Προβλήματα στο forum
Προβλήματα στο forum
Δεν έχεις αποκλειστεί, έχεις φάει ban για ανούσιο ποστάρισμα και νεκρανάσταση παλαιότερων θεμάτων.
Προβλήματα στο forum
Μόνιμο. Αγνόησες την παρατήρηση που σου είχα κάνει και συνέχιζες.
Προβλήματα στο forum
Προς κάθε αρμόδιο.
Κάποτε βλέπαμε τα προσωπικά προφίλ, τώρα θέλει ειδική άδεια να βλέπουμε το προσωπικό προφίλ του κάθε μέλους-χρήστη του φόρουμ;
Κάποτε βλέπαμε τα προσωπικά προφίλ, τώρα θέλει ειδική άδεια να βλέπουμε το προσωπικό προφίλ του κάθε μέλους-χρήστη του φόρουμ;
Προβλήματα στο forum
Άλλαξα την ρύθμιση, επομένως τώρα θα πρέπει να μπορείς να δεις τα προφίλ
Προβλήματα στο forum
Γεια σας, προσπαθώ να κάνω εγγραφή με το παραπάνω username αλλά δεν μου ήρθε mail επιβεβαίωσης. Πατάω να ξανασταλεί και μου λέει
"Αποτυχία αποστολής του email. Παρακαλώ επικοινώνησε με τον Στρατάρχη και αναφέρετε το παρακάτω μήνυμα λάθους.
Server Error Message:-
Persits.MailSender.4
550 No such user here"
"Αποτυχία αποστολής του email. Παρακαλώ επικοινώνησε με τον Στρατάρχη και αναφέρετε το παρακάτω μήνυμα λάθους.
Server Error Message:-
Persits.MailSender.4
550 No such user here"
Προβλήματα στο forum
Είμαι ο Bild και δεν μπορώ να ποστάρω και να στέλνω ινμποξ λόγω προβλήματος που αναφέρθηκε παραπάνω... Παρακαλω για την επίλυση του!
Προβλήματα στο forum
Όσοι έχουν το πρόβλημα αυτό ας γράψουν εδώ και θα το φροντίσουμε.
Προβλήματα στο forum
νομιζω εχεις κανει να δύο λογαριασμούς.Bild έγραψε:Είμαι ο Bild και δεν μπορώ να ποστάρω και να στέλνω ινμποξ λόγω προβλήματος που αναφέρθηκε παραπάνω... Παρακαλω για την επίλυση του!
Ποιος να ενεργοποιηθεί;
Προβλήματα στο forum
Τον λογαριασμό BilD θέλω να δείτε που χρησιμοποιώ Εδώ και ένα χρόνο... Τους άλλους προσπάθησα να τους φτιάξω για να σας ενημερώσω για το θέμα που συζητάμε, όποτε ας μην ενεργοποιηθούν!
Προβλήματα στο forum
ΦτιάχτηκεBilD έγραψε:Τον λογαριασμό BilD θέλω να δείτε που χρησιμοποιώ Εδώ και ένα χρόνο... Τους άλλους προσπάθησα να τους φτιάξω για να σας ενημερώσω για το θέμα που συζητάμε, όποτε ας μην ενεργοποιηθούν!
Προβλήματα στο forum
Διπλοί λογαριασμοί και δεν τρώνε μόνιμο Ban;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Φεβ 23, 2021 5:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προβλήματα στο forum
yandr έγραψε:ΦτιάχτηκεBilD έγραψε:Τον λογαριασμό BilD θέλω να δείτε που χρησιμοποιώ Εδώ και ένα χρόνο... Τους άλλους προσπάθησα να τους φτιάξω για να σας ενημερώσω για το θέμα που συζητάμε, όποτε ας μην ενεργοποιηθούν!
Σε ευχαριστώ πολύ yandr!
-Bildakoss-
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης