δίκτυο Σπάρτακο για το περιστατικό.

Να τους κοπεί η μαγκιά που πουλάνε τσαμπουκά σε άτομα με ψυχιατρικά.

makis_nomotagis

Δημοσίευση από makis_nomotagis »

Ρενος έγραψε:Παιδια εγω ειμαι Γερμανια. Δε μπορω να δείξω αγωγη απο δημοσιο νοσοκομειο. Και εχει κολλησει η μανα μου να μου λεει πως πρεπει να εχω νοσηλευτεί σε δημοσιο νοσοκομειο για να παρω την απαλλαγη ι5 στο τελος συμφωνα με πρόσφατο νόμο. Ισχυει κατι τετοιο;

Αν πηγαίνεις για απαλλαγή καλό θα είναι να έχεις χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο για να είσαι σίγουρος. Δεν χρειάζεται να έχεις νοσηλευτεί εννοείται. Κλείσε ένα ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία ψυχιατρικής, πες το πρόβλημα σου και ζήτα μια γνωμάτευση για στρατολογική χρήση. Αν πηγαίνεις για αναβολή, προσωπικά έχω δει αρκετό κόσμο να παίρνει αναβολή και χωρίς χαρτί. Τις ετήσιες αναβολές τις δίνουν αμέσως και χωρίς να ζορίσουν.

Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από Steeler »

Εσένα στην δώσανε στο τέλος την απαλλαγή;
Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Έχω γνωμάτευση από το παίδων για διαβήτη τύπου 1 τους το είπα στο φρουραρχειο και δεν Μ είπαν τπτ για πιο πρόσφατο...
Σωτηρης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Το θέμα είναι η επιτροπή αν θα τη δεχτεί
Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Σωτηρης έγραψε:Το θέμα είναι η επιτροπή αν θα τη δεχτεί

Πολλές φορές να ξέρετε ότι η επιτροπή κοιτάει το χαρτί μόνο του στρατιωτικού γιατρού π έχει γράψει κ δεν ζητάει τ δικό σας. Σε παθολογικά αίτια έχει γίνει σε 3 περιπτώσεις που ξέρω. δλδ δείξανε το χαρτί μόνο στο γιατρό στο 401

mple66
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mple66 »

Παιδια εσεις που πηγατε για αναβολη μεσω φρουραρχειου, ενημερωθηκε η κατασταση αναβολης στο site; Υποτιθεται πως παιρνει μεχρι 2 εβδομαδες; Ευχαριστω
Mpouk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Mpouk »

Ναι κανονικα!
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Μπορείς πλέον να κάνεις τα χαρτιά για αναβολή/ απαλλαγή μέσω ίντερνετ και καλά για τον λόγο κορονοιου που λένε ; Η δεν ισχύει και πας κανονικά στο φρουραρχείο- επιτροπή;
Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Που το λενε
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Ρωτάω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες