Γκομενοδουλειές!

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 18

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οπως καταλαβαινεις ChrPat πηρες και μια γυναικεια γνωμη, οποτε δεν εχεις παρα να κοψεις και ΕΣΥ κινηση για το τι παιζει και πως σκεφτεται η εν λογω κοπελιτσα!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 7

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από Marina2 »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Οπως καταλαβαινεις ChrPat πηρες και μια γυναικεια γνωμη, οποτε δεν εχεις παρα να κοψεις και ΕΣΥ κινηση για το τι παιζει και πως σκεφτεται η εν λογω κοπελιτσα!
Ετσι ακριβώς! Κοψε κινηση!

Anonymous

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από Anonymous »

Βγες για ενα καφε οι 2 σας και κοψε κινηση.

αν αρνηθη την προσκληση του καφε τοτε ξεχνα το.

ρωτα και καμια φιλη της τη παιζεται σιγουρα θα μαθει οτι ρωταγες για αυτη.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από D.Y.K »

Βασικα απ'οτι εχω καταλαβει βγαινουν ηδη για καφεδακια.

Anonymous

Γκομενοδουλειές!

Ναι αλλα τα 2 τους; Η μαζι με την παρεα;

πιστευεται οτι υπαρχει φιλια αντρα με γυναικα; Η καποια στιγμη 1 απο τους 2 το βλεπει ερωτικα;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εγω αγορινα ειλικρινα ειμαι αρκετα διχασμενος οσον αφορα το θεμα 'φιλια μεταξυ ανδρων-γυναικων'.

Απο την μια σκεφτομαι οτι ισως δεν μπορει να υπαρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ φιλια μεταξυ των 2 φυλων αλλα πολλες φορες απο την αλλη σκεφτομαι και βλεπω παραδειγματα ατομων που εχουν και κρατανε μια πολυ καλη και χρόνια φιλια.

Εσεις τι πιστευετε;
Anonymous

Γκομενοδουλειές!

Helistas έγραψε: Ασυμετρη τακτικη; Τι θα ελεγες για ασυμετρα οπλα; Κλεισε της ραντεβου, πριν πας φαε φασολαδα και λιγω πριν ερθει πιες 2 λιτρα κοκα κολα και ασε την φυση να κανει την δουλεια της... Αμα τελειωσετε μαζι την βραδυα να με χ... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

χαχαχα! Αυτά είναι ασύμμετρα βιολογικά όπλα!Εικόνα

Anonymous

Γκομενοδουλειές!

Δ. Υ. Κ έγραψε:

Απο την μια σκεφτομαι οτι ισως δεν μπορει να υπαρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ φιλια μεταξυ των 2 φυλων αλλα πολλες φορες απο την αλλη σκεφτομαι και βλεπω παραδειγματα ατομων που εχουν και κρατανε μια πολυ καλη και χρόνια φιλια.

Εσεις τι πιστευετε;
Υπάρχει αλλά σπάνια.

Anonymous

Γκομενοδουλειές!

ChrPat έγραψε:Εαν με μια κοπελα, αρχισεις σαν φιλο και ετσι μεσα στη πλακα, σε ρωταει'αν παιζει τιποτα με καμια κοπελα''. Και αυτο γινεται επανελλειμενως, δηλαδη καθε φορα που μιλαμε να ρωταει. Αυτο δειχνει απλα ενδιαφερον η ισως και κατι αλλο;
Αυτό δείχνει ότι άπλα σε γούσταρει.

Dargal
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από Dargal »

yersinia pestis έγραψε:Βγες για ενα καφε οι 2 σας και κοψε κινηση.

Βασικα μου ειχε πει να βγουμε... Τελικα βγηκαμε, αλλα δεν ειδα καμια κινηση. Ναι μεν, με καλεσε αυτη αλλα τα θεματα που μιλαγαμε κινοντουσαν σε ακυρα θεματα. Δηλαδη εσεις λετε, οτι να ρωταει δεν μπορει να ειναι απλα ενδιαφερον η και πεστε το κουτσομπολιο;
Helistas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από Helistas »

Μαλλον στην φαση της αναγνωρισης ειναι. Υπομονη, θα δειξει...

Anonymous

Γκομενοδουλειές!

ChrPat έγραψε:Δηλαδη εσεις λετε, οτι να ρωταει δεν μπορει να ειναι απλα ενδιαφερον η και πεστε το κουτσομπολιο;
Ναι. Ειδικά αν το κάνει συνέχεια, είναι σαν να σου την πέφτει.

Εσύ βρε μικρέ, δεν μπορείς να καταλάβεις αν σε θέλει;

Μάλλον είσαι κάτω από 20, ε;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από D.Y.K »

ChrPat έγραψε:
yersinia pestis έγραψε:Βγες για ενα καφε οι 2 σας και κοψε κινηση.

Βασικα μου ειχε πει να βγουμε... Τελικα βγηκαμε, αλλα δεν ειδα καμια κινηση. Ναι μεν, με καλεσε αυτη αλλα τα θεματα που μιλαγαμε κινοντουσαν σε ακυρα θεματα. Δηλαδη εσεις λετε, οτι να ρωταει δεν μπορει να ειναι απλα ενδιαφερον η και πεστε το κουτσομπολιο;

Καλα να σου πω κατι στην τελικη μην τρελενεσαι.

Αν παλι γουσταρεις εσυ απο την πλευρα σου να δημιουργηθει κατι μεταξυ σας τοτε θα πρεπει να κανεις εσυ καποια κινηση.

Μην περιμενεις και πολλα πραγματα.

Οι περισσοτερες γκομενες ουτε καν ξερουν τι θελουν οποτε και αυτη οπως ειπε και ο συναδελφος πιο πανω ενδεχομενως να ειναι σε μια φαση του 'δεν ξερω τι μου γινεται' που ειναι και το πιθανοτερο σεναριο.

Χωσου και εσυ με τον τροπο σου, για να κοψεις περιπου σε τι φαση ειναι και να κινηθεις καταλληλα Εικόνα
Dargal
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από Dargal »

Κοιταχτε, γενικα εγω σε τετοια θεματα δεν ειμαι χεστης, απλα επειδη, δεν ξερω ρε ***** μου εχει κατι το ιδαιτερο, φοβαμαι να κανω την κινηση μπας και γυρισω με την ουρα στα σκελια.
Θα περιμενω λιγο ακομη, και αν δεν βλεπω φως στο τουνελ τοτε θα κανω την κινηση μου... Τουλαχιστον θα εχω προσπαθησει
MIRAGE
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από MIRAGE »

Γεια σας! Αχαχα. Καιρό έχω να μπώ... Λοιπόν. Το θέμα είναι απλό και μια που έχω έμπνευση επειδή γύρισα από έξοδο θα σας το πω απλά: Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο! Μην διστάζετε όλοι έχουμε φάει χυλόπιτα και κάνει καλό και στην φράπα καλύτερα για την επόμενη που θα πει ναι. Κάντε καμάκι, ρίχτε κέρατο και στα 35 μ@@@@ τέλος. Μετά νοικοκυρέοι (ε Κάθε 5 χρόνια ένα κερατακι για ανανέωση καλό κάνει στον γάμο νομίζω σαν μικρός δεν ξέρω)

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης