Εθελοντές Πυροσβέστες

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Thchar
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από Thchar »

Καλημέρα συνάδελφε θα προσπαθήσω να σου λύσω τα ερωτήματα μιας και ειμαι ήδη 6 χρόνια εθελοντής πυροσβέστης.

1. Τα μόρια ανάλογα με κάθε προκήρυξη μετράνε διαφορετικά . Στις πανελληνιες αρχίζουν να μετράνε μετά τα 3 έτη. Στην προκήρυξη των εποχικών μετρούσε το μεγαλύτερο σε διάρκεια.

Παράδειγμα εποχικος σε 2 αντιπυρικες και εθελοντής 1 χρόνο. Παίρνεις τα μόρια από τις 2 αντιπυρικες μόνο! Καθώς δεν συμψηφίζονται.

2. Μπορείς να καταθέσεις δικαιολογητικά σε μια υπηρεσία, να ακολουθήσεις εκπαίδευση και εφόσον ολοκληρωθεί οποιαδήποτε στιγμή κάνεις ένα χαρτί μετακίνησης ιδιότητας σε άλλο πυροσβεστικό σταθμό .

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Καλημερα και ευχαριστω για τις πληροφοριες. Παντως Στην προκ των 5ετων και σε μονιμους απ οτι εχω δει μετρανε και του εποχικου και του εθελοντη.
EΘελοντικο

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από EΘελοντικο »

Να ρωτήσω σε κάποιον που είναι ήδη εθελοντής πυροσβέστης, Τι [προνόμια άλλα έχει ο εθελοντής; Για παράδειγμα σε λέσχες στρατιωτικές,(εκτοτικο φαγητό) φαρμακεία στρατιωτικά, με Τα μέσα μαζικής μεταφοράς έχει δωρεάν; Η τι άλλο;Απλα θέλω να δω αν αξιζιε τον κόπο έστω απ αυτήν την πλευρά.

Γιώργος Δ'ΜΚ

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από Γιώργος Δ'ΜΚ »

Παιδιά οι ιατρικές εξετάσεις γίνεται είναι και από γιατρούς συμβεβλημένους με το ΕΟΠΠΥ; Αν όχι γνωρίζεται σε ποιο κρατικό νοσοκομείο μπορείς να πάρεις ψυχιατρική γνωμάτευση; Για καρδιολογική και παθολογική βρήκα το Αλεξάνδρα. Τι προτείνετε;
Leo

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από Leo »

Δίνεις κανείς φέτος μαγκες ; Εγω δίνω.
Jim447
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από Jim447 »

Θέλω να πάω εθελοντής φέτος, όμως είμαι φοιτητής,; σε περίπτωση που η εκπαίδευση των εθελοντών συμπίπτει με εργαστήρια (υποχρεωτική παρακολούθηση στο Πανεπιστήμιο) ; υπάρχει ευλυγισία στο πρόγραμμα εκπαίδευσης; (Η σχολή μου έχει πολλά εργαστήρια). Έστειλα μειλ στους εθελοντές πυροσβέστες αλλα δεν έλαβα απάντηση.
🇬🇷 ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ🇬🇷
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από Pyr »

Jim447 έγραψε:Θέλω να πάω εθελοντής φέτος, όμως είμαι φοιτητής,; σε περίπτωση που η εκπαίδευση των εθελοντών συμπίπτει με εργαστήρια (υποχρεωτική παρακολούθηση στο Πανεπιστήμιο) ; υπάρχει ευλυγισία στο πρόγραμμα εκπαίδευσης; (Η σχολή μου έχει πολλά εργαστήρια). Έστειλα μειλ στους εθελοντές πυροσβέστες αλλα δεν έλαβα απάντηση.

Θα πας αυτοπροσώπως στην Π. Υ. που επιθυμείς να γίνεις εθελοντής και θα κάνεις κουβέντα με τη γραμματεία , αυτοί θα σου λύσουν τις απορίες που έχεις.

2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Τελείωσα την εκπαιδευση του εθελοντή πυροσβέστη τον Φεβρουάριο και είμαι φοιτητής. Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και προσαρμόζεται πάνω σας. Ανάλογα βέβαια και τον αριθμό των εθελοντών. Για παράδειγμα εμείς ειμασταν 5 οπότε συννενοουμασταν και πηγαίναμε οπότε μπορούσαμε
Οριον

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από Οριον »

Τίποτα απολύτως δεν έχει προνόμιο και όταν λέμε τίποτα τό εννοώ.. μια βλακεία και μισή είναι που πας σε επαγγελματίες που αμοίβονται καλά να το παίξεις εθελοντής.. σπατάλη χρόνου.. και φυσικά κανείς δε σέ θεωρεί συνάδελφο τού γιατί δεν είσαι. Πολλοί που είναι εθελοντές η είναι αργοσχολοι η έχουν ψώνιο να φορέσουν στολή.. ή πιτσιρίκια που θέλουν να δώσουν πανελλήνιες με ειδική κατηγορία.. μόνο στην τελευταία περίπτωση έχεις κάποιο όφελος..
Defy

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από Defy »

Όπως τά λες φίλε.. πρέπει να είσαι πολύ χαζός νά πας εθελοντής μόνο για να σηκώνεις τηλέφωνα και όλοι να πληρώνονται και εσύ όχι.
Γιάννης

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από Γιάννης »

Αναφέρομαι στα δυο τελευταία σχόλια. Ο κάθε ένας επιθυμεί να αποκτήσει την ιδιότητα του εθελοντή πυροσβέστη για δικούς του λόγους. Σίγουρα πάντως δεν είναι σπατάλη χρόνου. Θέλει υπομονή, επιμονή και να δείξεις ενδιαφέρον στους εκάστοτε συναδέλφους έτσι ώστε να είναι πρόθυμοι να σου δείξουν πράγματα και εσύ ο ίδιος να μάθεις. Στον σταθμό που υπηρετώ σε πληροφορώ οτί υπάρχει εθελοντής στην πρώτη έξοδο. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δεν είναι όπως παλιά που εθελοντές-εποχικοί ήταν στην μπούκα. Πρέπει όμως να δείξεις ζήλο, ενδιαφέρον και να ασχοληθείς και μόνος σου για κερδίσεις την εκτίμηση των συναδέλφων. Ξαναλέω απαιτεί χρόνο. Οσο για το ότι θα περάσεις από το τηλεφωνείο αυτό είναι Αναπόφευκτο και ο χρόνος που θα σε "χώνουν" να σηκώνεις τηλέφωνα και να κόβεις φλέβα εξαρτάται από το εάν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό να πας σε συμβάν, από πόσο ενδιαφέρον έχεις δείξει για να βγείς έξω σε όχημα, και από το πόσο κατάλληλος είσαι από άποψη ευστροφίας, ψυχραιμίας και ικανότητας. Κατα πολύ μεγάλο βαθμό καταλαβαίνετε ότι έχεις τον πρώτο λόγο για το τι θες να κάνεις σαν εθελοντής. Τα προνόμια δεν είναι σοβαρά και σίγουρα δεν υπάρχει η οργάνωση που θα έπρεπε να υπάρχει, ετσι είναι όμως παντού, όχι μόνο οσο αφορά τον θεσμό του Ε. Π.
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από ydneas »

Είναι κάποιος που είναι εθελοντής μια θα δώσει πανελλαδικές;
Leonidas89
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από Leonidas89 »

Ναι φίλε. Θα δώσω.
tsanspyr887
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Εθελοντές Πυροσβέστες

Δημοσίευση από tsanspyr887 »

Καλησπέρα και χρόνια πολλά αξίζει κάποιος να γίνει εθελοντής πυροσβέστης; Υπάρχουν προνόμια?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης