Κανενα πρόβλημα αδελφεBigSoldier έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Μπορώ σαν 8μηνος να υπηρετήσω στην ελδύκ; Υπάρχουν κριτήρια για να σε δεχτούν;
ΕΛΔΥΚ: Προϋποθέσεις για κατάταξη
Ι3 δεν πας Κύπρο, σιγουρακι.. Μόνο ι1-2ματες κωνσταντινος έγραψε:Γνωριζει κανεις αν γινεται να με παρουν στην ελδυκ εφοσον ειμαι ι3 ενοπλο λογο πλατυποδιας; ρωταω και κανεις δεν μου δινει ξεκαθαρη απαντηση
- BigSoldier
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 4
Αν προέρχομαι από αναβολή για ψυχολογικούς λόγους θα έχω θέμα να με δεχτούν;
- BigSoldier
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 4
Ο μισθός στην Ελδυκ συνεχίζει να είναι στα 270? ή έχει μειωθεί;
BigSoldier έγραψε:
Αν προέρχομαι από αναβολή για ψυχολογικούς λόγους θα έχω θέμα να με δεχτούν;
Προϋπόθεση για να υπηρετήσει κάποιος στην ΕΛΔΥΚ είναι να είναι σωματικής ικανότητος Ι1 ή Ι2 και υπόχρεος 9μηνης ή 8μηνης στρατιωτικής θητείας.
BigSoldier έγραψε:Ο μισθός στην Ελδυκ συνεχίζει να είναι στα 270? ή έχει μειωθεί;
270 λαμβάνουν οι στρατιώτες και 360 οι έφεδροι δεκανείς.
Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να καταταγώ στην Κύπρο αλλά χρειάζομαι λίγη καθοδήγηση. Αρχικά παίζει ρόλο το πότε κατατάσσομαι στο στρατό για να μπορώ να δηλώσω; Επίσης άμα δηλώνεις σε δέχονται συνήθως; Πρέπει να πληροίς κάποια κριτήρια; Ευχαριστώ!
Καλησπέρα, με έχουν επιλέξει για ΕΛΔΥΚ χωρίς να θέλω; Τι πρέπει να κάνω όταν παρουσιαστώ;
Καλησπέρα. Έχω καταταγεί στην ΠΑ και έκοψα την αναβολή, οπότε μπαίνω Νοέμβριο. Ξέρει κανείς, από ΠΑ μπορώ να πάω ΕΛΔΥΚ;
Όχι δεν μπορείς.
Η ΕΛΔΥΚ ως δύναμη υπάγεται στον Στρατό Ξηράς.
Η ΕΛΔΥΚ ως δύναμη υπάγεται στον Στρατό Ξηράς.
Καλησπέρα. Ενα ερώτημα παρακαλώ. Ο Γιοs μου θα κόψει την Αναβολή του για να παρουσιαστεί Ιανουάριο. Ενδιαφερετε για Κύπρο. Το Αίτημα γίνετε μολιs παρουσιαστεί στο κέντρο; Η πρέπει να γίνει κάτι πιο πριν; Ευχαριστώ πολύ. 😊
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Το χαρτί κατάταξης μου φέρει την ένδειξη ΕΛΔΥΚ από Θήβα που θα παρουσιαστώ, είναι τελεσίδικο ότι θα με πάρουν;
Φίλε μου και εμένα αυτό μου λέει ότι παρουσιάζομαι Θήβα ΕΛΔΥΚ (YEA) και το θέμα είναι ότι εγώ δεν το είχα δηλώσει όχι θέλω να πάω και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πάω Κύπρο... επίσης αν καταλάβω από την ημερομηνία που έχεις γράψει το μήνυμα τότε μάλλον θα παρουσιαστούμε μαζί στη Θήβα 😂
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Οι ενδείξεις αυτές σημαίνουν ότι είστε ικανοί να πάτε ΕΛΔΥΚ ή υεα. Όταν μπείτε μπορείτε να αρνηθείτε και να πείτε δε θέλω να πάω ΕΛΔΥΚ ή υεα.
You couldn't beat me even if you wanted to.
Μόνο μυωπία έχω κανένα άλλο πρόβλημα θα με δεχτούν ελδυκ;
Εγώ είχα ατύχημα με την μηχανή και έσπασα την επιγονατίδα μου βασικά την διάλυσα ακόμα αναρωνω αλλά θα έχω πλήρη αποκατάσταση το μόνο πρόβλημα έχω κάποια σύρματα το οποίο θα μείνουν σε όλη μου τη ζωή... Θέλω να υπηρετήσω Κύπρο ελδυκ ή ειδικές δυνάμεις εντός Ελλάδας. Περίπου σε 2 χρόνια υπηρετώ. Υπάρχει περίπτωση να με αποριψουν και από ελδυκ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης