ΣΟΥ έχω πει μην λες ανοσίες είσαι σοβαρός άνθρωπος, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ μόνο ως προς την δημοσίευση των πινάκων, τώρα για της τράπεζες λένε ο τι μπήκε έτσι ο γιος του δοικα στρατηγού, το 19 στους ειδικούς περάσανε κομάντα με 8 προσπάθειες μήκος, να ξέρεις το έξης η πιο αξιοκρατική προκύρηξη που έχει υπαρχξει στην ελλάδα αυτου του στυλ είναι η 6κ για τους σωφρονιστικους δωσανε αθλήματα με τσιπακι σαν τον μαραθώνιοPolitis1994 έγραψε:δεν πρέπει να στεναχωριέσαι ούτε να το παρατάς. Ειδικά εάν έχεις και την ηλικία θα συνεχίσεις σε άλλες προκύρηξεις ενστολων που είναι και πιο αξιοκρατικες κιόλας! Μάζεψε και μόρια βγάλε κάνα χαρτί και οκ.
Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 158
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 01, 2021 10:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 37
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 37
Βασικά ακόμα και στον Ασεπ ίσως ακόμα και εκεί υπάρξει μια διαρροή. Δεν υπάρχει αξιοκρατίκη προκύρηξη αλλά καλύτερα να λέμε λίγο πιο αξιοκρατικη👌
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Politis1994 έγραψε:Βασικά ακόμα και στον Ασεπ ίσως ακόμα και εκεί υπάρξει μια διαρροή. Δεν υπάρχει αξιοκρατίκη προκύρηξη αλλά καλύτερα να λέμε λίγο πιο αξιοκρατικη👌
Έτσι ακριβώς
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
- Επάγγελμα: Vodafone
Όπως είχα αναφέρει στις αρχές που εμφανίστηκα στο forum έχω έναν πελάτη που είναι ενεργός στην πολιτική σκηνή. Σήμερα έτυχε να μιλήσω μαζί του για ένα θέμα που είχε και αναφέρθηκα στα όσα έχω ακούσει. Ότι δηλαδή κατά τις 10-15 του μήνα θα βγουν τα αποτελέσματα. Με λέει μπααααα. Μη πιστεύεις τίποτα. Το υπουργείο είπε θα τα βγάλει εξαναγκασμένα πιο νωρίς. Δεν θα είναι τόσο αργά. Τώρα παιδιά τι να πω μακάρι να ξυπνήσουμε Δευτέρα και να μάθουμε τα ευχάριστα.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Buddha έγραψε:Όπως είχα αναφέρει στις αρχές που εμφανίστηκα στο forum έχω έναν πελάτη που είναι ενεργός στην πολιτική σκηνή. Σήμερα έτυχε να μιλήσω μαζί του για ένα θέμα που είχε και αναφέρθηκα στα όσα έχω ακούσει. Ότι δηλαδή κατά τις 10-15 του μήνα θα βγουν τα αποτελέσματα. Με λέει μπααααα. Μη πιστεύεις τίποτα. Το υπουργείο είπε θα τα βγάλει εξαναγκασμένα πιο νωρίς. Δεν θα είναι τόσο αργά. Τώρα παιδιά τι να πω μακάρι να ξυπνήσουμε Δευτέρα και να μάθουμε τα ευχάριστα.
τι δουλεία κάνεις ρε φίλε
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 14
Οσο ενεργος στην πολιτικη σκηνη και να ειναι καποιος, δεν μπορει να γνωριζει ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα, ουτε στο περιπου.
Απλα λενε την γνωμη τους Και σας την καταθετουν.
Απλα λενε την γνωμη τους Και σας την καταθετουν.
Θα βγουν τα αποτελέσματα όταν ολοκληρώσουν όλες τις διαδικασίες και όταν ασχοληθούν και με τις αιτήσεις θεραπείας εάν ασχοληθούν
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Leop έγραψε:Θα βγουν τα αποτελέσματα όταν ολοκληρώσουν όλες τις διαδικασίες και όταν ασχοληθούν και με τις αιτήσεις θεραπείας εάν ασχοληθούν
ΜΕ τις αιτήσεις θεραπείας ασχολούνται γιαυτο και οι αλλαγές στους πίνακες
Στρατό μέχρι στιγμής καμία μεγάλη αλλαγή
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Leop έγραψε:Στρατό μέχρι στιγμής καμία μεγάλη αλλαγή
αφού εγινε στα άλλα θεμα χρόνου και ο ξηράς
Βάση λογικής ναι θα δούμε προσεχώς
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
- Επάγγελμα: Vodafone
Στη Vodafone δουλεύω. Απλά λόγια θέσης και λόγο της περιοχής που δουλεύω έχω να κάνω με αρκετους πολιτικούς, υψηλόβαθμους στρατιωτικούς κλπ. Ο συγκεκριμένος είναι χωμένος στις συμφωνίες με τα εξοπλιστικά. Πάντως την τελευταία φορά που με είχε αναφέρει κάτι (για το πότε θα ανοίξει η προκήρυξη) είχε πέσει μέσα. Βέβαια το ανέφερα και πριν. Δεν ξέρω το τι θα γίνει. Απλά κάθε πληροφορία που συλλέγουμε είναι κάτι. Με έκανε εντύπωση η λέξη "εξαναγκασμένα"...re pate kala re έγραψε:Buddha έγραψε:Όπως είχα αναφέρει στις αρχές που εμφανίστηκα στο forum έχω έναν πελάτη που είναι ενεργός στην πολιτική σκηνή. Σήμερα έτυχε να μιλήσω μαζί του για ένα θέμα που είχε και αναφέρθηκα στα όσα έχω ακούσει. Ότι δηλαδή κατά τις 10-15 του μήνα θα βγουν τα αποτελέσματα. Με λέει μπααααα. Μη πιστεύεις τίποτα. Το υπουργείο είπε θα τα βγάλει εξαναγκασμένα πιο νωρίς. Δεν θα είναι τόσο αργά. Τώρα παιδιά τι να πω μακάρι να ξυπνήσουμε Δευτέρα και να μάθουμε τα ευχάριστα.
τι δουλεία κάνεις ρε φίλε
Έχουμε κανένα πυροσβέστη από ΠΑ να μας πει αμα γνωρίζει τπτ ;
Υπάρχει κάποιος ΔΒ ειδικών δυνάμεων εδώ μέσα;
Ζ'ΜΑΚ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες