Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)
Καλησπέρα σε όλους, να κάνω εγώ τώρα μια ερώτηση... Απ'την στιγμή που μπορούν αυταπάγγελτα να σε καλέσουν μέχρι τα 45 σου και με δεδομένο ότι μπορούν μέσω αμκα να δουν αν παίρνεις χάπια, υπάρχει περίπτωση να σε καλέσουν έπειτα από χρόνια και αν δουν ότι έχεις να πάρεις χρόνια το οτιδήποτε να σου πουν ότι πρέπει να μπεις; Το να αρχίσεις να ξαναπαίρνεις χάπια αφού σε καλέσουν σίγουρα φαίνεται αρκετά ύποπτο... Ή απλά δεν τους νοιάζει ουσιαστικά μετά από κάποια ηλικία και καταλαβαίνουν ότι εσύ απλά δεν θες να μπεις και το παρατάνε;
Πλάκα κάνετε ρε παιδιά; Γιατί είναι τόσο κακό να μην παίρνει κάποιος φάρμακα. Είναι το πιο σύνηθες στις περιπτώσεις ψυχολογικών προβλημάτων. Πολλοί είναι που δεν τα παίρνουν. Αλλοι σου λέει είμαστε με το αντιεμβολιαστικό κίνημα εναλλακτικές θεραπείες κλπ Που δεν δέχονται να παίρνουν φάρμακα. Άλλοι πάλι είναι που απλά δε θέλουν να τα πάρουν.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 44
lazer έγραψε:Πλάκα κάνετε ρε παιδιά; Γιατί είναι τόσο κακό να μην παίρνει κάποιος φάρμακα. Είναι το πιο σύνηθες στις περιπτώσεις ψυχολογικών προβλημάτων. Πολλοί είναι που δεν τα παίρνουν. Αλλοι σου λέει είμαστε με το αντιεμβολιαστικό κίνημα εναλλακτικές θεραπείες κλπ Που δεν δέχονται να παίρνουν φάρμακα. Άλλοι πάλι είναι που απλά δε θέλουν να τα πάρουν.
Εξαρταται τι εχεις. Αν εχεις απλη κριση πανικου ισως να μην θες. Αν ομως ειναι επιμονες πχ;
Αν το χαρτι σου λεει πχ εχεις ψυχωση και πας και πεις δεν περνω χαπια το βλεπεις λογικο;
@Δημήτρης90Διώρθωσε με αν κάνω λάθος σύμφωνα με αυτο που διαβασα που ανέβασες για τη νομοθεσια περι απαλλαγών.
Αυτο που καταλαβαίνω είναι ότι η διαδικασία κλήσης κάποιου απαλλαγέντα μπορεί να γίνει εκτάκτα ή ανα 5 χρόνια δηλαδή αν εγώ έχω πάρει απαλλαγή το 2020 αν δεν υπάρξει κάποια έκτακτη κλήση θα με φωνάξουν μετά από 5 χρόνια δηλαδη το 2025;
Αυτο που καταλαβαίνω είναι ότι η διαδικασία κλήσης κάποιου απαλλαγέντα μπορεί να γίνει εκτάκτα ή ανα 5 χρόνια δηλαδή αν εγώ έχω πάρει απαλλαγή το 2020 αν δεν υπάρξει κάποια έκτακτη κλήση θα με φωνάξουν μετά από 5 χρόνια δηλαδη το 2025;
Φίλε μου δεν ξέρω αλλά ... Υπάρχουν παρα πολλές παθήσεις που δεν παίρνουν φάρμακα και ζουν αναμεσά μας (και ανήκουν στις Ι5). Αν ομως γράφεις σχιζοφρένεια και λήψη φαρμάκων και εσυ εισαι υγιέστατος, υπάρχει άλλος κίνδυνος εκεί, γιατι δεν ειναι χαζοί έχουν τρομερή εμπειρία με τόσους που έχουν δει και βλέπουν.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 44
lazer έγραψε:Φίλε μου δεν ξέρω αλλά ... Υπάρχουν παρα πολλές παθήσεις που δεν παίρνουν φάρμακα και ζουν αναμεσά μας (και ανήκουν στις Ι5). Αν ομως γράφεις σχιζοφρένεια και λήψη φαρμάκων και εσυ εισαι υγιέστατος, υπάρχει άλλος κίνδυνος εκεί, γιατι δεν ειναι χαζοί έχουν τρομερή εμπειρία με τόσους που έχουν δει και βλέπουν.
Αν δεν περνεις φαρμακα σημαινει εχεις ηπια συμπτωματα. Πως θα γραψει καποιος σχιζοφρενεια ενω ειναι υγιεστατος; Ειναι δυσκολο να πας σε γιατρο νοσοκομειου και του πεις ειμαι σχιζοφρενης ή διπολικος γραψε να φυγω. Ουτε σημαινει οτι αν καποιος ειναι σχιζοφρενης η διπολικος η αλλο βαρη θα ειναι "ζομπι" απο τα φαρμακα αν αυτο εννοεις οτι θα παρουν πρεφα
Καλησπέρα παιδιά και από εμένα πέρασα και εγώ σήμερα στο 401 οριστική απαλλαγή μου είπαν και εμένα ότι σε 1 χρόνο θα με ξανακαλέσουν ποσό υσχιει αυτό σε 1 χρόνο ενο πήρα απαλλαγή
Όταν κανείς παίρνει απαλλαγή μέσω στρατοπέδου πέρα από το απολυτήριο πρέπει να περιμένει και έγγραφα από τη στρατολογία ή το απολυτήριο είναι το μόνο έγγραφο που παίρνει;
Όσοι περάσατε από την επιτροπή αυτές τις μέρες, πήγατε/μπήκατε με συνοδό ή χωρίς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αχαχαχα πολυ κακο τρολαρισμα φιλε. Στοιχειωδως αν ξερεις απο website καταλαβαινεις οτι το αρθρο ειναι ψευτικο, μια απλη αναζητηση στα editorial του site θα σε πεισει, καθως δεν εμφανιζεται πουθενα. Εχει παει το ψαρωμα και η τρομοκρατια σε αλλο επιπεδο. 

SifuJ έγραψε:Αχαχαχα πολυ κακο τρολαρισμα φιλε. Στοιχειωδως αν ξερεις απο website καταλαβαινεις οτι το αρθρο ειναι ψευτικο, μια απλη αναζητηση στα editorial του site θα σε πεισει, καθως δεν εμφανιζεται πουθενα. Εχει παει το ψαρωμα και η τρομοκρατια σε αλλο επιπεδο.
Οντως φιλε; Δεν το ξέρω το site στο πρώτο θέμα το πέταξε και το ειδα. Μακαρι να είναι έτσι όπως λές.
Το να ανοίξουν φακέλους και να τεστάρουν δεδομένα ψυχολογικής κατάστασης όλων των Ι5 ανδρών της Ελλάδας, κάτι είναι θεωρείται ήδη παράνομο, δεν μπορεί να μην είναι αντισυνταγματικό.
Θα μπορούσε να πάει η υπόθεση και σε ευρωπαικά δικαστήρια άνετα.
Θα μπορούσε να πάει η υπόθεση και σε ευρωπαικά δικαστήρια άνετα.
Γεια σε όλους παιδιά, πέρασα χτες από 401 Αθήνα. Οριστική απαλλαγή μετά από 2 χρόνια αναβολών για ψυχικά νοσήματα. Η επιτροπή σε 1 λεπτό είχε τελειώσει. Μου είπαν ότι να μπω να δω μετά από ένα μήνα στη στρατολογία το ι5 και ότι θα με φωνάξουν σε 3 χρόνια πάλι... Ελπίζω να μην ισχύει αν και το είπε για ψάρωμα όπως φάνηκε.
- BigSoldier
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 61
Μούφα το άρθρο. Απλά για τρομοκρατία. Μην ψαρώνετε.lazer έγραψε:
ΤΗ ΜΑΜΗΣΑΜΕ... https://www.newsauto.gr/news/chiliades-treli-i-arrosti-me-diploma-odigisis/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης