Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Jim_D
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Jim_D »

pro777 έγραψε:Εγώ έχω τη γνωματευση αντίγραφο αλλά είναι επικυρωμένη. Άρα λογικά δεν θα έχω πρόβλημα έτσι;

Ούτε καν, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Δεν είναι τόσο αυστηροί, ίσως άμα πέσεις σε περίπτωση άλλα σπάνιο.

Άβαταρ μέλους
Theod86
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Theod86 »

Καλησπερα παιδια και 1000 συγνωμη δεν ξερω αν εκανα το σωστο κλικ για να ρωτησω, ειμαι καινουργιος εδω και προσπαθω να μαθω τα κατατοπια. Εαν κανω την ερωτηση σε λαθος θεμα παρακαλω συγχωρεστε με και διωρθωστε με. ΕΡΩΤΗΣΗ: περασαν 2χρονια αναβολων(ψυχο λογικο) και μ ρθε μνμ στο κινητο για την συμνπληρωση στοιχειων απο την στρατολ. Παω για απαλλαγη.1. Να παω μεσω φρουραρχειου; Επειδη τα πραγματα ειναι περιεργα με τον ιο! 2. ημουν τυχερος γτ ο γιτρος π με εξετασε βγηκε (γνωστος) και μ εγραψε κατευθειαν 2 ετη αναβολη.(περασα απο επιτροπη) δεν μ κρατησε τα χαρτια του γιατρου, εχω τα αυθεντικα, αλλα ειναι απο τοτε! Ενας φιλος π εκανε το ιδιο πηγε κ αυτος με τα πρωτα χαρτια γιατρου π ειχε παρει και πηρε την απαλλαγη. Θα εχω θεμα λετε; Και 2ον τι γινεται τωρα που ειναι ετσι τα πραγματα με απαγορευση κυκλοφοριας?!
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

Theod86 έγραψε:Καλησπερα παιδια και 1000 συγνωμη δεν ξερω αν εκανα το σωστο κλικ για να ρωτησω, ειμαι καινουργιος εδω και προσπαθω να μαθω τα κατατοπια. Εαν κανω την ερωτηση σε λαθος θεμα παρακαλω συγχωρεστε με και διωρθωστε με. ΕΡΩΤΗΣΗ: Περασαν 2χρονια αναβολων (ψυχο λογικο) και μ ρθε μνμ στο κινητο για την συμνπληρωση στοιχειων απο την στρατολ. Παω για απαλλαγη.1. Να παω μεσω φρουραρχειου; Επειδη τα πραγματα ειναι περιεργα με τον ιο!2. Ημουν τυχερος γτ ο γιτρος π με εξετασε βγηκε (γνωστος) και μ εγραψε κατευθειαν 2 ετη αναβολη.(περασα απο επιτροπη) δεν μ κρατησε τα χαρτια του γιατρου, εχω τα αυθεντικα, αλλα ειναι απο τοτε! Ενας φιλος π εκανε το ιδιο πηγε κ αυτος με τα πρωτα χαρτια γιατρου π ειχε παρει και πηρε την απαλλαγη. Θα εχω θεμα λετε; Και 2ον τι γινεται τωρα που ειναι ετσι τα πραγματα με απαγορευση κυκλοφοριας; !

Καλου κακου να ειναι προσφατα τα χαρτια (1-2 μηνες πριν απο την ημερομηνια που θα γινει καταταξη) που θα πας αν κανεις μεσω φρουραρχειου διαδικασια. Επισης σε συννενοηση με τον γιατρο αν κλεισεις ραντεβου μπορεις να πας στον γιατρο επειδη ειναι λογος υγειας επιτρεπεται να πας...

Άβαταρ μέλους
Theod86
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Theod86 »

Δυστηχως η ευτυχως ο Γιατρος που με ειχε "εξετασει" ηταν ο Διευθυντης της ψυχιατρικης κλινικης (δημοσιο). Και δεν εχει γραφειο κ ουτε δεχεται επισκεψεις αποσο ξερω. Μαλλον ειμαι για να με καλεσουν τον Μαιο οποτε δεν ξερω αν προλαβαινω να κλεισω ραντεβου με ολη αυτην την κατασταση. Θα τα παιξω ολα για ολα. Πρωτα φρουραρχιο κ αν δεν βγει απτο στρατοπεδο. Οπως κ να εχει ευχαριστω πολυ για την απαντηση xristos1925
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Theod86 έγραψε:Δυστηχως η ευτυχως ο Γιατρος που με ειχε "εξετασει" ηταν ο Διευθυντης της ψυχιατρικης κλινικης (δημοσιο). Και δεν εχει γραφειο κ ουτε δεχεται επισκεψεις αποσο ξερω. Μαλλον ειμαι για να με καλεσουν τον Μαιο οποτε δεν ξερω αν προλαβαινω να κλεισω ραντεβου με ολη αυτην την κατασταση. Θα τα παιξω ολα για ολα. Πρωτα φρουραρχιο κ αν δεν βγει απτο στρατοπεδο. Οπως κ να εχει ευχαριστω πολυ για την απαντηση xristos1925

Μπορεις εαν θες και εχεις την δυνατοτητα να δοκιμασεις και με καποιον ιδιωτη γιατρο, θα του δειξεις το χαρτι που εχεις ηδη και πες του οτι θελεις να σου βγαλει αντιστοιχο πες το προβλημα σου εξηγησε του και την κατασταση οτι προβλημα και με τον στρατο λογω ψυχολογικων προβληματων και οτι μαιο θα εχεις καταταξη κλπ και Πιστευω θα σε βοηθησει δεν θα αρνηθει βοηθεια εαν του εξηγησεις ωραια και απλα... Απλα θα πρεπει να πληρωσεις και επισκεψη που ειναι απο 20? εως 50? αναλογα τον γιατρο βεβαια. Δεν εχεις να χασεις κατι εφοσον εχεις την δυνατοτητα. Εαν δεν εχεις δοκιμασε απο δημοσιο νοσοκομειο ή στο νοσοκομειο που εβγαλες το χαρτι και πες οτι θελεις ανανεωμενο χαρτι και το θες λογω στρατευσης για να παρεις απαλλαγη λογω των προβληματων που εχεις...

Ra090
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Ra090 »

Καλημέρα παιδιά, πήρα τηλέφωνο στην επιτροπή και μου έκλεισαν ραντεβού για τις 07 Απριλίου, το παραπεμπτικό που έχω γράφει ότι έχω προθεσμία μέχρι τις 04 Απριλίου, το επισήμανα στον κύριο που μίλησα και μου είπε ότι δεν έχεις πρόβλημα γιατί έχει πάρει παράταση η διαδικασία. Έχει ακούσει κανείς κάτι τέτοιο; Του ζήτησα κάποιου είδους "αποδεικτικό" ότι κλείσαμε ραντεβού, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με την ημερομηνία και μου είπε δεν χρειάζεται.
socratis1000
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από socratis1000 »

Πηρα τηλ και εγω σημερα για επιτροπη στο 251. Μου ειπε αν θελετε ελατε 10 η ωρα αυριο αλλιως τριτη με πεμπτη παλι 10 η ωρα. Δεν παει αποτι καταλαβα κατι πισω λογο καραντινας
Άβαταρ μέλους
Jim_D
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Jim_D »

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις κανένα πρόβλημα. Η επιτροπή απαλλαγών στέλνει το χαρτί στην στρατολογία ότι δεν εμφανίστηκες κτλπ αν κάποιος όντως δεν παρουσιαστεί στο χρονικό διάστημα που γράφει στο παραπεμπτικό, άρα αν η ΕΑ σου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, τότε δεν υπάρχει. Μην αγχώνεσαι άδικα.

Αν επιτρέπεται,ΕΑ του 401;

Hynter

Δημοσίευση από Hynter »

Με έκλεισαν κι εμένα ραντεβού μετά την ημερομηνία που αναφερόταν στο SMS, και όταν ρώτησα μου είπαν οτι είναι λογικό δεδομένου της κατάστασης με τον ιο. Δεν φωνάζουν πολλά άτομα μαζί για λόγους ασφαλείας.

Έχει πάει κανείς στην επιτροπή στο 424; Γνωρίζει πως ήταν εκεί η διαδικασία;
Με αγχώνει ήδη αρκετά η σκέψη
Ra090
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Ra090 »

Jim_D έγραψε: Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις κανένα πρόβλημα. Η επιτροπή απαλλαγών στέλνει το χαρτί στην στρατολογία ότι δεν εμφανίστηκες κτλπ αν κάποιος όντως δεν παρουσιαστεί στο χρονικό διάστημα που γράφει στο παραπεμπτικό, άρα αν η ΕΑ σου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, τότε δεν υπάρχει. Μην αγχώνεσαι άδικα.

Αν επιτρέπεται,ΕΑ του 401;

Σε ευχαριστώ πολύ, στην στρατολογία που πήρα τηλ το ίδιο μου είπαν. Όχι, του 424.
socratis1000
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Περασα και εγω σημερα απο το 251 επιτροπη, περιμενα κανα 20 λεπτοΗταν ενας γιατρος σε μια τεραστια αιθουσα[ενταξει το νοσοκομειο της αεροποριας ειναι οτι καλυτερο γενικα εχω δει]. Μπαινω μεσα [τα χαρτια τα ειχε ηδη στα χερια του ο γιατρος ], πλησιαζω και λεω Καλημερα. Απαντηση δεν πηρα, λεω οκ καταλαβα, δυσκολα τα πραγματα. Σηκωνει μετα απο 5 δευτερα το κεφαλι του και μου λεει θα παρεις 2 χρονια αναβολλης, καλη συνεχεια...

Δεν πρεπει ουτε να με κοιταξε για 5 δευτερα, δεν με ρωτησε τιποτα και δεν μου ζητησε κανενα χαρτι, Ουτε καλημερα δηλαδη δεν μου ειπε αλλα τελοσπαντως. Τον ρωταω θελετε κατι αλλο απο εμενα; Οχι μου λεει μπορεις να φυγεις. Και εφυγα, χαχααχ

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

socratis1000 έγραψε:Περασα και εγω σημερα απο το 251 επιτροπη, περιμενα κανα 20 λεπτοΗταν ενας γιατρος σε μια τεραστια αιθουσα[ενταξει το νοσοκομειο της αεροποριας ειναι οτι καλυτερο γενικα εχω δει]. Μπαινω μεσα [τα χαρτια τα ειχε ηδη στα χερια του ο γιατρος ], πλησιαζω και λεω Καλημερα. Απαντηση δεν πηρα, λεω οκ καταλαβα, δυσκολα τα πραγματα. Σηκωνει μετα απο 5 δευτερα το κεφαλι του και μου λεει θα παρεις 2 χρονια αναβολλης, καλη συνεχεια...

Δεν πρεπει ουτε να με κοιταξε για 5 δευτερα, δεν με ρωτησε τιποτα και δεν μου ζητησε κανενα χαρτι, Ουτε καλημερα δηλαδη δεν μου ειπε αλλα τελοσπαντως. Τον ρωταω θελετε κατι αλλο απο εμενα; Οχι μου λεει μπορεις να φυγεις. Και εφυγα, χαχααχ

Ωραιος. Αφου πηρες κατευθειαν 2ετη αναβολη εισαι πολυ τυχερος...

socratis1000
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Τοσο οριζει γενικα, εχω ελκωδη κολιτιδα αυτοανοσο, τωρα για ψυχολογικους λογους που πανε οι περισσοτεροι δεν ξερω αν κανουν ερωτησεις, αυτο που καταλαβα παντως ειναι οτι αν οντως εχεις παθολογικο προβλημα τα πραγματα απο την αρχη μεχρι το τελος ειναι πολυ τυπικα και αν θες αναβολη την δινουν χωρις πολλα πολλα
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

socratis1000 έγραψε:Τοσο οριζει γενικα, εχω ελκωδη κολιτιδα αυτοανοσο, τωρα για ψυχολογικους λογους που πανε οι περισσοτεροι δεν ξερω αν κανουν ερωτησεις, αυτο που καταλαβα παντως ειναι οτι αν οντως εχεις παθολογικο προβλημα τα πραγματα απο την αρχη μεχρι το τελος ειναι πολυ τυπικα και αν θες αναβολη την δινουν χωρις πολλα πολλα

Εχεις δικιο. Σε παθολογικα θεματα δεν ρωτανε πολλα πολλα αφου δεν μπορεις να κανεις ψεματα οτι εχεις παθολογικα αφου πας χαρτια γιατρων εξετασεις κλπ. Για ψυχολογικους λογους αναλογα που θα πεσεις, αλλοι δεν ρωτανε, αλλοι θελουν να σε ψαρωσουν και σου λενε διαφορες βλακιες, αλλοι σε ρωτανε τι προβλημα υπαρχει κλπ...

pro777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από pro777 »

Είχε τα χαρτιά μπροστά του μάλλον αυτό που είχε γράψει ο γιατρός στο φρουραρχειο η είχες αφήσει και στην στρατολογια τα δικά σου από τους δικούς σου γιατρούς;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης