Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Loki

Δημοσίευση από Loki »

@Ασαρκος

Φίλε μια ερώτηση θα ήθελα να σου κάνω και εγώ πήρα για παχυσαρκια απαλλαγή αλλά λεεί η απαλλαγή ι5 ιάσιμο εσένα τι σου έδωσαν;

giorikas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από giorikas »

makis_nomotagis έγραψε:
giorikas έγραψε:Καλησπέρα, μόλις γύρισα από 424 και επιτροπή.Απαλλαγή μέσα 5 δευτερόλεπτα κυριολεκτικά.

Έχω την εντύπωση πως με αρκετούς, ειδικά όσοι πηγαίναν πουκάμισο-ζελέ-καφέ τους συζητούσαν 2-3 λεπτά.

Ειλικρινά όσοι πηγαίνετε για απαλλαγή-αναβολή, μη πηγαίνετε με εμφάνιση για μπουζούκια. Άντε καλή λευτεριά!

Μπράβο φίλε που ξεμπέρδεψες. Μακάρι να έχουμε και εμείς ίδια τύχη. Θυμάσαι η γνωμάτευση σου τι παράγραφο του ΦΕΚ είχε; Επίσης, για να λες απαλλαγή, είχες 2 χρόνια αναβολή δηλαδή; Επίσης, πόσα άτομα είχε ουρά και πόσα άτομα είχε η επιτροπή; Σου ανακοίνωσαν ότι παίρνεις απαλλαγή ή σου είπαν ότι θα αναρτηθεί ηλεκτρονικά η απόφαση; Σόρρυ για τις τόσες ερωτήσεις.

Η ουρά ήταν καμία 50-60 άτομα. Δεν υπήρχε ιδιαίτερη καθυστέρηση.10 πήγαμε για τα δικαιολογητικά,11κ30 είχαμε τελειώσει με την επιτροπή. Η επιτροπή στην ουσία 1 άτομο (κι άλλο ένα που μιλούσε κινητό όταν μπήκα). Δε θυμάμαι την παράγραφο όχι. Ναι είχα 2 ετήσιες αναβολές. Μου το ανακοίνωσε επί τόπου. Σε μερικούς άλλους είπε να δούνε ηλεκτρονικά σε 15 ημέρες.

Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Grteo »

Αναβολή από το στρατόπεδο μπορώ να πάρω αν μου δώσουν την ημέρα που παρουσιάζομαι?
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Ρε παιδιά έχει βγει σε κανέναν στο stratologia.gr πληροφορίες για την απαλλαγή μου; Ποσο καιρο θα πάρει;
Ασαρκος
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Ασαρκος »

Loki έγραψε:@Ασαρκος

Φίλε μια ερώτηση θα ήθελα να σου κάνω και εγώ πήρα για παχυσαρκια απαλλαγή αλλά λεεί η απαλλαγή ι5 ιάσιμο εσένα τι σου έδωσαν;

Δεν ξερω, απλα οταν πηρα τηλεφωνο μετα τις 6 μου ειπαν ι5 αυτο. Τωρα πηρα σημερα τηλ και μου ειπαν οτι πρεπει να στηλω την ταυτοτητα του στρατου για να μου στηλουν την δικια μου. Τωρα δεν ξερω, θα στηλουν και καποιο χαρτι σαν απολυτηριο οτι εχω απαλλαγη απο τον στρατο; Ξερεις εσυ να μου πεις;
erhall
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από erhall »

Πλέον οχι.Φροντισε το γιατι μεσα σε λίγες εβδομάδες θα σου πιστωθούν μέσω taxis 6000E ... Οι καιροι ειναι περιεργοι.

erhall
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από erhall »

Αυτό με το δίπλωμα οδήγησης σχετικά με απαλλαγή ισχύει αναδρομικά αλλα θα περάσει σε λίγες εβδομάδες. Επίσης ο έλεγχος μεχρι τα 45 δεν έχει οριστεί, οτι θα υπάρχει 3της ελεγχος είναι το σίγουρο. Ο στόχος είναι να πηγαίνουν όλοι στα 18, που κατα την γνώμη μου είναι καλή ιδέα να ξεμπερδεύεις.
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

erhall έγραψε:Αυτό με το δίπλωμα οδήγησης σχετικά με απαλλαγή ισχύει αναδρομικά αλλα θα περάσει σε λίγες εβδομάδες. Επίσης ο έλεγχος μεχρι τα 45 δεν έχει οριστεί, οτι θα υπάρχει 3της ελεγχος είναι το σίγουρο. Ο στόχος είναι να πηγαίνουν όλοι στα 18, που κατα την γνώμη μου είναι καλή ιδέα να ξεμπερδεύεις.

Τι εννοεις; Ισχυει οτι με απαλλαγη απο στρατο δεν παιρνεις διπλωμα οδηγησης ή σου παιρνουν το διπλωμα; Δεν το εχω δει πουθενα γραμμενο αυτο... Επίσης ουτε ο 3ετης ελεγχος ειναι γραμμενος πουθενα οτι θα σε ελεγχουν καθε 3 χρονια. Η αυτεπαγγελτη επανεξεταση εως τα 45 ισχυει εφοσον το αποφασισουν, οχι οτι υποχρεωτικα καθε 3 χρονια θα σε καλουν για επανεξεταση... Ουτε αυτο ειναι πουθενα γραμμενο... Ο νομος οσον αφορα Τις αναβολες-απαλλαγες είναι ο ιδιος εδω και πολλα χρονια, δεν εχει αλλαξει κατι... Αν ειχε αλλαξει προσφατα θα το ξεραμε, θα το ειχαν ανακοινωσει... Επίσης η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει εξετάσει το ζήτημα και σύμφωνα με αποφαση της Έχει αποφανθεί ότι είναι παράνομη η διοχέτευση ιατρικών πληροφοριών από το αρχείο της στρατολογίας στο αρχείο του Υπουργείου Μεταφορών

giorikas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από giorikas »

Troll είναι το παιδί, μη δίνετε σημασία...
Loki

Δημοσίευση από Loki »

@Ασαρκος

Φίλε εγώ έκανα τη διαδικασία μέσω του φρουραρχείου και περιμένω να παραλλάβουν από τη στρατολογική υπηρεσία όπου ανήκω την απόφαση απαλλαγής από την επιτροπή απαλλαγών ένεκα του γεγονότος ότι η στρατολογική υπηρεσία που ανήκω δεν είναι στην ίδια πόλη με την επιτροπή απαλλαγών που πέρασα.

Οπότε περιμένω και αν σκεφτεί κανεις ότι δεν ξέρω για πιο λόγο αλλά τα στέλνουν την απόφαση του φρουραρχείου στη στρατολογία Μέσω ταχυδρομίου θέλει λίγο χρόνο.

Loki

Δημοσίευση από Loki »

@Άσαρκος

Εσένα μέχρι σήμερα στο site www.stratologia.gr στην κατηγορία πληροφορίες για την απαλλαγή μου σου βγάζει κάτι ή οτι απλά δεν υπάρχουν στοιχεια απαλλαγής για αυτά τα στοιχεία;

Ασαρκος
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Ασαρκος »

Loki έγραψε:@Άσαρκος

Εσένα μέχρι σήμερα στο site www.stratologia.gr στην κατηγορία πληροφορίες για την απαλλαγή μου σου βγάζει κάτι ή οτι απλά δεν υπάρχουν στοιχεια απαλλαγής για αυτά τα στοιχεία;

Εδω και τοσες μερες γραφει οτι δεν υπαρχουν στοιχεια.

Loki

Δημοσίευση από Loki »

@ΑσαρκοςΤι να πω ρε φίλε υπομονή.

Αν αλλαξει κάτι ή μάθεις κάτι ενημέρωσε και αν μάθω κάτι και εγώ θα ενημερώσω

Guest

Δημοσίευση από Guest »

erhall έγραψε:Αυτό με το δίπλωμα οδήγησης σχετικά με απαλλαγή ισχύει αναδρομικά αλλα θα περάσει σε λίγες εβδομάδες. Επίσης ο έλεγχος μεχρι τα 45 δεν έχει οριστεί, οτι θα υπάρχει 3της ελεγχος είναι το σίγουρο. Ο στόχος είναι να πηγαίνουν όλοι στα 18, που κατα την γνώμη μου είναι καλή ιδέα να ξεμπερδεύεις.

Αυτο που το έμαθες γιατί πρώτη φορά το ακούω. Μήπως είναι ράδιο αρβύλα;

Bellos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Bellos »

Το χαρτί του ιδιωτικού ψυχιάτρου το παρέδωσα στο Φρουραρχειο.

Θα πάω αύριο επιτροπή 401, υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσουν πάλι χαρτί ψυχιάτρου?

Ακούω πολλές μπαρούφες

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες