ΥΕΑ: Θητεία στο Σώμα Έρευνας-Πληροφορικής

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

gatos έγραψε:Γεια σας,

Μπαίνω στις 23/11 στην Θήβα και είμαι στο σώμα ΕΠ. Σκέφτομαι να πάω για δόκιμος. Αν παραμείνω ΕΠ (βύσμα δεν έχω αλλά έχω πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών οπότε μπορεί να παίξει ρόλο) και αποφασίσω να πάω τελικά δόκιμος1.μήπως γνωρίζετε που είναι το κέντρο εκπαίδευσης; 2.Και στην περίπτωση που με αλλάξουν από ΕΠ και με βάλουν σε άλλο σώμα, αυτό θα γίνει πριν μας ζητηθεί να πούμε αν θέλουμε να πάμε για δόκιμοι;

Ευχαριστώ

1. Στο χαιδάρι

2. Αν μπεις στην διαδικασία να πας για δόκιμος να ξέρεις ότι μπορεί να σε στείλουν και στο πεζικό, οπότε πρέπει να το σκεφτείς καλύτερα

gatos_1985
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από gatos_1985 »

Καλησπέρα παιδιά, μπαίνω στις 23/11 Θήβα Στο σώμα έρευνας πληροφορικής. Σκέφτομαι να πάω ΥΕΑ, αν τελικά μείνω ΕΠ (γιατί βύσμα δεν έχω!) και πάω δόκιμος, μήπως γνωρίζετε σε ποιο μέρος γίνεται η εκπαίδευση;
chrisd

Δημοσίευση από chrisd »

Καλησπερα παιδια, μου ηρ8ε το χαρτι για να μπω 2/2, παρουσιαζομαι στη θηβα Σωμα Ερευνων Πληροφορικης ΥΕΑ. Ισχυουν τα αθληματα για αυτους που θελουν να πανε ΥΕΑ;(πχ.1000 μετρα σε 4,20,1 μετρο εις υψος, κτλπ.); Και αν ναι ειναι εφηκτα; Γτ δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεις με την αθληση γενικα, αλλα με ενδιαφερει να παραμεινω ΥΕΑ. Και κατι τελευταιο, υπαρχει περιπτωση να παω για την εκπαιδευση για ΔΕΑ στην κρητη?
kostas_athens
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από kostas_athens »

Καλησπέρα. Παρουσιάζομαι Θήβα Ερευνας Πληροφορικής. Σκέφτομαι να πάω ΥΕΑ. Γνωρίζει κάποιος αν θα είμαι ΥΕΑ ΕΠ ή θα αλλάζω σώμα σαν ΥΕΑ; Ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

Λίγοι επιλέγονται για ΥΕΑ ΕΠ, παίζει να σε αλλάξουν
Noob

Δημοσίευση από Noob »

Παρουσιάζομαι 9/9 στη Θήβα με ένδειξη Έρευνα Πληροφορική ΥΕΑ και ήθελα να ρωτήσω αν ξερεις κανείς τι παίζει στους ΥΕΑ ΕΠ. Αξίζει να πάει κανείς; Η εκπαίδευση περιλαμβάνει ασκήσεις, τρεξιμο, κλπ, ή έχει να κάνει μόνο με θέματα Πληροφορικής;
onoma_xristi
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από onoma_xristi »

Καλησπέρα σε όλους. Μπαίνω 9 Νοέμβρη στη Θήβα και στο σημείωμα κατάταξης έλεγε ότι έχω επιλεγεί για Έρευνα Πληροφοικής ΥΕΑ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει γενικά να πας ΥΕΑ. Επίσης, σε τι τεχνολογίες δουλεύεις και τι ακριβώς κάνεις. Γενικά προσωπικές εμπειρίες και συμβουλές ευπρόσδεκτες!
guest

Δημοσίευση από guest »

Παιδιά εμένα μου γράφει ότι έχω επιλεγεί για σώμα έρευνας πληροφορικης υεα χωρίς όμως να έχω δηλώσει ότι επιθυμώ και χωρίς να έχω πτυχίο. Ποιές είναι οι πιθανές μονάδες που μπορεί να με στείλουν; Και βασικά υπάρχει περίπτωση να μείνω στο σώμα αυτό χωρίς πτυχίο και χωρίς βύσμα;
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

guest έγραψε:Και βασικά υπάρχει περίπτωση να μείνω στο σώμα αυτό χωρίς πτυχίο και χωρίς βύσμα;

Όχι φυσικά.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης