Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Rsofia
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Rsofia »

Μάλλον είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα... Ίσως όταν βγουν οι πίνακες να ξέρουμε τι γίνεται... Βέβαια έχω κι άλλη μια απορία... Αυτή τη στιγμή δεν έχει βγει πίνακας μοριοδοτηση. Πως ξέρουμε τι γίνεται με ισοβαθμίες; Εστω ότι εγώ έχω θεση115... Και από τη θέση 94 - 130 υπάρχει ισοβαθμία... Αλλά έχουν καλέσει για πκε μέχρι την 110 θέση... Δεν είμαι αρνητική και προκατειλλημενη, να το διευκρινίσω... Απλά περίεργη...
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από XristosMP »

Rsofia έγραψε:Μάλλον είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα... Ίσως όταν βγουν οι πίνακες να ξέρουμε τι γίνεται... Βέβαια έχω κι άλλη μια απορία... Αυτή τη στιγμή δεν έχει βγει πίνακας μοριοδοτηση. Πως ξέρουμε τι γίνεται με ισοβαθμίες; Εστω ότι εγώ έχω θεση115... Και από τη θέση 94 - 130 υπάρχει ισοβαθμία... Αλλά έχουν καλέσει για πκε μέχρι την 110 θέση... Δεν είμαι αρνητική και προκατειλλημενη, να το διευκρινίσω... Απλά περίεργη...
Θα πρεπει να περιμενετε να βγουν οι πινακες, αν βγουν.

Στην αρχικη ερωτηση που κανατε μερικα μηνυματα πισω, η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να καλεσουν την κορη σας.

Καλεσανε ηδη 123 ατομα για την ειδικοτητα Leo1 η οποια ζητουσε 41 ατομα, οποτε ειναι καπως δυσκολο να κοπουν ολοι αυτοι.

Rsofia
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Rsofia »

Σας ευχαριστώ πολύ! Και εύχομαι καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους!
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 158

Δημοσίευση από re pate kala re »

Rsofia έγραψε:Μάλλον είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα... Ίσως όταν βγουν οι πίνακες να ξέρουμε τι γίνεται... Βέβαια έχω κι άλλη μια απορία... Αυτή τη στιγμή δεν έχει βγει πίνακας μοριοδοτηση. Πως ξέρουμε τι γίνεται με ισοβαθμίες; Εστω ότι εγώ έχω θεση115... Και από τη θέση 94 - 130 υπάρχει ισοβαθμία... Αλλά έχουν καλέσει για πκε μέχρι την 110 θέση... Δεν είμαι αρνητική και προκατειλλημενη, να το διευκρινίσω... Απλά περίεργη...

. Οι υποψήφιοι Όπλων - Σωμάτων που δεν θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει, σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, θα επιλεγούν σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα των Όπλων - Σωμάτων, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του πρώτου εδαφίου της παραγράφου 2 της παρούσας. Οι υποψήφιοι των Ειδικών Δυνάμεων που δεν θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει, σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, θα επιλεγούν σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα των Ειδικών Δυνάμεων ή των Όπλων - Σωμάτων, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του πρώτου εδαφίου της παραγράφου 2 της παρούσας.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Rsofia έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ! Και εύχομαι καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους!
Να ειστε καλα κυρια μου.

Ισως να ηταν και για καλο ολο αυτο. Η ειδικοτητα που ειχε επιλεξει η κορη σας ειναι αρκετα απαιτητικη και ''μαυρη'' οπως λεμε στο στρατο.(Χωρις να θελω να μειωσω το παιδι σας φυσικα)

Του χρονου πρωτα ο Θεος, συμφωνα και με τα λεγομενα του πρωθυπουργου, θα υπαρξει νεα προκηρυξη οπου και θα μπορει να κανει ξανα τα χαρτια της σε μια πιο ''καλη'' ειδικοτητα.

Μεχρι τοτε, αν την ενδιαφερει πραγματικα ο στρατος, εχει ολο το χρονο μπροστα της να μαζεψει μερικα χαρτακια παραπανω για να εχει περισσοτερες ελπιδες.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

XristosMP έγραψε:Δεν υπαρχει λογικη σε αυτο που λες.

Εφοσον θα καλεσει Ηλεκτροτεχνιτες απο τους μη αρχικα κληθεντες (ασχετα οτι χρειαζεται πτυχιο), το ιδιο θα πρεπει να κανει και για τους ολμους-ΑΤ.

λογική σε αυτό που λέω υπάρχει και βασίζετε σε αυτό

. Οι υποψήφιοι Όπλων - Σωμάτων που δεν θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει, σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, θα επιλεγούν σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα των Όπλων - Σωμάτων,;εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του πρώτου εδαφίου της παραγράφου 2 της παρούσας. Οι υποψήφιοι των Ειδικών Δυνάμεων που δεν θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει, σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, θα επιλεγούν σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα των Ειδικών Δυνάμεων ή των Όπλων - Σωμάτων, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του πρώτου εδαφίου της παραγράφου 2 της παρούσας.

γιαυτό και οι κενές θέσης με συγκεκριμένο πτυχίο θα καληφθούν μόνο απο αντιστοίχους επιλαχόντες με το πτυχίο που ζητάει η ειδικότητα είτε ειναι στους αρχικά κληθέντες είτε όχι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Ιούλ 02, 2021 6:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Το εχουμε βιασει το νημα ξανα αλλα ας ειναι...
Δηλαδη μου λες οτι στο ακραιο σεναριο που θα κοπουν και οι 180 ολμιστες δεν θα καλεσουν τον 181ο ολμιστη. Αυτο εννοεις;

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

XristosMP έγραψε:Το εχουμε βιασει το νημα ξανα αλλα ας ειναι...
Δηλαδη μου λες οτι στο ακραιο σεναριο που θα κοπουν και οι 180 ολμιστες δεν θα καλεσουν τον 181ο ολμιστη.Αυτο εννοεις;

Αυτό ακριβώς θα καλέσουν απο αλλή ειδικότητα υποψήφιο Ι1, πχ στην ειδικότητα πληρωμα LEO (9101) που απαιτεί Ι1 σωματική ικάνοτητα και αγγλικα τουλάχιστον Β2 στο Ακραίο σενάριο που θα κοπούν (41Χ3=123) άτομα δεν θα καλέσει τον 124 αλλά θα κάλεσει επιλαχόν ι1 με αγγλικά απο άλλη ειδικότητα αν ώμος δεν βρίσκει Ι1 με αγγλικά τότε θα φωνάξει τον 124

Οι υποψήφιοι Όπλων - Σωμάτων που δεν θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει= επιλαχόντες δηλαδή

σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων= το ακραίο σενάριο όπως λες που κοπούν όλοι οι αρχικα κληθέντες της ειδικότητας ΠΧ ολμους 60Χ3=180

θα επιλεγούν σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα των Όπλων - Σωμάτων, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του πρώτου εδαφίου της παραγράφου 2 της παρούσας= ειδικότητα που ζητάει απολυτηριο λυκείου και σωμματική ικανοτητα Ι1 καλυπτετε απο υποψηφίους με αυτα τα ζητούμενα

ειδικότητα που ζητάει Ι1 και τουλαχιστον πτυχιο αγγλικών Β2 μόνο απο τέτοιους υποψήφιους

Οι υποψήφιοι των Ειδικών Δυνάμεων που δεν θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει, σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, θα επιλεγούν σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα των Ειδικών Δυνάμεων ή των Όπλων - Σωμάτων, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του πρώτου εδαφίου της παραγράφου 2 της παρούσας. Παρόμοιο με το παραπάνω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Ιούλ 02, 2021 6:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μαλιστα, οτι πεις ρε φιλε.Δεν εχει νοημα να το συνεχισουμε. Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε και τελειωνει εδω το παραμυθι.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

XristosMP έγραψε:Μαλιστα, οτι πεις ρε φιλε.Δεν εχει νοημα να το συνεχισουμε. Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε και τελειωνει εδω το παραμυθι.

Σωστός όποιος δεν μπορεί να καταλάβει κατι τόσο απλό όπως κάτι που υπάρχει στην προκήρυξη τότε μπορεί να συνεχίσει να έχει την άποψη του σε δημοκρατική χώρα ζούμε.

έτσι πιστεύανε όσοι βάλανε 2 πτυχία ξένων γλωσσών και πτυχίο ΤΕΙ-ΑΕΙ σε ειδικότητά λυκείου και μετά απορούσαν γιατί δεν πήραν τα μόρια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Ιούλ 02, 2021 6:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δικα σου σεναρια ειναι ολα αυτα, δεν αναφερει κατι τετοιο η προκηρυξη. Η προκηρυξη λεει ξεκαθαρα οτι αν υπαρχουν κενα, θα καλυφθουν απο αλλες ειδικοτητες.

Δηλαδη αν κοπουν και οι 600 ολμιστες (οχι οι 180) τοτε θα παρει τυφεκιοφορους.

Στο κομματι των πτυχιων συμφωνουμε απο την αρχη, δεν χρειαζεται να φερνεις παραδειγματα σε καθε μηνυμα. Αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις ειναι οτι ισχυει το ιδιο και στις ειδικοτητες με απολ. Λυκειου.

Άβαταρ μέλους
Genova
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Genova »

Τα αποτελέσματα πότε θα βγουν ρε παιδιά
Chris00
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Chris00 »

Ναι ρε φίλε γτ αν κοπούν 180 άτομα και είναι μονο σε αυτή την ειδικοτητα δεν θα κάνει πκε για 40 άτομα
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Chris00 έγραψε:Ναι ρε φίλε γτ αν κοπούν 180 άτομα και είναι μονο σε αυτή την ειδικοτητα δεν θα κάνει πκε για 40 άτομα
Γιατι δεν θα κανει ΠΚΕ για 40 ατομα;

Θελω να μου το αιτιολογησεις σε παρακαλω.

Chris00
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Chris00 »

Ωραία και σου λέω εγώ ότι δεν είναι 180 που κόβονται αλλά ας πούμε μένει 1 μόνο θέση Θα κάνει πκε για ένα άτομο Οκ μαζί σου τότε
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες