Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)
το εμαιλ που μου ηρθε απο το WIZZ οτι η πτηση μου ακυρωνετε
Καλησπέρα σε όλους. Έχει κανέις ιδέα αν φέτος η διαδικασία αναβολής για ιατρικούς λόγους θα είναι ίδια με πέρυσι; Δηλαδή Φρουραχείο από 5 μέρες πριν, παραπεμπτικό στο Ρουφ και επιτροπή απαλλαγών 1/1,5 μήνα μετά;
Το ρωτάω για να δω αν έχει αλλάξει τίποτα λόγω πανδημίας.
Ευχαριστώ και μην αγχώνεστε.
NULL έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Έχει κανέις ιδέα αν φέτος η διαδικασία αναβολής για ιατρικούς λόγους θα είναι ίδια με πέρυσι; Δηλαδή Φρουραχείο από 5 μέρες πριν, παραπεμπτικό στο Ρουφ και επιτροπή απαλλαγών 1/1,5 μήνα μετά;
Ακριβώς έτσι, τουλάχιστον έτσι ήταν όταν έκανα την διαδικασία εγώ γύρω στις 20 Μαρτίου.
Καλησπερα παιδια. Χαίρομαι που δεν ειμαι ο μονος που εχει τετοια θέματα. Θα μπορούσε να στειλεις και σε μενα προσωπικο μήνυμα σχετικα με τα δικαιολογητικά που επισηναψες στην αιτηση σου;
Καλησπέρα παιδιά,
Τώρα τον Ιούνιο είναι να παρουσιαστώ για τελική απαλλαγή. Είμαι έτοιμος από χαρτιά (έχω δυνατό χαρτί από στρατιωτικό ψυχίατρο). Ο γιατρός μου είπε ότι κατά 95% για να μη πει 100% την έχω την απαλλαγή. Εντέλει πόσο εύκολο είναι, θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα οι καραβανάδες (;), έχω αγχωθεί γιατί είμαι ένα βήμα πριν την ελευθερία μου...
Σας ευχαριστώ πολύ.
Τώρα τον Ιούνιο είναι να παρουσιαστώ για τελική απαλλαγή. Είμαι έτοιμος από χαρτιά (έχω δυνατό χαρτί από στρατιωτικό ψυχίατρο). Ο γιατρός μου είπε ότι κατά 95% για να μη πει 100% την έχω την απαλλαγή. Εντέλει πόσο εύκολο είναι, θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα οι καραβανάδες (;), έχω αγχωθεί γιατί είμαι ένα βήμα πριν την ελευθερία μου...
Σας ευχαριστώ πολύ.
Τι να σου πω φιλε. Γράφεις αυτά που γράφεις σε δημόσια φόρα και έτσι που το λές, καταλαβαίνω ότι Δεν έχεις κανένα πρόβλημα, απλά θες απαλλαγή. Να ξέρεις ότι εδώ είναι και στρατιωτικοί, όχι μόνο υποψήφιοι στρατεύσιμοι και άτομα που θέλουν αναβολή.cb13kostas έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,
Σας ευχαριστώ πολύ.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 127
Δεν θα εχεις καποιο προβλημα. Το πολυ πολυ Οταν περασεις επιτροπη απαλλαγων να σου πει αυτος που θα ειναι εκει οτι και καλα μπορει να σου παρουν το διπλωμα αμα παρεις Ι5 απο τον στρατο ή οτι δεν μπορεις να βγαλεις διπλωμα ή οτι μπορει να σε ξανα καλεσουν υποχρεωτικα σε 2-3 χρονια για επανεξεταση και τετοια. Ολα αυτα ειναι καθαρα για ψαρωμα... Δεν θα εχεις κανενα προβλημα στο διπλωμα ουτε οτι θα σε καλεσουν υποχρεωτικα σε 2-3 χρονια για επανεξεταση... Συμφωνα με τον νομο μπορουν αμα θελουν να σε ξανα καλεσουν για επανεξεταση αλλα δεν σημαινει οτι θα γινει απαραιτητα σε 3 χρονια. Μπορει να γινει σε 5-6 μπορει και να περασουν 10-15 χρονια και να μην σε καλεσουν... Μην αγχωνεσαι. Ετσι αγχωνομουν και εγω πριν την παρω αλλα τελικα ολα πηγαν καλα... Δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα...cb13kostas έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,
Σας ευχαριστώ πολύ.
Γιατί λένε ότι πρέπει πρόσφατο χαρτί δεν το λέει πουθενά αυτό εντάξει εγώ έχω διαβήτη που όσα χρόνια και να περάσουν αυτό δεν αλλάζει δλδ δεν υπάρχει ίαση. στο τηλ δν Μ είπαν για πρόσφατο απλά ότι έχεις να τους το πας
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 127
Proooo έγραψε:Γιατί λένε ότι πρέπει πρόσφατο χαρτί δεν το λέει πουθενά αυτό εντάξει εγώ έχω διαβήτη που όσα χρόνια και να περάσουν αυτό δεν αλλάζει δλδ δεν υπάρχει ίαση. Στο τηλ δν Μ είπαν για πρόσφατο απλά ότι έχεις να τους το πας
Αν ειναι κατι οπως στην περιπτωση σου π. Χ. Διαβητη ή αλλα χρονια προβληματα που δεν υπαρχει ιαση δεν χρειαζεται προσφατη γνωματευση. Αν ειναι για ψυχολογικους λογους εκει θελει προσφατη γνωματευση γιατι αν ειναι παλια μπορει να σου πει ο γιατρος στο φρουραρχειο που ξερω οτι δεν εισαι καλα η γνωματευση ειναι παλια... Ποτε δεν ξερεις...
Proooo έγραψε:Γιατί λένε ότι πρέπει πρόσφατο χαρτί δεν το λέει πουθενά αυτό εντάξει εγώ έχω διαβήτη που όσα χρόνια και να περάσουν αυτό δεν αλλάζει δλδ δεν υπάρχει ίαση. στο τηλ δν Μ είπαν για πρόσφατο απλά ότι έχεις να τους το πας
Aν έχεις τέτοια προβλήματα θα σου κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις στο στρατό λογικά στη στιγμή που θα ζητάς αναβολή/απαλλαγή... Δεν αφήνουν τίποτα... Βέβαια δεν ξέρω αν όλες τις παθολογικες παθησεις που εχουν ατομα, τους εξεταζουν εκ νεου ή καλύπτονται από παλαιότερες γνωματεύσεις. Το πολύ πολύ να σε στείλουν να εξεταστεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Μην ανησυχείς
Δεν νομίζω καν να σου κάνουν εξετάσεις τουλάχιστον για το σάκχαρο τα τελευταία χρόνια νομίζω δν σου κάνουν καν αν έχεις χαρτί τώρα δεν ξέρω
- BigSoldier
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 61
Μέσω στρατοπεδού θα ξεμπερδέψω πιο γρήγορα; Θα είμαι χωρίς συνοδό, θα χρειαστεί να μείνω μέσα; Θα με μεταφέρουν εκείνοι στο 401 για την εξέταση για την επιτροπή; Ευχαριστώ.
Έχω διάγνωση φωτοτυπία αλλά επικυρωμένη από την αστυνομία θα την δεχτούν λογικά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης