Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
Ξέρουμε κάτι αν μπούμε Μάη η πάρει μικρή παράταση λόγω κατάστασης?
Παιδια καλω στην επιτροπη στην αθηνα απο εχθες και η δεν απαντανε η το σηκωνουν και το κλεινουν, εχω προθεσμια μεχρι 11 απριλιου, τι γινεται?
Εμένα 2 ημέρες συνεχόμενες δεν το σήκωνε κανείς χθες μου το σήκωσαν και μου είπαν Παρασκευή που και εγώ μέχρι 11 Απριλίου είχα προθεσμία
Παιδιά καλησπέρα σας, αν και όλα πλέον έχουν παγώσει λόγω ιού και η μονοετής αναβολή μου λόγω διακοπής θητείας λήγει πρώτο δεκαήμερο Ιούλη οπότε πέφτει να μπω με την Εσσο του Σεπτέμβρη, έχω ήδη αρχίσει να ψάχνω το θέμα με τον ιδιώτη ψυχίατρο καθώς πάω για Ι5(στην επιτροπή ΕΛΔΥΚ όταν έκανα τη διαδικασία για να πάρω αναβολή διαγνώστηκα με διαταραχή προσαρμογής). Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μου προτείνατε κάποιον ιδιώτη ψυχίατρο Αθήνα που είχατε επισκέπτει και ήταν απόλυτα συνεργάσιμος μαζί σας, είχα σκεφτεί μέχρι και σε δημόσιο ιατρό μέσω ΕΟΠΥΥ να το κάνω αλλά δε θέλω να το ρισκάρω μετο δημόσιο.Θα το εκτιμούσα
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
Παιδιά καλησπέρα τώρα που β εσσο από Μάη πήγε ΙούνιοΕγώ πότε μπορώ να ξεκινήσω διαδικασία για αναβολή λόγω ψυχολογικους λόγους;
- BigSoldier
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 61
Γεια σας. Είμαι για κατάταξη τον Ιούνιο με την Γ' ΕΣΣΟ. Θέλω να κινήσω την διαδικασία μέσω φρουραρχείου. Είχα πάρει 1 έτος αναβολή για ψυχολογικούς λόγους από πέρυσι. Είχα χαρτί μαζί μου το οποίο είχα πάρει ξεκάθαρα για να πάρα την αναβολή. Έχω φωτοτυπία μαζί μου. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την φωτοτυπία που έχω κάνοντας μια επικύρωση στο ΚΕΠ και να πώς στον ψυχίατρο του φρουραρχείου ότι συνεχίζω και έχω γενικευμένη αγχώδη διαταραχή; Με την ΕΑ μήπως αντιμετωπίσω πρόβλημα;
Πως θα επικυρώσεις το χαρτί αφού δεν έχεις το πρωτότυπο; Νομίζω ότι λένε ότι χρειάζεται πρόσφατη ημερομηνία αλλά εγώ ξέρω ότι περνάνε και παλιά χαρτιά. Ιδικα για παθήσεις εφορου ζωής πρόβλημα πιο εύκολα. Τώρα για ψυχολογικά πιστεύω ότι θα στο περάσουν
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 127
pro777 έγραψε:Πως θα επικυρώσεις το χαρτί αφού δεν έχεις το πρωτότυπο; Νομίζω ότι λένε ότι χρειάζεται πρόσφατη ημερομηνία αλλά εγώ ξέρω ότι περνάνε και παλιά χαρτιά. Ιδικα για παθήσεις εφορου ζωής πρόβλημα πιο εύκολα. Τώρα για ψυχολογικά πιστεύω ότι θα στο περάσουν
Για ψυχολογικα προβληματα θελει σχετικα προσφατη γνωματευση, εως και 1-2 μηνες πριν την ημερομηνια καταταξης. Αμα ειναι παλια γνωματευση δυσκολο να την παρουν...
Δεν ξέρω μπορεί για ψυχολογικά να είναι κ ετσι
- BigSoldier
- Αρχιλοχίας
xristos1925 έγραψε:Για ψυχολογικα προβληματα θελει σχετικα προσφατη γνωματευση, εως και 1-2 μηνες πριν την ημερομηνια καταταξης. Αμα ειναι παλια γνωματευση δυσκολο να την παρουν...
Αν πάω με την παλιά γνωμάτευση και τους εξηγήσω ότι συνεχίζω και έχω τα συμπτώματα θα το δεχτούν;
Πηγενε και ότι γίνει. Όποιος ξέρει ασ απάντησει. Εγώ πχ π έχω διαβήτη που είναι ανίατη ασθένεια δεν έχω πρόβλημα π τ χαρτι είναι από μικρός που τ έχω γιατί δεν γίνεται να σταματήσει ο διαβήτης ποτέ
- BigSoldier
- Αρχιλοχίας
pro777 έγραψε:Πηγενε και ότι γίνει. Όποιος ξέρει ας απάντησει. Εγώ πχ π έχω διαβήτη που είναι ανίατη ασθένεια δεν έχω πρόβλημα π τ χαρτι είναι από μικρός που τ έχω γιατί δεν γίνεται να σταματήσει ο διαβήτης ποτέ
Αν δεν έχεις γνωμάτευση παίρνεις αναβολή από φρουραρχείο;
Πιστεύω ένα 6μηνο με χρόνο μπορει και να σου δωσουν
- BigSoldier
- Αρχιλοχίας
Έχω κλείσει ήδη τον 1 χρόνο. Ναι έτσι ελπίζω και εγώ.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 127
BigSoldier έγραψε:pro777 έγραψε:Πηγενε και ότι γίνει. Όποιος ξέρει ας απάντησει. Εγώ πχ π έχω διαβήτη που είναι ανίατη ασθένεια δεν έχω πρόβλημα π τ χαρτι είναι από μικρός που τ έχω γιατί δεν γίνεται να σταματήσει ο διαβήτης ποτέ
Αν δεν έχεις γνωμάτευση παίρνεις αναβολή από φρουραρχείο;
Νομίζω χωρίς γνωμάτευση σου δίνουν συνήθως 6 μήνες. Αναλογα και που θα πέσεις βεβαια αλλα και απο αλλους που δεν ειχαν γνωματευση τους εδωσαν 6 μηνες... Απλα ισως δυσκολευτεις λιγο γιατι δεν εχεις καποιο δικαιολογητικο που να αποδυκνυει οτι εχεις καποιο προβλημα οποτε υπαρχει και περιπτωση να σου πουν να πας Ψυχιατρικο Νοσοκομειο στην Πεντελη (αν κανεις διαδικασια φρουραρχειου στην Αθηνα) ... Αλλα δεν ειναι σιγουρο ομως... Ισως σου δωσουν απλα 6 μηνες. Ειναι οπως ειπα και πριν σε τι περιπτωση θα πεσεις. Αν πεσεις σε καλη περιπτωση θα σου δωσει κατευθειαν 6 μηνες χωρις να τρεχεις στο Ψυχιατρικο Νοσοκομειο. Αν εισαι ατυχος ισως σου πει να πας εκει να σου παρεις γνωματευση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης