Ακριβως!re pate kala re έγραψε:Κύριοι τα δικαιολογητικά ελέγχονται διαρκώς γιατί πολύ υποψήφιοι έχουν κάνει αίτηση θεραπείας συνεπώς μέχρι τα οριστικά διαρκώς οι πίνακες ανά ειδικότητα θα αλλάζουν, η αλήθεια είναι θα συμφωνήσω ότι η και καλά δημοσιογράφος του armyvoice κάνει κακή αντιπολίτευση στις πλάτες των υποψηφίων κλασική περίπτωση σφουγγοκολαριου, πέρα από αυτό δεν νομίζω εν έτη 21 που σκοτώνονται για μια θέση σαν εποπ που το 90% των υποψηφίων πάει καθαρά για τον μισθό που τα γραφεία των πολιτικών έχουν μεγαλύτερη επισξεψημοτιτα γονέων γονυπετος από την την Παναγία της Τήνου τα τελευταία 20 χρόνια, υποψήφιος να του δώσανε εστο από λάθος 150 μόρια και να το καταγγξλει η είναι τέρμα Μ@@@@@ς η μάλλον το βύσμα, του είχε τάξη παραπάνω
Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
Καλά με βλέπω εμένα που είμαι τελευταίος επιτυχών στην ειδικότητα μου να ξυπνάω ένα πρωί και να με βλέπω επιλαχών
Δεν παιζει αυτο φιλε, μην ψαρωνεις απο τις ***** που διαβαζεις.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Εγω να σας πω τον πόνο μου παιδιά, αν και ειμαι απο τους τελευταίους επιλαχόντες που κλήθηκαν στα ΠΚΕ και δεν εχω ελπίδες. Μεσα μου θέλω τοσο πολυ να βγουν άμεσα τα αποτελέσματα και να με εχουν πάρει καθώς εχω βιώσει εναν μεγάλο χωριμό μετα απο 5χρόνια σχέσης και θέλω όσο τιποτα αλλο Να φύγω όσο πιο μακριά γίνεται και να κάνω μια νέα αρχή. Μην πέσετε να με φάτε στα σχόλια οτι δεν ξέρω τι εστί στρατός! Μακάρι να μπω στο Πολεμικό Ναυτικό !
Θα χωρίσω και εγώ τότε μπας και με πάρουν
- andreas2021
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Αυτό που είπε ο flawless είναι και το δικό μου άγχος από τη μέρα που τελείωσαν οι ΠΚΕ, αν κάποια μέρα ξυπνήσω και ενώ είμαι πρώτος στα μόρια, κάποιος από τους 4 που είναι κάτω από εμένα με περάσει (Πολεμικό Ναυτικό).
-
Τους έχω ικανούς να σε κόψουν επειδή δεν έχεις κάνει και το εμβόλιο χαχαχαXristosMP έγραψε:Δεν παιζει αυτο φιλε, μην ψαρωνεις απο τις #@^&@! Που διαβαζεις.
-
Πόσο είσαι φίλε αν επιτρέπεται;Yiannis12345 έγραψε:Εγω να σας πω τον πόνο μου παιδιά, αν και ειμαι απο τους τελευταίους επιλαχόντες που κλήθηκαν στα ΠΚΕ και δεν εχω ελπίδες. Μεσα μου θέλω τοσο πολυ να βγουν άμεσα τα αποτελέσματα και να με εχουν πάρει καθώς εχω βιώσει εναν μεγάλο χωριμό μετα απο 5χρόνια σχέσης και θέλω όσο τιποτα αλλο Να φύγω όσο πιο μακριά γίνεται και να κάνω μια νέα αρχή. Μην πέσετε να με φάτε στα σχόλια οτι δεν ξέρω τι εστί στρατός! Μακάρι να μπω στο Πολεμικό Ναυτικό !
Όντως πολλά άτομα με αίτηση θεραπείας
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Χαχαχαχα ελα ρε παιδιά απλά ειπα και εγω τον πόνο μου! Ανεξάρτητα απο την δουλειά !
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
27χρFlawless έγραψε:Πόσο είσαι φίλε αν επιτρέπεται;Yiannis12345 έγραψε:Εγω να σας πω τον πόνο μου παιδιά, αν και ειμαι απο τους τελευταίους επιλαχόντες που κλήθηκαν στα ΠΚΕ και δεν εχω ελπίδες. Μεσα μου θέλω τοσο πολυ να βγουν άμεσα τα αποτελέσματα και να με εχουν πάρει καθώς εχω βιώσει εναν μεγάλο χωριμό μετα απο 5χρόνια σχέσης και θέλω όσο τιποτα αλλο Να φύγω όσο πιο μακριά γίνεται και να κάνω μια νέα αρχή. Μην πέσετε να με φάτε στα σχόλια οτι δεν ξέρω τι εστί στρατός! Μακάρι να μπω στο Πολεμικό Ναυτικό !
Καλησπέρα σε όλους.
Μπήκα από περιέργεια σε μία από τις αιτήσεις μου και όντως στο Πολεμικό Ναυτικό έχει αλλάξει η σειρά κατάταξης και μάλιστα και στις δύο έχει αυξηθεί! Πώς γίνεται αυτο;
/forum/uploads/33736/202785554_364171495046066_7534032949065668880_n.png
/forum/uploads/33736/207263103_175385331147292_889747630565018364_n_2021-06-30_03-58-02.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ak123 την Τετ Ιουν 30, 2021 2:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όντως στο ναυτικό οι σειρά έχει αλλάξει μερικές θεσεις
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 15
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 15
Η καταγγελίες κατά της προκηρύξεις συνεχίζονται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες