Μεταλλικές Ταυτότητες

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Gkt

Μεταλλικές Ταυτότητες

Δημοσίευση από Gkt »

Τ. Α. Π.

Ταυτότητα

Αναγνώρισης

Πτώματος

NIKOS

Μεταλλικές Ταυτότητες

Δημοσίευση από NIKOS »

Τι γράφουμε στης μεταλλικές ταυτότητες με την σειρά ξέρετε
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 1

Μεταλλικές Ταυτότητες

Δημοσίευση από Terminator »

Ονοματεπώνυμο-ΑΣΜ-Ομάδα Αίματος
παλιος

Μεταλλικές Ταυτότητες

Δημοσίευση από παλιος »

Επιτέλους βρήκα αλυσιδα ανοξειδωτη για θάλασσα. Την έχω 1 χρόνο και δεν σκούριασε.

https://neosyllektos.com/product/%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b4%ce%b1-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%bf/

George

Μεταλλικές Ταυτότητες

Δημοσίευση από George »

Πωω τι μου θυμίσατε! Το 1996 λοιπόν, μου ανατέθηκε (ημουν έφεδρος λοχίας) να πάω απο το 11ο συνταγμα πεζικού της Τρίπολης στο 6ο συνταγμα της Κορίνθου και να τυπώσω της ταυτότητες των νεοσύλλεκτων της Τριπολης.(εκει είχε πιεστηριο για τις ταυτότητες, αν το λέω καλά)

Εφυγα λοιπόν Πέμπτη βράδυ απο Τρίπολη και πήγα πρώτα στην Αθήνα να βρώ την οικογένεια. Την Παρασκευή, το απόγευμα, ξεκίνάω να πάω στην Κόρινθο.

Στα δίοδια της Ελευσίνας μου εμεινε το αυτοκίνητο!

Καλώ την οδική βοήθεια και ο οδηγός, καλά να είναι ο ανθρωπος, αφου του είπα οτι ήμουν φανταράκι και πόσο "σημαντική ήταν η αποστολή μου" προσφέρθηκε και με πήγε με τον γερανό - και το χαλασμένο αυτοκίνητο φορτωμένο πίσω - απο την Ελευσίνα εξω απο την πύλη του στρατοπέδου στην Κόρινθο. Ηταν βράδυ πια. Στην πύλη εκει μου λένε οι αλφαμίτες οτι είχε ερθει νωρίτερα η στρατονομία και με εψαχνε και οτι είχαν φύγει και θα ερχόντουσαν πάλι το πρωι!

Μου είπαν να πάω στο αναρρωτήριο να κοιμηθώ. Εκει στρώνω στο τελευταίο κρεβατι το sleeping-bag και κοιμάμαι, Μετα απο λίγο νιώθω τρομερή φαγούρα! Ο γιατρός του αναρρωτηρίου που δεν είχε δει που είχα στρώσει (είχε αν θυμαμαι καλά καμια 10αριά κρεβάτια μέσα) μου είπε οτι είχε κοριούς αυτο το κρεβάτι. Δεν θυμάμαι που και πώς κοιμήθηκα μετά (πάνε και 25 χρόνια τώρα)

Την άλλη μέρα πήγα το sleeping bag σε κάτι πλύντήρια κλίβανους που είχαν εκεί και το επλύναν γιατι όντως ήταν γεμάτο κοριούς.

Μετά απο λίγο με ενημέρωσαν οτι ήταν ετοιμες οι ταυτότητες και να πάω να τις πάρω και επίσης οτι είχε έρθει η στρατονομία και με ζητουσε άμεσα στην πύλη. Πήρα τις ταυτότητες και πήγα έντρομος στην πύλη. Εκει με περίμεναν 2 μονιμοι λοχίες που κάναμε φανταστικη παρέα στην Τρίπολη. Είχαν πεί σε όλους οτι ήταν στρατονόμοι και οτι με ψάχνουν για σοβαρά αδικήματα!

Βγηκαμε στην Κόρινθο. Περάσαμε τέλεια!

Ωραία χρόνια και αναμνήσεις.

Την ταυτότητα μου εκείνη, την φοράει τώρα ο γίος μου.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες