Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
pro777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από pro777 »

Το έχω βρει το 216 είναι που λέει ι5 χωρίς δίπλα να λέει ΔΑ ΕΞΑ κτλπ είναι κενό. Και λέει οποίος έχει χαρτί από νοσοκομείο. Άρα απευθείας ι5 (λογικά);
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

pro777 έγραψε:Το έχω βρει το 216 είναι που λέει ι5 χωρίς δίπλα να λέει ΔΑ ΕΞΑ κτλπ είναι κενό. Και λέει οποίος έχει χαρτί από νοσοκομείο. Άρα απευθείας ι5 (λογικά) ;

Έχε γνωματευσεις απο γιατρους νοσοκομεια κλπ που να λενε οτι λογω αυτου δεν μπορεις να κανεις στρατευση κλπ και θα αποφασισει ο γιατρος που θα τα δει ειτε στο φρουραρχειο είτε αμα πας για καταταξη στο στρατοπεδο... Αμα ειναι πραγματι για ι5 το προβλημα σου λογικα ο γιατρος θα στην γραψει και θα περασεις απο την επιτροπη απαλλαγων για να στην επικυρωσει και εκει να εχεις τα χαρτια και τις γνωματευσεις μαζι σου επισης.

Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Kaizoku »

xristos1925 έγραψε:
pro777 έγραψε:Το έχω βρει το 216 είναι που λέει ι5 χωρίς δίπλα να λέει ΔΑ ΕΞΑ κτλπ είναι κενό. Και λέει οποίος έχει χαρτί από νοσοκομείο. Άρα απευθείας ι5 (λογικά) ;

Έχε γνωματευσεις απο γιατρους νοσοκομεια κλπ που να λενε οτι λογω αυτου δεν μπορεις να κανεις στρατευση κλπ και θα αποφασισει ο γιατρος που θα τα δει ειτε στο φρουραρχειο είτε αμα πας για καταταξη στο στρατοπεδο... Αμα ειναι πραγματι για ι5 το προβλημα σου λογικα ο γιατρος θα στην γραψει και θα περασεις απο την επιτροπη απαλλαγων για να στην επικυρωσει και εκει να εχεις τα χαρτια και τις γνωματευσεις μαζι σου επισης.

νομιζω ότι διαβασα ότι η επιτροπή λαμβανει υποψιν την γνωματευση του στρατιωτικου ιατρου και στην ουσια αυτος στο χαρτι εχει ηδη γραψει τον καιρο αναβολης και η επιτροπή απλα το επικυρωνει. Τωρα που δεν υπαρχει αυτος ο στρατιωτικος ιατρος, μηπως θα είναι πιο δυσκολα επειδή πηγαινεις κατευθειαν επιτροπή; Γνωριζει κανεις από ποτε αλλαξε το συστημα?
Νικόλας

Δημοσίευση από Νικόλας »

Καλησπέρα σας, κάτι άσχετο αλλά συνάμα σχετικό, είδα ότι λόγω της κατάστασης στα σύνορα τις τελευταίες μέρες, αποφάσισαν να στείλουν στρατιώτες για ασκησεις με πραγματικά πυρά κλπ, λέτε από δω και πέρα να ναι πιο αυστηροί με τις απαλλαγές ή ούτε καν; Ευχαριστώ!
socratis1000
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από socratis1000 »

Νικόλας έγραψε:Καλησπέρα σας, κάτι άσχετο αλλά συνάμα σχετικό, είδα ότι λόγω της κατάστασης στα σύνορα τις τελευταίες μέρες, αποφάσισαν να στείλουν στρατιώτες για ασκησεις με πραγματικά πυρά κλπ, λέτε από δω και πέρα να ναι πιο αυστηροί με τις απαλλαγές ή ούτε καν; Ευχαριστώ!
Για αναβολες για λογους υγειας δεν θα αλλαξει κατι λογικα[δεν μπορεις να υπηρετησεις εχεις προβλημα υγειας οτι και να γινει]

Τωρα για οικονομικους λογους κτλ ισως να ειναι πλεον πιο αυσητρα τα πραγματα

Παναγιώτης

Δημοσίευση από Παναγιώτης »

Καλησπέρα Έχω μεγάλο οικονομικό πρόβλημα διότι προσέχω τους γονείς μου, ο πατέρας μου πάσχει από ψυχικές διαταραχές και τρέχουμε στα νοσοκομεία με την μητέρα μου. έχει κάνει ήδη απόπειρες αυτοκτονίας και προλάβαμε στο Τσακ υπάρχουν χαρτιά που αποδεικνύουν το πρόβλημα του + ότι ζούμε κάτω από το όριο φτώχειας. Θα μπορέσω να βρω μια λύση για αναβολή για οικονομικούς λόγους και να καταταχτώ αργότερα θα μου την δώσουν ;
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Grteo »

Καλημέρα παιδιά αναβολή μπορώ να πάρω από το φρουραρχείο η το στρατόπεδο;
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Καλησπέρα, έλαβα το χαρτί σήμερα. Είναι για τις 11 του μήνα στο Λάγος Έβρου. Τηλεφώνησα στη ΣΥ της Θεσ/κης εδώ που είμαι αλλά δεν απαντάνε. Αναρωτιόμουν αν γίνεται να κάνω τη διαδικασία απαλλαγής από εδώ που μένω ή πρέπει να πάω στον Έβρο;
Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Kaizoku »

Παιδια ο ιδιώτης ιατρος μου, δεν εγραψε κατι για αναβολη στην γνωματευση, διαβασα ότι η επιτροπή στην ουσια λαμβανει υποψιν την γνωματευση του στρατιωτικου ιατρου από τον οποιο μαλλον δεν θα περασω καθως από ότι με ενημερωσαν καταλαβα ότι παω κατευθείαν σε επιτροπή μονο με χαρτι ιδιωτη. Το ιδιο από ότι καταλαβα εγινε και με έναν ακομη στο φορουμ. Αλλαξε κατι?
pro777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από pro777 »

Δηλαδή θες να πεις ότι αν είναι από ιδιώτη μόνο 0ερνας επιτροπή; Και αν είναι από δημόσιο δεν περνάς; Για όλες τις παθήσεις;
George908
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από George908 »

Καλησπερα παιδια μου έχει ερθει χαρτι για 10/3/2020 στον Έβρο λαγός πηγα σημερα στο φρουραρχειο καο ζητησα αναβολή για ψυχολογικούς λογους με είδε στρατιωτικός γιατρος και μ εγραψε ότι προτείνει 6 μήνη αναβολη Και αυριο Πρέπει να πάω ρουφ Για να καταθέσω τα χαρτιά γ να περασω απο επιτροπή.. Πρέπει οπωσδήποτε να έχω και δικό μου χαρτι απο δικο μου γιατρο αρκεί του στρατιωτικού; ΥΓ ΕΙΝΑΙ Η 1Η ΑΝΑΒΟΛΉ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ
Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Kaizoku »

pro777 έγραψε: Δηλαδή θες να πεις ότι αν είναι από ιδιώτη μόνο 0ερνας επιτροπή; Και αν είναι από δημόσιο δεν περνάς; Για όλες τις παθήσεις;
όχι παρεξηγηση. ολοι περνανε από επιτροπή.
Jim_D

Δημοσίευση από Jim_D »

Καλησπερα φιλε, μια ερωτηση μιας που πηγες σημερα διοτι και εγω ετοιμαζομαι για αυριο το πρωι. Ειχε πολυ κοσμο; Και επισης απο τι ωρα πηγες και ποσο σου πηρε πανω-κατω, ευχαριστω.
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Πήγα σήμερα στο φρουραρχείο.Καλή ώρα είναι γύρω στις 6:00 - 6:30 να είστε εκεί. Μπήκαμε περίπου στις 7 μιση μέσα.

Αν πας απο τους πρωτους τελειωνεις περιπου στις 9μιση-10 και μετα προλαβαινεις να πας και στα ρουφ (στρατολογια)

Να ρωτησω με την διαδικασια αυτη ειναι σιγουρο πως δεν χρειαζεται να παμε στο σημειο καταταξης στο στρατοπεδο;

Γιατι στο site της στρατολογιας ακομα γραφει οτι παρουσιαζομαι οταν βαζω στοιχεια.

socratis1000
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από socratis1000 »

George908 έγραψε:Καλησπερα παιδια μου έχει ερθει χαρτι για 10/3/2020 στον Έβρο λαγός πηγα σημερα στο φρουραρχειο καο ζητησα αναβολή για ψυχολογικούς λογους με είδε στρατιωτικός γιατρος και μ εγραψε ότι προτείνει 6 μήνη αναβολη Και αυριο Πρέπει να πάω ρουφ Για να καταθέσω τα χαρτιά γ να περασω απο επιτροπή. Πρέπει οπωσδήποτε να έχω και δικό μου χαρτι απο δικο μου γιατρο αρκεί του στρατιωτικού; ΥΓ ΕΙΝΑΙ Η 1Η ΑΝΑΒΟΛΉ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ
Τα νεα χαρτια καταθετεις στο ρουφ οχι τα δικα σου

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες