Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)
Καλημερα παιδια. Χρειαζομαι βοηθεια. Ειμαι απο Ζακυνθο και παρουσιαζομαι στον εβρο τις 11 Μαιου. Πηγα να παρω αναβολη απο το φρουραρχειο της Πατρα ( για λογους υγειας) γιατι δεν υπαρχει στη Ζακυνθο και μου ειπαν οτι δε γινετε και πρεπει να παρουσιαστω στον εβρο. Κατι το οποιο θελω να αποφυγω. Σε αυτη την περιπτωση τι κανω?
Μολις γυρισα από φρουραρχειο Χιου οπου μου ειπαν ότι πρεπει να παρουσιαστω κανονικα γιατι δεν υπαρχει γιατρος να με εξετασει. Ο τυπος που μιλησα μαλιστα μου ειπε ότι το χαρτι από ιδιωτη δεν κανει, χρειαζεται δημοσιο. Όταν του ειπα ότι ειχα ηδη ρωτησει στη στρατολογια και μου ειχαν πει ότι δεν εχει σημασια από που είναι το χαρτι, αφου πρεπει να με εξετασει και δικος τους, πηρε τηλ καποιον από το στρατοπεδο ο οποιος ειπε να παρουσιαστω κανονικα με ότι χαρτια και αν εχω για να με εξετασει και ο γιατρος εκει. Ξερω ότι η διαδικασια είναι πιο γρηγορη όταν παρουσιαστείς αλλα εχω τρομαξει ότι δεν θα μου δωσουν καν αναβολη. Εχει κανεις παρομοιο περιστατικο; Ξερετε τι παιζει?
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 29
Αν δεν εχουν γιατρο λογικο μου φαινεται να σε στελνουν καπου που εχουν γιατρο φιλε μου, ποιος θα σε εξετασει ο στρατιωτης; Αν ειχες απο δημοσιο νοσοκομειο μαλλον δεν θα σου ελεγαν τιποτα Οταν παρουσιαζεσαι τις αναβολες τις δινουν ακομα πιο ευκολα παντως, οποτε πηγαινε και δεν νομιζω να εχεις θεμα
Εγω παλι, δεν εχω απο δημοσιο εχω μονο απο ιδιωτικο αλλα στο φρουραρχειο δεν μου ειπαν τιποτα ουτε με εστειλαν σε στρατιωτικο αλλα με στελνουν για επιτροπη. Να δουμε τι θα γινει
Ειλικρινα δεν καταλαβαίνω πως στον καθενα συμβαινει κατι διαφορετικο. Δεν εχουν μια συγκεκριμενη πολιτικη δηλαδή; Ο ενας να σου λεει δεν κανει ο ιδιώτης, ο άλλος να σου λεει δεν εχει σημασια αφου εξετάζεσαι και από μας.
Καλησπέρα σας,Σήμερα έκανα τη διαδικασία μέσω φρουραρχείου Αθηνών.
Όπως έχω ξαναγράψει είχα γνωμάτευση από την γιατρό δημοσίου που με παρακολουθεί σε κέντρο υγείας και η οποία μου έχει γράψει φαρμακευτική αγωγή που παίρνω από τον Οκτώβρη και έχει χρειαστεί να αυξηθεί.
Ο γιατρός το μόνο που με ρώτησε είναι αν παίρνω φάρμακα και κατόπιν μου έγραψε ετήσια αναβολή.
Στην επιτροπή μπορώ να ζητήσω να μου δώσουν 2 χρόνια;
Δε μπορώ να φανταστώ ότι θα παίρνω την αγωγή και η οποία κάποια στιγμή ελπίζω να έχει αποτελέσματα, και τότε να φτάσει η ώρα για να μπω στρατό. Θα πάει στράφι όλη η προσπάθεια που κάνω και με τη βοήθεια της γιατρού μου.
Ήταν αρκετά δύσκολο και σήμερα να βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο κόσμο και είχα πάρει και xanax για να μην πάθω κρίση πανικού.
Όπως έχω ξαναγράψει είχα γνωμάτευση από την γιατρό δημοσίου που με παρακολουθεί σε κέντρο υγείας και η οποία μου έχει γράψει φαρμακευτική αγωγή που παίρνω από τον Οκτώβρη και έχει χρειαστεί να αυξηθεί.
Ο γιατρός το μόνο που με ρώτησε είναι αν παίρνω φάρμακα και κατόπιν μου έγραψε ετήσια αναβολή.
Δε μπορώ να φανταστώ ότι θα παίρνω την αγωγή και η οποία κάποια στιγμή ελπίζω να έχει αποτελέσματα, και τότε να φτάσει η ώρα για να μπω στρατό. Θα πάει στράφι όλη η προσπάθεια που κάνω και με τη βοήθεια της γιατρού μου.
Ήταν αρκετά δύσκολο και σήμερα να βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο κόσμο και είχα πάρει και xanax για να μην πάθω κρίση πανικού.
terrylocker έγραψε:Καλησπέρα σας,Σήμερα έκανα τη διαδικασία μέσω φρουραρχείου Αθηνών.
απο οτι διαβασα στο φορουμ η επιτροπη επικυρωνει συνηθως αυτο που εχει γραψει ο ιατρος.
αν επιτρεπεται, επειδη και εγω αγχωνομαι, μιας και εμενα θα με στειλουν επιτροπη χωρις να εχω χαρτι απο στρατιωτικο ιατρο που να προτεινει αναβολη,(δεν ξερω γιατι εγινε ετσι η διαδικασια) μπορεις να μου πεις για την ασθενεια σου για να ξερω και να υπολογιζω ποση αναβολη θα μου δωσουν;
πασχω απο αγχωδης καταθλιψη και ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη και ο ιατρος επιμενει να παρω cipralex αλλα του ειπα οτι δεν θελω φαρμακα. Στο χαρτι βεβαια τα γραφει.
Mικτή αγχώδη και καταθλιπτική διαταραχή καθώς και αγοραφοβία, κρίσεις πανικού.
Σαν συμπτώματα έγραψε και άλλα, αλλά ο γιατρός στο φρουραρχείο σημείωσε "Αγχώδης κατάθλιψη, λαμβάνει φ. Α. "
και μου έδωσε 1 έτος. Φαντάζομαι ότι αν ισχύσει το 1 έτος θα πρέπει τον Ιούνιο του 2021 να ξανακάνω τη διαδικασία αν δεν είμαι καλά και όχι τον Μάρτιο, αφού θα έχω χάσει μία εσσο.
Σαν συμπτώματα έγραψε και άλλα, αλλά ο γιατρός στο φρουραρχείο σημείωσε "Αγχώδης κατάθλιψη, λαμβάνει φ. Α. "
και μου έδωσε 1 έτος. Φαντάζομαι ότι αν ισχύσει το 1 έτος θα πρέπει τον Ιούνιο του 2021 να ξανακάνω τη διαδικασία αν δεν είμαι καλά και όχι τον Μάρτιο, αφού θα έχω χάσει μία εσσο.
terrylocker έγραψε:Mικτή αγχώδη και καταθλιπτική διαταραχή καθώς και αγοραφοβία, κρίσεις πανικού.
και μου έδωσε 1 έτος.Φαντάζομαι ότι αν ισχύσει το 1 έτος θα πρέπει τον Ιούνιο του 2021 να ξανακάνω τη διαδικασία αν δεν είμαι καλά και όχι τον Μάρτιο, αφού θα έχω χάσει μία εσσο.
εννοεις Μαιό; Μαιο δεν ειναι η επομενη εσσο;
εμενα ο ιδιωτης δεν γραφει κρισεις πανικου αλλα γραφει πανω κατω αγχωδης καταθλιψη με υψηλα επιπεδα αγχους και ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη και λεει οτι πρεπει να παιρνω cipralex. Αν και δεν τα παιρνω παρολο που επιμενει. Ο στρατιωτικος τι φαρμακα σου γραψε;
Και εγώ με τα ίδια θέματα, αγωγή με σιπραλεξ επί διετίας και τώρα εφεξορ. Ο γιατρός στο Φρουραρχειο δεν με ρώτησε τίποτα, έγραψε την ίδια διάγνωση και μου έδωσε γνωματευση με μονοετή αναβολη.
O γιατρός μου μου έχει γράψει deprevix,xanax,quepin.
Ο στρατιωτικός γιατρός απλά ανέφερε το ότι λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή και τίποτα άλλο.
Ο στρατιωτικός γιατρός απλά ανέφερε το ότι λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή και τίποτα άλλο.
Βρισκομαι σε φαση καταθλιψης και αγχους δεν ξερω ποσο θα την παλεψω εκει παρουσιαζομαι αλεξανδρουπολη την πεμπτη απο αθηνα πανω απο 12 ωρες δεν μπορω τα μεγαλα ταξιδια επισης φιλους εκει δεν παιζει να κανω μπορω να παρω καμια αναβολη για ψυχογικους λογους?
Ξέρει κανεις πόσο περιθώριο έχω απο την στιγμη που θα λαβω το χαρτι για να παρουσιαστω στην επιτροπη απαλλαγης;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
Καλησπέρα παιδιά εγώ έχω καταταγεί για Μάιο με την β εσσο (πολεμικό Ναυτικό)Θέλω να πάρω αναβολή για ψυχολογικους λόγους που απευθύνομαι;
Μπορώ να κάνω περί αναβολής νωρίτερα να μην τρέχω τελευταία στιγμή ;
Ευχαριστώ
Μπορώ να κάνω περί αναβολής νωρίτερα να μην τρέχω τελευταία στιγμή ;
Ευχαριστώ
Πηγα σημερα φρουραχειο αθηνων για αναβολη, κατα τις 7μισι περιπου μας ανοιξανε, ειχε αρκετη ουρα, ολοι οσοι ηταν εκει ηταν πολυ ευγενικοι γενικα, δεν μας αποπηρε κανεις, ηταν αρκετα εξυπξρετικοι, η ψυχιατρος εγραψε αναβολη για ενα χρονο, πηγα τα χαρτια στην στρατολογια, τα κατεθεσα, τωρα περιμενω το χαρτι για να περασω απο επιτροπη, ελπιζω ολλα να πανε καλα και να μην μου αλλαξουν την αναβολη...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης