Ακτινογραφία Απόλυσης
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Ακτινογραφία Απόλυσης
Εντάξει ευχαριστώ πολύ απλώς επειδή Σάββατο από άδεια και Κυριακή απολύομαι αν υπάρχει θέμα ήθελα να μάθω
Ακτινογραφία Απόλυσης
Και εγώ στη διάρκεια της άδειας μου είχα πάει στο Φρουραρχείο Αθηνών, ζήτησα παραπεμπτικό για ακτινογραφία απολύσεως, και την επόμενη στο 401 για ακτινογραφία. Μια εβδομάδα μετά απολύθηκα.
Ακτινογραφία Απόλυσης
Μιας και έφτασε αυτή η μαγική στιγμή που απολύομαι.
Θέλω να ρωτήσω, για να βγάλω την ακτινογραφία σε δημόσιο νοσοκομείο, απλά πάω με την στρατιωτική ταυτότητα και μου βγάζουν κανονικά;
Ή πρέπει η διαδικασία να γίνει αποκλειστικά με παραπεμπτικό από την μονάδα-Φρουραρχείο;
Μπορώ να πάω και στην μονάδα μιας και υπηρετώ Αθήνα τους τελευταίους μήνες της Θητείας μου, απλά θα ήθελα να αποφύγω να πρέπει να μπω στο στρατόπεδο, να πάω στον γιατρό να περιμένω να μου γράψει το παραπεμπτικό για να πάω μετά μέχρι το 401 και να φάω και εκεί άλλη τόση αναμονή.
Σε περίπτωση που επιλέξω το δεύτερο πάντως, φαντάζομαι δεν χρειάζεται να φορέσω στολή ούτε μέσα στην μονάδα μέχρι να μου γράψει το παραπεμπτικό αλλά ούτε στο 401 για να πάρω την ακτινογραφία σωστά;
Θέλω να ρωτήσω, για να βγάλω την ακτινογραφία σε δημόσιο νοσοκομείο, απλά πάω με την στρατιωτική ταυτότητα και μου βγάζουν κανονικά;
Ή πρέπει η διαδικασία να γίνει αποκλειστικά με παραπεμπτικό από την μονάδα-Φρουραρχείο;
Μπορώ να πάω και στην μονάδα μιας και υπηρετώ Αθήνα τους τελευταίους μήνες της Θητείας μου, απλά θα ήθελα να αποφύγω να πρέπει να μπω στο στρατόπεδο, να πάω στον γιατρό να περιμένω να μου γράψει το παραπεμπτικό για να πάω μετά μέχρι το 401 και να φάω και εκεί άλλη τόση αναμονή.
Σε περίπτωση που επιλέξω το δεύτερο πάντως, φαντάζομαι δεν χρειάζεται να φορέσω στολή ούτε μέσα στην μονάδα μέχρι να μου γράψει το παραπεμπτικό αλλά ούτε στο 401 για να πάρω την ακτινογραφία σωστά;
Re: Ακτινογραφία Απόλυσης
Πηρα την ακτινογραφια χωρις γνωματευση απο καποιον ιατρο.
Την γνωματευση θα την κανουν στον στρατο?
Την γνωματευση θα την κανουν στον στρατο?
Τελευταία φορά σημειώθηκε ως νέο από το μέλος Anonymous την Κυρ Ιουν 04, 2023 8:31 pm.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες