ΕΛΔΥΚ: Διάρκεια θητείας και επαναπατρισμός
Εμαθα απο γνοστο που ροτησε την γραματεα του βενιζελου οτι δεν εχει φιγι καπιο χαρτι που να λεει κατι τετιο και ισχιουν τα προηγουμενα γιατι ειμαι και γω 313
Επαναπατρισμος μαγκες με βαση χαρτι που ηρθε με νεα ημερομηνια λεει 13-20 απριλη. Τωρα πολλα ακουγοντια κ τιποτα δεν ισχυει μεχρι να ερθει καινουργια αποφαση για ακριβεις ημερομηνια
jones naousa έγραψε:Επαναπατρισμος μαγκες με βαση χαρτι που ηρθε με νεα ημερομηνια λεει 13-20 απριλη. Τωρα πολλα ακουγοντια κ τιποτα δεν ισχυει μεχρι να ερθει καινουργια αποφαση για ακριβεις ημερομηνια
Τελευταία στιγμή θα το μάθετε.

Αυτή τη στιγμή ισχύει 7 μηνη θητεία στη κύπρο και όχι 6μηνη που ψευδώς σου λένε στο κέντρο... Άρα 15 μέρες κέντρο+άδεια ορκομωσίας + τιμητική ελδυκ άδεια πάει 1 μήνας+7 μήνες κύπρο (με συνολικά 30-40 μερες άδεια σπασμένες σε 3 κομμάτια στο 7 μηνο σου εκεί, δηλαδή ανα 2 μήνες θα έχεις άδεια) +1 μήνας ελλάδα εκ των οποίων 10-15 μέρες άδεια επαναπατρισμού και μετά ΛΕΛΕ! Αυτό είναι επιγραμματικά μια θητεία στην ελδυκ... Απλά πραματα!
Γεια σας παιδια ενδιαφερομαι να μαθω ποτε επαναπατριζετε η 210 σειρα απο κυπρο που υπηρετη στην 35 μοιρα καταδρομων στην κυπρο... Ευχαριστω θα ηθελα μια απαντηση σας ευχαριστω και παλι...
Γνωριζει κανεις ποτε επαναπατριζεται η 322?
- keyp-eldyk-11-2018
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Απορία: Όταν επαναπατρίζεσαι επιστρέφεις στην Ελλάδα αναγκαστικά κοντά στην περιοχή κατοικίας σου; Επίσης έχεις δικαίωμα επιλογής η εκδήλωσης προτιμήσεων; Δηλαδή εγώ που είμαι από την Κρήτη άμα θέλω να κάνω τον τελευταίο μήνα πχ στη Χίο μπορώ;
Μάγκες εάν κάποιος δηλώσει σρην Κύπρο 6μηνη θητεία θα κάτσει η θα τον στείλουν τίποτα Έβρο ;
Ρε παιδιά κάποιος να μου απαντήσει. Μου ήρθε χαρτι για ΕΛΔΥΚ και είμαι ομογενής από την Αλβανία. Πήρα την ελληνική ιθαγένεια στα 33 μου. Πόσο υπηρετούμε εν έτη 2020 εμείς οι ομογενείς; Ισχύει για τρίμηνο; pls κάποιος που να το ξέρει καλά το θέμα
Κοπέλια αν πάρω επαναπατρισμό από την αρχή της θητείας μου στην ΕΛΔΥΚ θα με στείλουν Έβρο η σε καμία βραχονησίδα; αν με στείλουν πίσω ελλαδα στο πεντάμηνο δικαιούμαι μετάθεση στη πόλη μου;
Μετά την ΕΛΔΥΚ δικαιούσαι μετάθεση κοντά στον τόπο συμφερόντων σου. Ούτε Έβρος, ούτε βραχονησίδες.
Πότε πρέπει να επαναπατριστουμε; Και τι γίνεται αν επαναπατριστουμε αργότερα απο ότι λέει ο νόμος;
Παιδιά την Δευτέρα πετάω για Κύπρο και ήθελα να ρωτήσω, αν γίνετε να μην επαναπατριστω και να τελειώσω στην Κύπρο παίρνοντας έτσι τα λεφτά που περνούν στο τέλος οι φαντάροι της Κύπρου, με βύσμα έτσι;
Μάγκες καλησπέρα,Ισχύει ακόμα ο επαναπατρισμός τον τελευταίο μήνα της θητείας σου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες