ΔΥΚ - Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών
Το σχολείο του ΣΞ έχω δει όταν έκανα τη θητεία μου στο Μ. Πευκο το 2015 που υποτίθεται πως είναι πιο χαλαρό από το σχολείο του ΠΝ την λεγόμενη και γνωστή σε όλους ως ΜΥΚ που εδω και κάποια χρόνια λέγεται ΔΥΚ. Πολλές πατητες μεσα στην πισινα ατέλειωτο καψωνι και κολυμπι και μετα το φαγητο και τους βλέπαμε να κάνουν εμετό μέσα στην πισίνα πρέπει να είχαν μείνει γύρω στα 10 άτομα αλλά μετά από 2 βδομαδες ακούστηκε ότι κόπηκαν όλοι παιδιά είναι πολύ απαιτητικό.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα εύχομαι να είστε όλοι καλά. Θα ήθελα να ρωτήσω ποσό εύκολο είναι πλέον να μπεις ουκ και εκτός αυτού ποιες σχολές πρέπει να έχω περάσει πρώτα για μπορέσω να μπω ουκ. Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω ποσό χρονων είσαι όταν τελειώνει η θητεία σου σαν ουκ Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή σας μερα
- JimA
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Καλη σου μερα! Δυσκολο οπως παντα. Τα υπολοιπα απαντωνται με στοιχειωδη ερευνα στο φορουμ!
- SndOyk Karavanas
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
Θες απλά να περάσεις το Σχολείο Υ/κτ ή να γίνεις στέλεχος σε ομάδα της ΔΥΚ;
- JimA
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Κωστα το σχολειο δεν αλλαζει ειναι εντελως ανελαστικο για να κοβονται οι αβεβαιοι. Επισης αντι να βαζεις ανθρωπους να ξαναλενε τα ιδια ψαξε στο νημα φιλε. Αν πας φανταρος ειδικες δυναμεις μπορει να σου δοθει η ευκαιρια να παρακολουθησεις το σχολειο μιας και ανοιξε και για τους στρατευσιμους. Μεχρι τοτε διαβασε και μπορει να μπεις και απο τις στρατιωτικες σχολες πχ Ναυτικων δοκιμων και τα λοιπα
-
- Στρατιώτης
Όχι θέλω απλά να περάσω το σχολείο όχι να μπω μόνιμος
- SndOyk Karavanas
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
Τότε ή θα είσαι στον Στρατό Ξηράς ως ΕΠ. ΟΠ. Ο. Β. Α. μόνιμος υπαξιωματικός/αξιωματικός ή το περνάς ως στέλεχος του ΛΣ.
Θα ήθελα να ρωτησω σε ποια εσσο πρεπει να μπω για να πάω ουκ και ποτε πρεπει να κόψω την αναβολή μου; Γιατί έχω ακούσει πολλά 1) οτι πρεπει να μπω Ιούλιο που δεν προλαβαινω για με διαλέξουν Σεμπτέμβριο αλλιως να μπω Γενάρη για να με πάρουν Μάρτιο 2) έχω ακούσει οτι αν μπεις εσσο Μαρτίου και Σεμπτεμβρίου σε παίρνουν Μπορεί να απαντήσει κάποιος τι ισχυει;
Καλήμερα παιδιά, να ρωτήσω και εγω, υπάρχει περίπτωση να μπορείς να κάνεις την υποχρεωτική θητεία στην Ο. Υ. Κ. ΑΝ ΠΟΥΜΕ οτι μπορεις να περάσεις στις ασκήσεις; Ή απλά δεν είναι για υποχρεωτικούς;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Η ερώτησή σου δεν είναι σαφής. Ωστόσο εάν ρωτάς το αν είναι υποχρεωτική η θητεία ως υποβρύχιος καταστροφέας η απάντηση είναι όχι.
Ρωτάω,αν μπορώ να κάνω την Υποχρεωτική στις Ε. Δ. Του Ναυτικού (ΟΥΚ), εάν Το θέλω και μπορώ να περάσω στις ασκήσεις.
AlexK. έγραψε:Ρωτάω,αν μπορώ να κάνω την Υποχρεωτική στις Ε. Δ. Του Ναυτικού (ΟΥΚ), εάν Το θέλω και μπορώ να περάσω στις ασκήσεις.
Πόσο χρονών είσαι?16;
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Απο οτι καταλαβα θες να πας στα ουκ σαν απλος στρατιώτης, αυτο δεν γινεται πια.
You couldn't beat me even if you wanted to.
lancecorporal έγραψε:Απο οτι καταλαβα θες να πας στα ουκ σαν απλος στρατιώτης, αυτο δεν γινεται πια.
και ομως γινεται
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης