Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Rsofia
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Rsofia »

Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει κανείς που να δήλωσε LEO1 Τεθωρακισμενα πλήρωμα αρμάτων; Γνωρίζουμε, υποθετικά πάντα, αν καλύφθηκαν οι θέσεις; Η κόρη μου δεν ήταν στο τριπλάσιο αριθμό ατόμων που κάλεσαν, αλλά σαν μανούλα αγχώνομαι σα να ήμουν εγώ στη θέση της... Υπάρχει περίπτωση για δεύτερο γύρο πκε; Σας ευχαριστώ πολύ... !
Yiannis12345
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Yiannis12345 »

Εχουμε κανένα νεότερο ;
Άβαταρ μέλους
troupakhs
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από troupakhs »

Rsofia έγραψε:Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει κανείς που να δήλωσε LEO1 Τεθωρακισμενα πλήρωμα αρμάτων; Γνωρίζουμε, υποθετικά πάντα, αν καλύφθηκαν οι θέσεις; Η κόρη μου δεν ήταν στο τριπλάσιο αριθμό ατόμων που κάλεσαν, αλλά σαν μανούλα αγχώνομαι σα να ήμουν εγώ στη θέση της... Υπάρχει περίπτωση για δεύτερο γύρο πκε; Σας ευχαριστώ πολύ... !
Καλησπέρα, όχι δυστυχώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση για 2ο γύρο ΠΚΕ

Rsofia
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Rsofia »

Να υποθέσω δηλαδή ότι ή καλύφθηκαν ήδη οι θέσεις ή αν όχι, θα καλυφθούν από άτομα άλλων ειδικοτήτων;
Flawless
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Flawless »

Rsofia έγραψε:Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει κανείς που να δήλωσε LEO1 Τεθωρακισμενα πλήρωμα αρμάτων; Γνωρίζουμε, υποθετικά πάντα, αν καλύφθηκαν οι θέσεις; Η κόρη μου δεν ήταν στο τριπλάσιο αριθμό ατόμων που κάλεσαν, αλλά σαν μανούλα αγχώνομαι σα να ήμουν εγώ στη θέση της... Υπάρχει περίπτωση για δεύτερο γύρο πκε; Σας ευχαριστώ πολύ... !
Καλησπέρα. Εγώ έχω επιλέξει αυτή την ειδικότητα. Μαζί με εμένα γνωρίζω 3 άτομα που είναι στις θέσεις και έχουν περάσει τις διαδικασίες όλες. Δεν γνωρίζω εάν και πόσοι έχουν κοπεί σε αυτή την ειδικότητα. Πόσα μόρια είχε η κόρη σας και δεν την κάλεσαν αν επιτρέπεται;

Chris00
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Chris00 »

Όσοι και να έχουν κοπεί σε αυτή την ειδικοτητα αν μείνουν κενές θέσεις θα καλυφθούν με επιλαχοντες από άλλες ειδικότητες όποτε όχι δεν θα καλέσει άλλους
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από XristosMP »

Chris00 έγραψε:Όσοι και να έχουν κοπεί σε αυτή την ειδικοτητα αν μείνουν κενές θέσεις θα καλυφθούν με επιλαχοντες από άλλες ειδικότητες όποτε όχι δεν θα καλέσει άλλους
Δεν ισχυει αυτο που λες.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 158

Δημοσίευση από re pate kala re »

Έχει υποθει πολλές φορές τα κενά στις ειδικότητες λυκείου θα καλυφθούν από την πρώτη κλήση επιλαχοντων της ειδικότητας αν αυτοί δεν υπάρχουν απο κενά επιλαχοντων άλλων ειδικοτήτων, ενώ τα κενά στις ειδικότητες που ζητάνε ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΙΕΚ-ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ Θα καληφθουν μόνο από επιλαχοντες τις ειδικότητας με αντίστοιχο πτυχίο
Chris00

Δημοσίευση από Chris00 »

XristosMP 3. Οι υποψήφιοι Όπλων - Σωμάτων που δεν θα επιλε- γούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει, σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, θα επιλεγούν σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα των Όπλων - Σωμάτων, εφόσον πλη- ρούν τις προϋποθέσεις του πρώτου εδαφίου της παρ.2 της παρούσας. Οι υποψήφιοι των Ειδικών Δυνάμεων που δεν θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει, σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, θα επιλεγούν σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα των Ειδικών Δυνάμεων ή των Όπλων - Σωμάτων, εφόσον πληρούν τις προϋποθέ- σεις του πρώτου εδαφίου της παρ.2 της παρούσας.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 158

Δημοσίευση από re pate kala re »

ΧρίστοΜP ίσως δεν στο έδωσε να το καταλάβεις σωστά αυτό που λέει είναι το εξής αν υποθέσουμε ότι η ειδικότητα ολμιστης ΠΖ νομίζω 60 άτομα μετά τις ΠΚΕ μείνουν περασμένο 55 τα 5 άτομα θα τα τραβήξει από επιλαχοντες άλλης ειδικότητας πχ απι ΑΤ που μπορεί να έχει 40 επιλαχοντες, ενώ οι ειδικότητες Πχ τεχνικός οχημάτων θα καληφθει μόνο από τους επιλαχοντες της ειδικότητας και αν αυτοί δεν υπάρχουν θα συνεχίσει να φοναζει από τους μη αρχικά κληθεντες
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

re pate kala re έγραψε:ΧρίστοΜP ίσως δεν στο έδωσε να το καταλάβεις σωστά αυτό που λέει είναι το εξής αν υποθέσουμε ότι η ειδικότητα ολμιστης ΠΖ νομίζω 60 άτομα μετά τις ΠΚΕ μείνουν περασμένο 55 τα 5 άτομα θα τα τραβήξει από επιλαχοντες άλλης ειδικότητας πχ απι ΑΤ που μπορεί να έχει 40 επιλαχοντες, ενώ οι ειδικότητες Πχ τεχνικός οχημάτων θα καληφθει μόνο από τους επιλαχοντες της ειδικότητας και αν αυτοί δεν υπάρχουν θα συνεχίσει να φοναζει από τους μη αρχικά κληθεντες
Μια χαρα καταλαβα, το θεμα ειναι οτι αυτο που λεει θα γινει σε περιπτωση που δεν εχει αλλους επιλαχοντες ολμιστες να τραβηξει.

Αν εχει, δεν θα τραβηξει ΑΤ.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αν και τζαμπα συζηταμε τετοια πραγματα γιατι πολυ δυσκολα θα μεινουν κενες θεσεις.
Chris00

Δημοσίευση από Chris00 »

Η κοπέλα είπε πως η κόρη της δεν είναι καν επιλαχών Είναι στους μη κλήθεντες όποτε δεν θα την φωνάξουν γτ και επιλαχόντες να μην έχει θα πάρουν από άλλες ειδικότητες Αυτό λεμε
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Chris00 έγραψε:Η κοπέλα είπε πως η κόρη της δεν είναι καν επιλαχών Είναι στους μη κλήθεντες όποτε δεν θα την φωνάξουν γτ και επιλαχόντες να μην έχει θα πάρουν από άλλες ειδικότητες Αυτό λεμε
Ρε αγορι μου, εφοσον υπαρχουν 500 ατομα που περιμενουν στην ειδικοτητα Leo1 δεν υπαρχει περιπτωση να τραβηξουν επιλαχοντες πολυβολητες.

Αυτο θα γινει μονο αν κοπουν και οι 500 τεθωρες κατι που δεν προκειται να γινει ποτε.

Chris00

Δημοσίευση από Chris00 »

Χαχαχα το ίδιο λέμε ότι η κοπέλα δεν έχει ελπίδες να την φωνάξουν Την ερώτηση την κατάλαβες ;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες