Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)
Τι χαρτιά άφησες φρουραρχειο-στρατολογια όταν έκανες τη διαδικασία;
Καλησπέρα Χριστός Ανέστη, πήρα ετήσια αναβολή για ψυχολογικούς λόγους πέρσι, έκανα διακοπή θητείας, η οποία λήγει 9 Ιουλίου, καλώς εχόντων των πραγμάτων εγώ θα καταταχθω με την Εσσο του Σεπτέμβρη, ή του Νοέμβρη; επειδή πρόκειται για αναβολή υγείας και όχι σπουδών μην με βάλουν νωρίτερα, εύχαριστω
Τους είπα να εις αφήσω τα χαρτιά αλλά μου είπαν θα τα καταθέσω ο ίδιος στο 401 και δεν κράτησαν κάτι.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 127
Sotiris έγραψε:Καλησπέρα Χριστός Ανέστη, πήρα ετήσια αναβολή για ψυχολογικούς λόγους πέρσι, έκανα διακοπή θητείας, η οποία λήγει 9 Ιουλίου, καλώς εχόντων των πραγμάτων εγώ θα καταταχθω με την Εσσο του Σεπτέμβρη, ή του Νοέμβρη; Επειδή πρόκειται για αναβολή υγείας και όχι σπουδών μην με βάλουν νωρίτερα, εύχαριστω
Ανάλογα πότε τελειώνει η αναβολή σου, θα μπείς με την αμέσως επόμενη ΕΣΣΟ...
Εγώ έχω διαβήτη από τα 10 και έχω το χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο από τότε που είναι όπως ξέρετε ανίατη ασθένεια λογικά δν θα χρειάζεται να είναι πρόσφατη έτσι δεν είναι;
Με τα δεδομένα του army.gr όταν λήγει η αναβολή ή διακόπτεται Ιούλιο πας με την τελευταία Εσσο δηλαδή Νοέμβριο, απλά πιο πολύ ήθελα να ξερά αν διαφέρει που είναι υγείας και όχι σπουδών, εύχαριστω πολύ.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 127
Sotiris έγραψε:Με τα δεδομένα του army.gr όταν λήγει η αναβολή ή διακόπτεται Ιούλιο πας με την τελευταία Εσσο δηλαδή Νοέμβριο, απλά πιο πολύ ήθελα να ξερά αν διαφέρει που είναι υγείας και όχι σπουδών, εύχαριστω πολύ.
Οχι δεν διαφέρει αν ειναι αναβολη υγειας ή σπουδων. Απο την ημερομηνια που τελειωνει η αναβολη σε καλουν με την επομενη ΕΣΣΟ...
Καλημέρα, γνωρίζεις αν αυτό ισχύει για όλους όσοι υποχρεούνται σε εμφάνιση ενώπιον της επιτροπής; Βρίσκομαι στο εξωτερικό και όλες οι προσπάθειες να έρθω Ελλάδα έχουν αποδειχθεί ματαιες. Η κλήση για την επιτροπή ανέφερε τις 12 Απριλίου. Έχω μείνει στο ότι όλα αυτά αναβάλλονται για το μήνα Μάιο. Οι ταξιδιωτικό περιορισμοί θα ισχύουν ως φαίνεται μέχρι μέσα Μαΐου τουλάχιστον Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπέρα, Επίκειται η εμφάνισή μου ενώπιον της επιτροπής αναβολών στο στρατιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα. Πρόκειται για την πρώτη αναβολη. Η πρόταση του ψυχιάτρου από το φρουραρχειο ήταν για την περίπτωσή μου πρώτη αναβολή ενός χρόνου. Ηταν να εμφανιστώ τον Απρίλιο ωστόσο βρίσκομαι στο εξωτερικό και αδυνατώ να επιστρεψω. Δύο απόπειρες Να ταξιδεψω και οι δύο είχαν σαν αποτέλεσμα οι πτήσεις να ακυρωθούν. Όλες οι πτήσεις έχουν ακυρωθεί μέχρι τέλη Μαΐου. Στην τελευταία Τηλεφωνική μου επικοινωνια με την επιτροπή προ δεκα ημερών μου έλεγαν πως πρέπει οπωσδήποτε να εμφανιστώ εντός Μαΐου. Έχετε κάποια σχετική Νεωτερη πληροφορηση;
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Καλησπέρα κι από μένα!Είμαι υπόχρεος κατάταξη με την Γ' ΕΣΣΟ (Ιούνιο). Στο site της στρατολογίας υπάρχει μια ανάρτηση που λέει ότι υποχρεούμαστε να συμπληρώσουμε κάποια πληροφοριακά στοιχεία στο https://parousiasi.army.gr/ . Σκοπεύω να ζητήσω απαλλαγή για λόγους υγείας μέσω φρουραρχείου, πρέπει και πάλι να συμπληρώσω τα στοιχεία αυτά; Έχω πάρει αναβολές στο παρελθόν για λόγους υγείας και δεν θυμάμαι να υπήρχε κάτι τέτοιο στο παρελθόν...
Νομίζω και τις άλλες 2 φορές που είχα πάρει αναβολή, το είχα δει και δεν το έχω συμπληρώσει ποτέ.
Καλησπέρα, θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κατι αν μπορείτε. ΤΟ 2018 μου ήρθε πρώτη φορά το χαρτί για τον Στρατό, παρουσιαστικά Αυλώνα Και ζήτησα αναβολή λογω κιλών. Ήμουν 1.70 στα 150 κιλα και πηρα 1 χρονο αναβολη απο τον γιατρο. Μετα απο 1 χρονο μου ξανάρθε και παρουσιαστηκα θηβα. Μπηκα μεσα με τον Πατερα μου σαν συνοδό, και με εστειλάν στο 401 για να περάσω απο παθολόγο (ακομα στα ιδια κιλα ήμουν) Ετσι ώστε να παρω ξανα αναβολή 1 χρονο που δικαιούμαι. Τωρα που ειδα στη σελιδα του στρατου θα πρέπει να παρουσιαστώ τον ιουνιο. Ειμαι ακομα 1.70 και πλεον στα 160 κιλα, δεν μπορω να υπηρετήσω οπως καταλαβενετε λογω κιλων δεν εχω αντοχή δεν μπορω να περπατήσω γρηγορα κτλπ. Αποτι ξερω στη 3η φορα παιρνω ι5, ισχυει κατι τετοιο η λετε να παω τωρα αυτες τις μέρες σε καποιον ψυχολογο ετσι ωστε να του ζητήσω κατι Σχετικα ψυχολογικο λογω κιλων οπως οτι ντρεπομαι εχω αγοραφοβια κτλπ για να εχω σιγουρο το ι5; Ευχαριστώ.
Καλησπερα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας είναι να μπω με την εσσο του Ιουνίου και θέλω να πάρω απαλλαγή λόγο υγείας έχω Υπηρέτηση 5 μήνες και είχα πάρει από μέσα 2 Χρόνια Θέλω να κάνω Διαδικασία μέσω φρουραρχείου Τι θα πρέπει να κάνω γτ δεν γνωρίζω τορα και με τον ιό αμα Μπορείτε Βοηθήστε με ευχαριστώ
@Ασαρκος
και εγώ στην ίδια ακριβώς όμως ίδια περιπτωση με εσένα είμαι με τη μόνη διαφορά ότι εγώ πήρα αμέσως 2 χρόνια αναβολή με 1,71 ύψος και 140 κιλά. Τώρα είμαι 150 κιλά. Θα κάνω τη διαδικασία μέσω φρουραρχείου 5 μέρες πριν την κατατάξη μη τρέχω άδικα μέχρι τη Θήβα. Και θα περάσω από επιτροπή απαλλαγών κανονικά σύμφωνα με τη νομοθεσία είναι απαλλαγή σαν ι5. Οποτε γεια σας.
Απλά πήγαινε πάρε μια γνωμάτευση άμα πας φρουραρχείο για την πάθηση σου από παθολόγο ιδιώτη ή νωσοκομείου για την παχυσαρκία σου και να αναγράφει σίγουρα το ΑΜΚΑ σου ονομα επώνυμο πατρώνυμο και κιλά ύψος και το ΔΜΣ (δείκτης μάζας σώματος)
Σύμφωνα με τη νομοθέσια πρέπει να έχεις ΔΜΣ>40 εσύ με 1,70 160 κιλά έχει ΔΜΣ=55
και εγώ στην ίδια ακριβώς όμως ίδια περιπτωση με εσένα είμαι με τη μόνη διαφορά ότι εγώ πήρα αμέσως 2 χρόνια αναβολή με 1,71 ύψος και 140 κιλά. Τώρα είμαι 150 κιλά. Θα κάνω τη διαδικασία μέσω φρουραρχείου 5 μέρες πριν την κατατάξη μη τρέχω άδικα μέχρι τη Θήβα. Και θα περάσω από επιτροπή απαλλαγών κανονικά σύμφωνα με τη νομοθεσία είναι απαλλαγή σαν ι5. Οποτε γεια σας.
Απλά πήγαινε πάρε μια γνωμάτευση άμα πας φρουραρχείο για την πάθηση σου από παθολόγο ιδιώτη ή νωσοκομείου για την παχυσαρκία σου και να αναγράφει σίγουρα το ΑΜΚΑ σου ονομα επώνυμο πατρώνυμο και κιλά ύψος και το ΔΜΣ (δείκτης μάζας σώματος)
Σύμφωνα με τη νομοθέσια πρέπει να έχεις ΔΜΣ>40 εσύ με 1,70 160 κιλά έχει ΔΜΣ=55
Καλησπερα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας είναι να μπω με την εσσο του Ιουνίου και θέλω να πάρω απαλλαγή λόγο υγείας έχω Υπηρέτηση 5 μήνες και είχα πάρει από μέσα 2 Χρόνια Θέλω να κάνω Διαδικασία μέσω φρουραρχείου Τι θα πρέπει να κάνω γτ δεν γνωρίζω τορα και με τον ιό αμα Μπορείτε Βοηθήστε με ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες