Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από Steeler »

Αν δεν έχεις λεφτά να πηγαινοέρχεσαι στα στρατόπεδα και γενικά αλλά θέματα έξω και δεν μπορείς δεν είναι μάτια του κόσμου αλλά ευθύνες αν ήταν έτσι δεν θα περναμε και αναβολή και θα κάναμε και ζωαρα μέσα διακοπές δεν είναι όλα γλυκά
Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Prodromoss »

Σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά μου για απαλλαγή-αναβολή καθώς παρουσιαζόμουν 21 Ιουλίου. Έχω χτυπήσει στο κεφαλί με σίδερο στο παρελθόν με αποτέλεσμα να έχω σοβαρά κατάγματα στο κρανίο τα οποία διορθώθηκαν με πλαστική προσθετική τιτανίου. Ταυτόχρονα έχω τραυματική βλεφαρόπτωση η οποία διορθώθηκε στο 70% με δυο πλαστικές επεμβάσεις οι οποίες έγιναν προ 10ετιας, και δεν μπορεί να υπάρξει περεταίρω βελτίωση.

Παρ' όλα αυτά ο γιατρός του Φρουαρχείου σημείωσε πως υπάρχει περίπτωση ιάσης άνω των 4 μηνών. Χωρίς να ξεκαθαρίζει που βασίζεται αυτή η πρόβλεψη του. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; Έχω χτυπήσει εδώ και 15 χρόνια, αν ήταν να γίνω καλά τόσο γρήγορα να πήγαινα πιο νωρίς.[/QUOte]Τι γιατρός σε είδε; Στο 401 δεν σε στείλανε;

Voriana

Δημοσίευση από Voriana »

Πηρες απαλλαγη
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

Meg έγραψε:
dimitris90 έγραψε:Φιλε καλησπερα, πειρες απαλλαγη Ι5 απλα θα σου βαλει πιθανοτητα ιασης σε 2 χρονια Η αποφαση θα βγη στο τελος της 2ης εβδομαδας δλδ λογικα 17 του μηνα θα ξερεις. Θα μπεις στρατολογια και θα δεις εκει που λεει η απαλλαγη μου

Καλημέρα φίλε μου και σε όλο το forum. Ποιος μπορεί παρακαλώ να μου πει τι ακριβώς θα πρέπει να λέει η σελίδα "Η Απαλλαγή Μου" για να δω αν έχει βγει απόφαση ή όχι και άρα να αιτηθώ εν συνεχεία πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης; Προς το παρόν έχει την παρακάτω εικόνα.

Εικόνα

Καλησπέρα. Η εικονα δειχνει οτι εχεις παρει απαλλαγη... Πιστευω μπορεις να εκδοσεις και το πιστοποιητικο αν θες...

fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Steeler έγραψε:Αν δεν έχεις λεφτά να πηγαινοέρχεσαι στα στρατόπεδα και γενικά αλλά θέματα έξω και δεν μπορείς δεν είναι μάτια του κόσμου αλλά ευθύνες αν ήταν έτσι δεν θα περναμε και αναβολή και θα κάναμε και ζωαρα μέσα διακοπές δεν είναι όλα γλυκά

Αν δεν έχεις λεφτά δικαιούσαι κατάσταση επιβίβασης για κάθε φορά που παρουσιάζεσαι για κατάταξη, δεν το λέω εγώ αυτό είναι γραμμένο.

Εγώ σου λέω τι ακριβώς ισχύει, ας πούμε τον άλλον με σπασμένο πόδι προφανώς και δεν τον στείλανε σε στρατόπεδο για να πάρει αναβολή.

Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Και το θέμα να το κάνεις μέσω φρουραρχειου και 401 πιο είναι; Όταν ήμουν στον Έβρο φαντάρος και πήρα την πρώτη αναβολή ο πατέρας μου ήταν μέσα στο νοσοκομείο και οι ώρες τελειώνανε για εκείνον και για να περάσω από όλα αυτά που ήθελα έκανα 1 βδομάδα και εν τέλει δεν πρόλαβα οπότε εδώ 1 μήνα και να μη πατήσω καν σε στρατόπεδο το προτιμώ! Και ας έχω και τα 2 μου πόδια καλά ( δεν τα λέω σε εσένα εννοείται προσωπικά κουβέντα κάνω μη παρεξηγήσεις)
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Steeler έγραψε:Και το θέμα να το κάνεις μέσω φρουραρχειου και 401 πιο είναι; Όταν ήμουν στον Έβρο φαντάρος και πήρα την πρώτη αναβολή ο πατέρας μου ήταν μέσα στο νοσοκομείο και οι ώρες τελειώνανε για εκείνον και για να περάσω από όλα αυτά που ήθελα έκανα 1 βδομάδα και εν τέλει δεν πρόλαβα οπότε εδώ 1 μήνα και να μη πατήσω καν σε στρατόπεδο το προτιμώ! Και ας έχω και τα 2 μου πόδια καλά (δεν τα λέω σε εσένα εννοείται προσωπικά κουβέντα κάνω μη παρεξηγήσεις)

Βρε δεν παρεξηγώ σε καμία περίπτωση, δυστυχώς μερικές υπηρεσίες κωλοσιεργούν.

Sotiris

Δημοσίευση από Sotiris »

Έχει τύχει δηλαδή σε άτομο που πήγε φρουραρχείο να τον κόψουν επειδή το στρατόπεδο που τον έστειλαν ήταν κοντά;
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Χαρτί μπορούν να σου ζητήσουν (για εργασία στο Δημόσιο μάλιστα είναι υποχρεωτικό), το οποίο όμως θα αναγράφει απλώς τη μη υποχρέωση στράτευσης και καμία επιπρόσθετη πληροφορία (π. Χ. Πάθηση). Έχει αποφανθεί γι' αυτό, η ΑΠΔΠΧ από το 2000.
GrLink

Δημοσίευση από GrLink »

Είμαι από επαρχία και με είδε ο παθολογός (και μοναδικός γιατρός) του Φρουραρχείου. Ο οποίος προφανώς δεν με εξέτασε. Απλά διάβασε την διάγνωση του νοσοκομείου και την αντέγραψε στο χαρτί.
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Πάντως μακάρι να πάρω την απαλλαγή παιδιά περιμένω το χαρτί ακόμα στις 6 του μήνα τελείωσε η αναβολή πιστεύω θα έρθει όπου ναναι και με το χαρτί ψυχιάτρου που έχω να τελειώσει ωραία και να μην υπάρξει πρόβλημα άντε να δούμε...
Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Τα επικυρωμένα αντίγραφα από νοσοκομειο γίνονται φαντάζομαι αποδεκτά; !
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Ιδιωτικός ψυχίατρος είναι απλά είναι όνομα
Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Όσοι ανοίκουν στην Νομαρχία Πειραιά πανε στο φρουραρχείο 700 στρατιωτικό εργαστήριο που είναι στη Δραπετσώνα ; ξέρει κανείς; ευχαριστω
Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Να ρωτήσω κάτι τα εξωτερικά ιατρεία δεν είναι κάθε μέρα όλες οι ιδιότητες πχ λέω στην τύχη νεφρολογικο είναι Δευτέρα Τετάρτη ασ πούμε αν εσύ πας την τρίτη για να κάνεις τ διαδικασία; Τι θα γίνει;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες