antreas606 έγραψε:Καλημέρα. Με πήραν μόλις από την επιτροπή απαλλαγών τηλέφωνο και μου είπαν πως Λόγω της κατάστασης δε θα χρειαστεί να περάσω Από την επιτροπή απαλλαγών και ότι πήρα αυτόματα 6μηνη αναβολή.
Γειά σου φίλε! Αυτή την 6μηνη αναβολή είχαν προτείνει και στο φρουραρχείο όταν είχες πάει;
antreas606 έγραψε:Καλημέρα. Με πήραν μόλις από την επιτροπή απαλλαγών τηλέφωνο και μου είπαν πως Λόγω της κατάστασης δε θα χρειαστεί να περάσω Από την επιτροπή απαλλαγών και ότι πήρα αυτόματα 6μηνη αναβολή.
Γειά σου φίλε! Αυτή την 6μηνη αναβολή είχαν προτείνει και στο φρουραρχείο όταν είχες πάει;
Σε ευχαριστώ και καλή δύναμη.
Το χαρτί από το φρουραρχείο έγραφε "πάνω από 4 μήνες" επομένως θα μπορούσε να αποφασίσει ότι ήθελε η επιτροπή απαλλαγών
Παιδιά όταν δεν παρωΑναβολή ενώ εχω χαρτι γιατρού τι μπορώ να κάνω μετά; Γνωριζει κάποιος σετι γίνεται αυτήν. Την. Περίπτωση; Αυτό δηλαδη. Μπορεί να. Αλλάξει με κάποιον τρόπο. μου είπαν από τώρα ότι δεν θα δώσουν αναβολή. Δεν ξέρω τι να κάνω. Οποιος μπορείς ας βοηθήσει παιδιά.
Καλησπέρα. Μπορώ πιο εύκολα να πάρω αναβολή από το στρατόπεδο; Και αν ναι θα χρειαστεί να μείνω μέσα ή θα φύγω μέσα στην ίδια μέρα; Χωρίς χαρτί. Η αναβολή μου θα βγει πιο άμεσα ή θα είναι όπως στο φρουραρχείο που καθυστέρησε; Ευχαριστώ.
Η πάθηση που σου γράψει το χαρτί είδες στο φεκ του 2014 και γράφει όλες τις παθήσεις για το τι αναβολή παίρνουν αν παίρνουν και τι Ι βγαίνουν μπορεί αυτό που έχεις να μην δικαιούσαι αναβολή βάση φεκ