Ένσταση στις προκηρύξεις ΕΠΟΠ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Πως να κάνει μύνηση; Έχει μάρτυρα που να λέει ότι τον κόψανε άδικα;
AΝ ο παραπάνω αλέκος αναφέρεται - Κατά πάσα πιθανότητα-στις αθλητικες δοκιμασίες της Αεροπορίας τότε:
- Τα αθλήματα στη Σχολή Ικάρων έγιναν με απόλυτη τυπικότητα και διαφάνεια (βλέπε παλαιότερες αναρτήσεις και σχόλια)
- Δεν υπήρχε κανένας λόγος να αδικήσουν οποιονδήποτε υποψήφιο και πολύ περισσότερο τους τελευταίους που δεν είχαν συμπληρωθεί οι θέσεις.
- Κρατούσαν πλήρη στοιχεία αποτελεσμάτων για όλες τις ημέρες και όλα τα αγωνίσματα συνεπώς μπορεί να διαπιστωθεί κάθε ισχυρισμός (αληθής ή ψευδής) περί επιδόσεων
- Δεν είναι δυνατόν να διαθέτει μάρτυρα γιατί απλούστατα δεν θα υπάρχει αφού δεν αδικήθηκε
- Τα αθλήματα στη Σχολή Ικάρων έγιναν με απόλυτη τυπικότητα και διαφάνεια (βλέπε παλαιότερες αναρτήσεις και σχόλια)
- Δεν υπήρχε κανένας λόγος να αδικήσουν οποιονδήποτε υποψήφιο και πολύ περισσότερο τους τελευταίους που δεν είχαν συμπληρωθεί οι θέσεις.
- Κρατούσαν πλήρη στοιχεία αποτελεσμάτων για όλες τις ημέρες και όλα τα αγωνίσματα συνεπώς μπορεί να διαπιστωθεί κάθε ισχυρισμός (αληθής ή ψευδής) περί επιδόσεων
- Δεν είναι δυνατόν να διαθέτει μάρτυρα γιατί απλούστατα δεν θα υπάρχει αφού δεν αδικήθηκε
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Ενσταση για προκυρηξη εποπ δεν υπάρχει. Προσφυγη με δικηγορο και κανα 2-3 χρονια να τελεσιδικησει υπαρχει...
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 1
-
- Συνταγματάρχης
-
- Συνταγματάρχης
τα παραλες. Δε σε κοροιδευει κανενας.Politis1994 έγραψε:απλο δεν μπορεί. Για αυτο και η προκυρηξη θα ειναι βυσματικη... Αλλιως θα ήτανε και ασεπ. Μας κοροιδευουν παιδιααα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 02, 2021 9:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
για να δεις τα στοιχεια του αλλου μονο με προσφυγη; ΄και ποσο κοστιζει;HLEKTROLOGOS έγραψε:Προσφυγη με δικηγορο μόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 02, 2021 9:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ειναι η προκυρηξη ασεπ γιατι στα σωματα ασφαλειας απογορευεται ασεπ βαση νομου για τους ενστολους.
Ο χρόνος δεν περναει, οι στιγμές περνανε.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Ρε παιδιά λέτε ότι η προκήρυξη είναι βυσματική. Εγώ δηλαδή που είμαι μέσα στις θέσεις που ζητάει η ειδικότητα μου και πέρασα και τα αγωνίσματα χωρίς βύσμα παίζει στους τελικούς πίνακες να μην είμαι μέσα;
Flawless έγραψε:Ρε παιδιά λέτε ότι η προκήρυξη είναι βυσματική. Εγώ δηλαδή που είμαι μέσα στις θέσεις που ζητάει η ειδικότητα μου και πέρασα και τα αγωνίσματα χωρίς βύσμα παίζει στους τελικούς πίνακες να μην είμαι μέσα;
Όχι.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Η οι ενστάσεις συνεχίζονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Ιούλ 08, 2021 8:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Η αίτηση θεραπείας που μπορούσαν να κάνουν όσοι αδικήθηκαν είχε προθεσμία 30 ημερών. Έχει περάσει η προθεσμία εδώ και μερικές μέρες. Δεν αλλάζει κάτι πλέονCharlie Harper 13 έγραψε:Η ενστάσεις συνεχίζονται.
Για τους εν ενεργεία απλά απευθυνθείτε στο 1ο γραφείο της μονάδος σας. Ένα τηλέφωνο είναι. Αρκεί να είστε σίγουροι για τα μόρια σας μην εκτεθειτε.
Ζ'ΜΑΚ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες