Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
Καλησπέρα,
Ναι τα έχω περάσει!
Ναι τα έχω περάσει!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Παιδιά και εμενα μου κάνανε λάθος τα μόρια. Επικοινώνησα ώστε να διορθώσουν το λάθος τους. Απο τη στιγμη που θα παρω συν 100 μορια αυτο σημαινει οτι θα ανεβω καποιες θεσεις με αποτελεσμα καποιοι να κατεβουν μια θεση. Εαν τωρα υπαρχουν και αλλα ατομα που επικοινωνησαν για να τους διορθώσουν τα μορια τους λογικο ειναι να καποιοι να πεσουν θεσεις, μην τρελαίνεστε απλα μαθηματικά ειναι.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Ποιο δικηγόρο ρε παιδιά; Τιποτα δεν μπορείτε να κάνετε... Το λεει ξεκάθαρα η προκυρηξη πεταμένα λεφτά... Όσα και να κάνει η αντιπολίτευση τιποτα δεν θα γίνει
Επειδή αναφέρει για ενστάσεις το λες αυτό?
Τι μόρια δεν σου δωσαν φίλε?
-
- Posts in topic: 51
Ναι έχουν πει τόσοι ότι δεν τους τα μέτρησαν ότι δεν γίνονται ενστάσεις και εσενα στα μέτρησαν..
-
Μα φυσικά αλλα από την άλλη όπως λέει το παιδί ισως να τις ξανακοιτανε τις αιτησεις επειδή έγιναν τοσο βιαστικα τα κοιτούσαν και μάλλον διορθώνουν τις αιτήσεις γιατι όντως πολλα παιδιά αδικήθηκαν π. Χ εμενα εναν φίλο μου δεν τον επιασαν τις ειδικές δυνάμεις που τελειώσει μείον 100 μόρια...
Και γω μια απτά ίδια είμαι αλλά να ξέρεις περισσότερο φόβητρο είναι το δεν γίνονται δεκτές οι ενστάσεις απτό τι γίνεται στη πραγματικότητα. Στο τέλος θα δείξει η όλη κατάσταση
-
Δύσκολο να τα κοιτάνε ξανά τόσα άτομα πήγαν για αθλήματα σκέψου από νησιά από μακριά δεν μπορεί να τους πετάξει τώρα έξω ! Σκέψου λογικά
-
10 μερούλες λογικά έμειναν ακομα αμα τιμηθούν και πιασουν δουλειά μεσα σε 3 μερες ειναι θα εχουν βγει αρκεί να δουλέψουν!
Όλους όχι όσους ενοχλούν ναι. Το πιο λογικό βασικά
-
Έχουν ενοχλήσει άπειρα άτομα
Monster-7- έγραψε:Παιδιά και εμενα μου κάνανε λάθος τα μόρια. Επικοινώνησα ώστε να διορθώσουν το λάθος τους. Απο τη στιγμη που θα παρω συν 100 μορια αυτο σημαινει οτι θα ανεβω καποιες θεσεις με αποτελεσμα καποιοι να κατεβουν μια θεση. Εαν τωρα υπαρχουν και αλλα ατομα που επικοινωνησαν για να τους διορθώσουν τα μορια τους λογικο ειναι να καποιοι να πεσουν θεσεις, μην τρελαίνεστε απλα μαθηματικά ειναι.
Τους πηρες τηλέφωνο ; Ή έβαλες δικηγόρο; Γιατί και εμένα μου έκοψαν 150 μόρια δεν μου μέτρησαν την προυπηρεσια αλλά με κάλεσαν κανονικα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 158
eirini k έγραψε:ναι αλλα ειναι λαθος πας και "βγαζεις"ας πουμε καποιον εκτος και αζεις δικο σου... Αυτο για εμενα και αδικο ειναι και γελοιο αμα ειναι να μπεις μπες επειδη το δουλεψες εσυ ο ιδιοςanonymous19970 έγραψε:Μπορει να επεσε τηλεφωνακι
Σοβαρευτείτε και σταματήστε να βλέπετε τέρατα και δράκους, σε κάποιους υποψηφίους για τον χ ή ψ λόγο δεν μέτρησαν κάτι όπως Εμένα πχ τα αγγλικά λόγο έχω κάνει με δικηγόρο αίτηση θεραπείας όπως και πάρα πολύ άλλοι αν αύριο εμένα μου ΄δώσουν τα 50 μόρια του Β2 αυτόματα θα βελτιωθεί η θέση μου και ταυτόχρονα κάποιου άλλου θα πέσει, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι διόρθωσαν το λάθος που κάνανε και όχι ότι εγώ έχω βύσμα και μου έδωσε τζάμπα μόρια
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 158
Flawless έγραψε:Χρηστάρα δες την κοπέλα την πήγαν μία θέση πίσω οι αλήτες. Αυτό που είπα πριν για πλάκα έγινεeirini k έγραψε:για να καταλαβω εκει που λεει απο την 18 σε πηγε στην 19;
Λογικό πολύ πιθανόν μέσω τις κατάλληλης διαδικασίας μέσω δικηγόρου κάποιος να πηρέ μόρια που ενώ έπρεπε να τους δώσουν στην αρχή δεν τα είχε
Πάρει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες