Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ

Δημοσίευση από ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ »

KΑλησπέρα σας. Βρήκα το παρακάτω στο φρουραρχείο απο τη Β ΕΣΣΟ 2020.

Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος αν αυτό είναι για τις ημέρες που ζητάς αναβολή. Γιατί αν είναι φαίνεται οτι δόθηκαν παραπάνω μέρες. Αν δοθούν και στη Γ ΕΣΣΟ μην πάμε να μαζευτούμε 300 άτομα και να τελειώσουμε του χρόνου να σπάσουμε σύμφωνα με τις μέρες. Όποιος γνωρίζει ας το παραθέσει.

https://frourarxeioathinon.army.gr/sites/frourarxeioathinon.army.gr/files/imerominies_katataxis_sx_2020_v_esso.pdf

Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Prodromoss »

Εγώ έχω τη γνωμάτευση φωτοτυπία αλλά επικυρωμένη οκ δεν είμαι;
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

Prodromoss έγραψε:Εγώ έχω τη γνωμάτευση φωτοτυπία αλλά επικυρωμένη οκ δεν είμαι;
Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα...

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

BigSoldier έγραψε:Μέσω στρατοπεδού θα ξεμπερδέψω πιο γρήγορα; Θα είμαι χωρίς συνοδό, θα χρειαστεί να μείνω μέσα; Θα με μεταφέρουν εκείνοι στο 401 για την εξέταση για την επιτροπή; Ευχαριστώ.

Μεσω στρατοπεδου αν εισαι με συνοδο θα ξεμπερδεψεις πιο γρηγορα. Αν εισαι μονος σου ισως χρειαστει να μεινεις μια μερα μεσα στο στρατοπεδο και την αλλη να σας πανε 401 για την επιτροπη απαλλαγων

giannisFL

Δημοσίευση από giannisFL »

Καλησπέρα, είχα σκοπό την Δευτέρα να πάω στο Φρουραρχείο για την διαδικασία 2ρης αναβολής υγείας (ψυχολογικους λογους)
Στο site της στρατολογίας γράφει οτι λογο covid θα γινονται αιτήσεις για τα στρατολογικά θέματα και οτι "Μεµονωµένες περιπτώσεις θα προσέρχονται στις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες ΜΟΝΟ Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. "
Αφορά εμένα που θέλω για ιατρικούς λόγους αυτό; Έχει αλλάξει κάτι στη διαδικασία απο πέρσι δηλαδή;

Σε αυτό αναφέρομαι https://www.stratologia.gr/el/paratash-covid-19
Breh68

Δημοσίευση από Breh68 »

Γεια σας η διαδικασια μεσω φρουραρχειου (Αθηνα) για αναβολη υγειας-ψυχολογικο ειναι ιδια οπως και περσι;
Κατι ειδα για ηλεκτρονικες αιτησεις στο σαητ που μπαινουμε για το χαρτι καταταξης αλλα δε ξερω αν ισχυει και για ιατρικα
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Η αλήθεια είναι ότι στο site του φρουραρχείου Αθηνών έχει το πρόγραμμα για τη Β ΕΣΣΟ ακόμα
Άβαταρ μέλους
BigSoldier
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από BigSoldier »

Για την διαδικασία μέσω στρατόπεδου πρέπει να έχω χαρτί ή δεν είναι απαραίτητο; Δίνεται η αναβολή πιο εύκολα δηλαδή. Για ψυχολογικούς λόγους πρόκειται. Ευχαριστώ.
Vasilhs

Δημοσίευση από Vasilhs »

Αν μετρήσεις τις εργάσιμες μέρες πάλι 5 μέρες πριν δώσανε και τότε (έπεφτε καθαρά Δευτέρα + το ΣΚ)
Liapunov13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Liapunov13 »

BigSoldier έγραψε:Για την διαδικασία μέσω στρατόπεδου πρέπει να έχω χαρτί ή δεν είναι απαραίτητο; Δίνεται η αναβολή πιο εύκολα δηλαδή. Για ψυχολογικούς λόγους πρόκειται. Ευχαριστώ.

Χωρίς γνωμάτευση ίσως πάρεις μια 6μηνη υγείας.

Με χαρτι θα παρεις 12μηνη μινιμουμ (ή και 24μηνη σε κάποις περιπτώσεις).

Αλλα προσεξε να εχεις συνοδο (συγγενή ή φίλο με την ταυτότητα του). Αν οχι, ρισκάρεις να διανυκτερεύσεις στο στρατόπεδο για ένα βράδυ.

Άβαταρ μέλους
BigSoldier
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από BigSoldier »

Liapunov13 έγραψε:
BigSoldier έγραψε:Για την διαδικασία μέσω στρατόπεδου πρέπει να έχω χαρτί ή δεν είναι απαραίτητο; Δίνεται η αναβολή πιο εύκολα δηλαδή. Για ψυχολογικούς λόγους πρόκειται. Ευχαριστώ.

Χωρίς γνωμάτευση ίσως πάρεις μια 6μηνη υγείας.

Με χαρτι θα παρεις 12μηνη μινιμουμ (ή και 24μηνη σε κάποις περιπτώσεις).

Αλλα προσεξε να εχεις συνοδο (συγγενή ή φίλο με την ταυτότητα του). Αν οχι, ρισκάρεις να διανυκτερεύσεις στο στρατόπεδο για ένα βράδυ.

Δεν με πειράζει και να διανυκτερεύσω.

Liapunov13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Liapunov13 »

Τοτες σκας απλα στο στρατοπεδο και θα παρεις 6 μηνες υγειας μινιμουμ πιστευω. Καλη τυχη.
i5

Δημοσίευση από i5 »

Έχω χαρτί δημόσιου ψυχιατρικού νοσοκομείου και πάω για την απαλλαγή φέτος (μετά από 2 χ ετήσιες αναβολές). Έχω πολύ άγχος με το όλο θέμα και ούτε να σκέφτομαι δε θέλω ότι υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα. Υπάρχει περίπτωση να με κρατήσουν και να μην πάρω την απαλλαγή; Θα κάνω τη διαδικασία πάλι μέσω φρουραρχείου.
Rocks232

Δημοσίευση από Rocks232 »

Γνωρίζει κανείς γιατί στο stratologia γραφει οτι δέχονται μονο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης; Δηλαδή δεν ισχύει η περσινή διαδικασία για αναβολή;
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ

Δημοσίευση από ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ »

Εμένα πάντως το άγχος μου το μεγαλο είναι να μη μας διώξουν λόγω κόσμου τη μέρα που θα πάμε φρουραρχείο. Πέρσι λόγω του μεγάλου αριθμού των ατόμων, μας έδιωξαν και είπαν ο καθένας να έρθει τη μέρα που παρουσιάζεται (βέβαια κάποιοι πέρασαν) Αλλά φέτος λόγω του ίου μπορεί να έχουν δικαιολογία και δε βλέπω καμία ανακοίνωση, πάμε στα τυφλά και βλέπουμε.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης