ΕνεργοποιήθηκεΕλεανα έγραψε:Ενεργοποιηστε και εμένα παρακαλώ. Δεν έχω λάβει email για σύνδεση.Username:espapadaki
Email ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Προβλήματα στο forum
Προβλήματα στο forum
Προβλήματα στο forum
Ενεργοποιήθηκεundefeated12 έγραψε:Καλησπέρα, το όνομα μου είναι undefeated12 και δεν μου έχει έρθει κάποιο email ενεργοποίησης.Σας ευχαριστώ!
Προβλήματα στο forum
Ναι αλλά έχεις κάνει και άλλους λογαριασμούς.Αποστόλης έγραψε:Καλησπερα, το username που ειχα ηταν το Αποστόλης και το email μου το ΧΧΧΧΧΚαθοτι ειχα καιρο να χρησιμοποιησω το site λογω του οτι δεν ειχα λαβει ποτε email επικαιροποιησης, εχω ξεχασει και τον κωδικο προσβασης. Μπορω να λαβω εναν νεο &Συναμα να ενεργοποιηθει και ο λογαριασμος μου; Ευχαριστω.
Προβλήματα στο forum
Να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος με το ονομα "Αποστόλης" εαν γινεται, εγραψα και στο email εξυπηρέτησης του forum δυο φορες ωστοσο δεν ξερω το κατα ποσο σταλθηκαν.
Προβλήματα στο forum
οκhafitis έγραψε:Ενεργοποιηστε και εμενα username:hafitis
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Προβλήματα στο forum
θα ηθελα να ενημερωσω τους διαχειριστες να επιληφθουν επι του θεματος, ελαβα πμ από καποιο μελος υποστηριζοντας πως είμαι καποιος άλλος και ότι βλεπει την ip
θα σας παρακαλεσω να το ψαξετε,δεν μπορει ο καθενας να μας βλεπει την ip που είναι προσωπικο δεδομενο
θα σας παρακαλεσω να το ψαξετε,δεν μπορει ο καθενας να μας βλεπει την ip που είναι προσωπικο δεδομενο
Προβλήματα στο forum
Μόνο οι διαχειριστές μπορούν να δουν την διεύθυνση ΙΡ.theodoros έγραψε:θα ηθελα να ενημερωσω τους διαχειριστες να επιληφθουν επι του θεματος, ελαβα πμ από καποιο μελος υποστηριζοντας πως είμαι καποιος άλλος και ότι βλεπει την ip
θα σας παρακαλεσω να το ψαξετε, δεν μπορει ο καθενας να μας βλεπει την ip που είναι προσωπικο δεδομενο
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Προβλήματα στο forum
yandr έγραψε:Μόνο οι διαχειριστές μπορούν να δουν την διεύθυνση ΙΡ.theodoros έγραψε:θα ηθελα να ενημερωσω τους διαχειριστες να επιληφθουν επι του θεματος, ελαβα πμ από καποιο μελος υποστηριζοντας πως είμαι καποιος άλλος και ότι βλεπει την ip
θα σας παρακαλεσω να το ψαξετε, δεν μπορει ο καθενας να μας βλεπει την ip που είναι προσωπικο δεδομενο
εχω αρχισει και φοβάμαι με αυτό που εγινε ,θα παρακαλεσω την διαχειριση να διαγραψει το συγκεκριμενο μελος που εχει προσβαση στις ip
μπορω να στειλω και screenshot για το λογου το αληθες
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Προβλήματα στο forum
Εχω θεμα με το αβαταρ και εχετε πει να το γραφουμε εδω για να ειναι ορατο.Επισης βγαζει ερορ 503 αλλα μαλλον ειναι που μπαινουν πολλοι.
Ευχαριστω για τον κοπο που σας βαζω.
Ευχαριστω για τον κοπο που σας βαζω.
Προβλήματα στο forum
Εμένα μου γράφει σε δύο μηνύματα ότι περιμένω έγκριση και έχουν περάσει ώρες πράγμα που μου κάνει εντύπωση γτ μέχρι χθες δεν καθυστερούσαν λόγω έγκρισης καθόλου
- greenalexyo
- Λοχαγός
Προβλήματα στο forum
Ενώ έχω δηλώσει το εμαιλ μου, δεν μου έρχεται ειδοποίηση όταν κάποιος μου απαντάει ή παραθέτει κάτι ... Πως μπορώ να το φτιάξω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 13, 2021 6:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προβλήματα στο forum
Έχουμε απενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα, γιατί έχουμε πάρα πολλούς χρήστες και το φόρουμ έστελνε εκατοντάδες ή χιλιάδες εμαιλ καθημερινά.greenalexyo έγραψε:Ενώ έχω δηλώσει το εμαιλ μου, δεν μου έρχεται ειδοποίηση όταν κάποιος μου απαντάει ή παραθέτει κάτι ... Πως μπορώ να το φτιάξω;
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απενεργοποιηθεί το site, καθώς θεωρήθηκε ότι ανήκει σε spammers.
- greenalexyo
- Λοχαγός
Προβλήματα στο forum
Ούτε εδώ μου έρχεται ειδοποίηση στο σαιτ. Πχ για να σου απαντήσω τώρα, θυμήθηκα ότι είχα γράψει εδώ στο νήμα και μπήκα μπας και απάντησε κάποιος ... Αν γινόταν χαμός στο νήμα από πολλές απαντήσεις, ίσως έχανα την απάντηση σου ...yandr έγραψε:Έχουμε απενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα, γιατί έχουμε πάρα πολλούς χρήστες και το φόρουμ έστελνε εκατοντάδες ή χιλιάδες εμαιλ καθημερινά.greenalexyo έγραψε:Ενώ έχω δηλώσει το εμαιλ μου, δεν μου έρχεται ειδοποίηση όταν κάποιος μου απαντάει ή παραθέτει κάτι ... Πως μπορώ να το φτιάξω;
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απενεργοποιηθεί το site, καθώς θεωρήθηκε ότι ανήκει σε spammers.
Μπορώ κάπως τουλάχιστον να μου στέλνετε εδώ στο σαιτ ειδοποίηση;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Προβλήματα στο forum
Ecomike delete γιατί είναι προσβλητικός δεν το βλέπετε ρε παιδιά ; Ο άνθρωπος είναι γεια σου απαράδεκτος ... Όλο κρίνει επειδή κόπηκε και δεν θα περάσει ποτέ αστυνομία κ ζορίζεται ... Και επίσης παράπονο δεν περνάτε μηνύματα μου και τ κόβεται ορισμένα χωρίς λόγο χωρίς να λέω τίποτε ούτε ύβρεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης