Θητεία και σακχαρώδης διαβήτης
Όποιος έχει περάσεις τη διαδικασία να μας πει πως ειναι. Και αν ο γιατρός στο 401 κοιτάει μόνο το χαρτί που έχουμε μόνο. Τέλος γενικά ένα χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο που το αποδεικνύει φτάνει; (βιβλιάρια δεν υπάρχουν πλέον)
Ο χριστός και η παναγία. Αυτές οι τιμές είναι επικίνδυνες. Σαν διαβητικός τύπου 1 θα σου πρότεινα να πάρεις το πρόβλημά σου πιο σοβαρά ώστε να μην παρουσιάσεις πρόβλημα στα μάτια και ενδεχομένως σε όλο σου το σώμα. Το νορμάλ Είναι 6 επομένως κάνε την εκτίμηση.
Σε βγάζουν απευθείας ι5 με ένα χαρτί από νοσοκομείο που γράφει ότι είσαι ινσουλινοεξαρτωμενος;
Καλησπέρα παιδιά. Διαβήτης τύπου 1 ινσουλινοεξαρτώμενος από τα 18 με βεβαίωση και παρακολούθηση από δημόσιο νοσοκομείο και διάγνωση από ιδιωτικό θεραπευτήριο ως τι λογίζεται;(στο ΠΔ αναφέρεται ως Ι5 - περίπτωση 217). Ευχαριστώ
Ό, τι αναφέρει το ΦΕΚ για τη Σωματική Ικανότητα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Γεια σας έχω χαρτί από το παίδων που αναγράφει ότι είμαι ινσουλινοεξαρτώμενος αντίγραφο μεν όμως επικυρωμένο από την ελληνική αστυνομία με αυτό συν καμία γλυκοζηλιωμενη που είμαι ρυθμισμένος δλδ κάτω από 7 γύρω στο 6 με 6.5 παίζω. Θα είμαι οκ; για ι5 εννοώ
Re: Θητεία και σακχαρώδης διαβήτης
Έχω διαβήτη τύπου Ι με αντλία ινσουλίνης και άριστη ρύθμιση. Τιμές μέσο όρο 110 έχω. Θέλω να υπηρετήσω. Ο βαθμοφόρος στη στρατολογία μου είπε ότι θα στείλω τα χαρτιά μου και αφού το ΓΕΣ αποφασίσει εγώ έχω δικαίωμα για αίτηση επανεξέτασης. Μπορώ να βγω με την επανεξέταση έστω ι4 ;
Re: Θητεία και σακχαρώδης διαβήτης
Έχω διαβήτη τύπου Ι με αντλία ινσουλίνης και άριστη ρύθμιση. Τιμές μέσο όρο 110 έχω. Θέλω να υπηρετήσω. Ο βαθμοφόρος στη στρατολογία μου είπε ότι θα στείλω τα χαρτιά μου και αν το ΓΕΣ αποφασίσει οχι εγώ έχω δικαίωμα για αίτηση επανεξέτασης. Μπορώ να βγω με την επανεξέταση έστω ι4 ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες