Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)
Καλό μεσημέρι σε όλους παιδιά. Μήπως πήγε κάποιος σήμερα στην επιτροπή να μας πει πως ήταν τα πράγματα; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
naglorious έγραψε:Ύστερα από περίπου 150 τηλεφωνήματα στα περισσότερα από τα οποία δεν έπιανε καν γραμμή κατάφερα και έκλεισα ραντεβού για τις 6/7 μετά τις 12. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πέσω σε κάποιον κομπλεξικό και θα μου δώσουν την τελευταία 6μηνη αναβολή που δικαιούμαι
Αν πεις ότι παίρνεις φάρμακα αφήνεις λιγότερα περιθώρια να σου πουλήσουν μαγκιά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Bellos έγραψε:naglorious έγραψε:Ύστερα από περίπου 150 τηλεφωνήματα στα περισσότερα από τα οποία δεν έπιανε καν γραμμή κατάφερα και έκλεισα ραντεβού για τις 6/7 μετά τις 12. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πέσω σε κάποιον κομπλεξικό και θα μου δώσουν την τελευταία 6μηνη αναβολή που δικαιούμαι
Αν πεις ότι παίρνεις φάρμακα αφήνεις λιγότερα περιθώρια να σου πουλήσουν μαγκιά.
Έτσι και αλλιώς παίρνω αγωγή οπότε δεν υπάρχει λόγος να πω ψέματα. Εσύ τελικά θα μπορέσεις να το πας μέσω φρουραρχειου ή σκέφτεσαι να κινηθείς με καταγγελίες;
Καλησπέρα παιδιά, σήμερα έπειτα από τηλέφωνο στην στρατολογία μου επιβεβαίωσαν ότι πήρα το Ι5 (είχα 2 ετήσιες και πέρασα από επιτροπή πριν μια βδομάδα) αλλά ακόμα δεν αναρτήθηκε στο site. Μου είπε πως μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα αναρτηθεί. Δεν πρόλαβα να ρωτήσω τι χρειάζεται να κάνω αφού το δω αναρτημένο. Μπορεί να μου πει κάποιος τι διαδικασία χρειάζεται για να το έχω και εγώ επισίμως και εγγράφως στα χέρια μου; Κάτι για ΚΕΠ είχα διαβάσει πιο πριν αλλά δεν ήταν ξακάθαρο.
Θα δούμε αν πήρα απαλλαγή ή όχι.
Καταγγελίες έχουν γίνει πάντως για τον άνθρωπο αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι ψυχίατρος.
Καταγγελίες έχουν γίνει πάντως για τον άνθρωπο αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι ψυχίατρος.
Παιδιά καλησπέρα, είναι και εγώ να περάσω έως τις 2/7. Έχω όλα τα χαρτιά και με αγωγές κλπ, ξέρω επίσης καλά τα φάρμακα. Παίζει να έχω θέμα με τον βλάκα; Επίσης ας μας πει κάποιος που να ξέρει αν μας κόψουν με ι4 αν γίνεται να πάμε πάλι μέσω φρουραρχείου.
Παιδια μπαινω στο σαιτ της στρατολογιας για την απαλλαγη μου, και μου γραφει "απαλλαγή απο την υποχρεωση στρατευσης" τιποτα αλλοξερεις αν σημαινει οτι την πηρα; Τι πρεπει να κανω τωρα; Μηπως γνωριζετε;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 127
Ακης έγραψε:Καλησπέρα παιδιά κι από μένα εμένα συγκεκριμένος γιατρός της επιτροπής του 401 μου είπε ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα και θα με καλέσει πάλι σε ένα χρόνο ενώ πάω για οριστική απαλλαγή για ψυχολογικό λόγω ότι δεν έχω πρόβλημα πως το κατάλαβε ο κύριος πως δεν έχω πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά κι αυτό με το ένα χρόνο με άγχωσε πάρα πολύ
Δεν στεκουν αυτα που ειπε... Οτι δηλαδη σου ειπε δεν εχεις προβλημα και απο την αλλη θα σε δει σε εναν χρονο... Δεν γινεται αυτο... Μετα τα 2 χρονια γινεται οριστικη κριση της σωματικης ικανοτητας για καταλληλοτητα ή οχι στρατευσης... Το πιθανοτερο ειναι να σου εδωσε απαλλαγη, γιατι δεν γινεται μετα απο 2 χρονια αναβολων να σου λεει ελα σε εναν χρονο παλι... Δεν γινεται αυτο... Πρεπει να γινει οριστικη κριση σωματικης ικανοτητας... Εκτος και αν εγραψε απαλλαγη και να εγραψε οτι η παθηση που εχεις σε εναν χρονο ισως ιαθει... Δεν το ξερω... Αλλα κατα πασα πιθανοτητα σου εγραψε απαλλαγη... Δεν γινεται να σου πει θα μπεις μεσα και παραλληλα να ερθεις σε 1 χρονο παλι... Κατι δεν κολλαει... Και σε αλλους που το ειπε αυτο μαλλον κατι τετοιο θα εκανε...
-
- Ανθυπασπιστής
makis_nomotagis έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, σήμερα έπειτα από τηλέφωνο στην στρατολογία μου επιβεβαίωσαν ότι πήρα το Ι5 (είχα 2 ετήσιες και πέρασα από επιτροπή πριν μια βδομάδα) αλλά ακόμα δεν αναρτήθηκε στο site. Μου είπε πως μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα αναρτηθεί. Δεν πρόλαβα να ρωτήσω τι χρειάζεται να κάνω αφού το δω αναρτημένο. Μπορεί να μου πει κάποιος τι διαδικασία χρειάζεται για να το έχω και εγώ επισίμως και εγγράφως στα χέρια μου; Κάτι για ΚΕΠ είχα διαβάσει πιο πριν αλλά δεν ήταν ξακάθαρο.
Μπαινεις στρατολογια πατας εισοδο βαζεις τα στοιχεια taxisnet και πατας Αίτηση Έκδοσης Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης... Συμπληρωνεις τα στοιχεια σου πατας υποβολη και περιμενεις σε 1-2 μερες να σου βγει το πιστοποιητικο
-
- Ανθυπασπιστής
dimVsk έγραψε:Παιδια μπαινω στο σαιτ της στρατολογιας για την απαλλαγη μου, και μου γραφει "απαλλαγή απο την υποχρεωση στρατευσης" τιποτα αλλοξερεις αν σημαινει οτι την πηρα; Τι πρεπει να κανω τωρα; Μηπως γνωριζετε;
Σημαινει οτι την πηρες την απαλλαγη... Αν θες στην στρατολογια πατας Αίτηση Έκδοσης Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης, Συμπληρωνεις τα στοιχεια και σε μια 2 μερες περιμενεις να σου ανεβει το χαρτι για να το εκτυπωσεις αν θες.
-
- Ανθυπασπιστής
Δολοφονική αμελια και ψυχολογικό bullying από την Επιτροπή Απαλλαγών Στρατου
https://tinyurl.com/y88nwqal
- BigSoldier
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 61
Πολύ καλό άρθρο μπράβο ακριβώς όπως είναι.xristos1925 έγραψε:Δολοφονική αμελια και ψυχολογικό bullying από την Επιτροπή Απαλλαγών Στρατου
Δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί κανενός επειδή το δημοσιεύσατε στο indymedia, δεν θεωρείται και το πιο αξιόπιστο.
fsafsa έγραψε:Δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί κανενός επειδή το δημοσιεύσατε στο indymedia, δεν θεωρείται και το πιο αξιόπιστο.
Μην αγχώνεσαι φίλε μου, θα μπει και σε πιο αξιόπιστα. ;)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες