Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από anonymous19970 »

re pate kala re έγραψε:
anonymous19970 έγραψε:Εγω σημερα στην ευελπιδων ολοκληρωσα τις πκε ήμουν 2η μερα για αθληματα και υπηρχαν ατομα που εκαναν πρωτη μερα αθληματων

Αρα στις 30 τελευταία μέρα

Νομιζω ναι γιατι σημερα για ψυχοτεχνικα ηταν παιδια απο πανελληνιες

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Chris00 έγραψε:Anonymous πες μας πως πήγε Εισασταν όλοι ;Re pate kala ναι τώρα μπαίνει κανονικά Πριν όντως δεν έμπαινε
Καλα ηταν οσοι κοπηκαν ηταν στο μιλι κ ελάχιστοι στις ελξεις μια γυναικα καταφερε και τα περασε ολα

Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Mortar »

Τσάμπιονς συναγερμό έδωσα. Μπαίνει κανονικά. Δόρυ για την αναστάτωση
Chris00
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Chris00 »

Είναι 100 άτομα κάθε τμήμα εισασταν όλοι ; Βασικά πόσοι τα πέρασαν όλα περίπου
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 158

Δημοσίευση από re pate kala re »

Politis1994 έγραψε:Φαντάζομαι θα είδατε την καταγγελία οβα που τον έκοψαν λόγω ηλικίας ενώ πληρουσε την ηλικία και... Οβα κιόλας φανταστειται τι έγινε με πολίτες όπως εγώ. Μακάρι η ποες και τα κόμματα να πιεσουν για επανάληψη της διαδικασίας εποπ από την αρχή. Δεν θα γίνει βέβαια όμως καλά κάνουν και βγαίνουν στα κανάλια στην ποες στα πρωτοσέλιδα. Έχει μείνει έξω κόσμος που άξιζε οβα και πολίτες αδικηθηκαν... Τα άρθρα έχουν πάρει φωτιά. Δεν θα βγάλουμε κάτι αλλά μην μας περνάνε για... Στο μέλλον ίσως νίκησει η αξιοκρατία. Για αυτό εγώ δίνω για οππι η οπουδήποτε αλλού. Είμαι και εθελοντης πυροσβεστης. Στα υπόλοιπα υπάρχει αξιοκρατία και είναι τιμή μου που με έκοψαν εδώ λόγω μη ύπαρξης βισματος. Θα προσπαθήσω εκεί που σέβονται τα μόρια όχι εκεί που φιλάνε τα ουρά του βισματος.

Πρώτη φορά το ακούω για ανέβασε την να την δούμε πάντος αμα γινει επανάληψη θα γινει τις πουτάνας γιατι μπορεί να υπάρχουν βύσματα αλλά οι περισσότεροι είμαστε πεντακάθαροι

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Chris00 έγραψε:Είναι 100 άτομα κάθε τμήμα εισασταν όλοι ; Βασικά πόσοι τα πέρασαν όλα περίπου
Στα αθληματα πηγαμε 76 ατομα και στο τέλος κοπηκαν 25-30

Chris00
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Chris00 »

Anonymous ευχαριστω φίλε
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ΣΗΜΕΡΑ το ανεβάσανε γιαυτο δεν το είχα δει, αν έχει γίνει αυτό και ο ΟΒΑ πήγε στην ΠΟΕΣ αντί σε δικηγόρο καταλαβαίνεις από εκεί ότι το παλικάρι είναι μπάζο
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

re pate kala re έγραψε:
Politis1994 έγραψε:Φαντάζομαι θα είδατε την καταγγελία οβα που τον έκοψαν λόγω ηλικίας ενώ πληρουσε την ηλικία και... Οβα κιόλας φανταστειται τι έγινε με πολίτες όπως εγώ. Μακάρι η ποες και τα κόμματα να πιεσουν για επανάληψη της διαδικασίας εποπ από την αρχή. Δεν θα γίνει βέβαια όμως καλά κάνουν και βγαίνουν στα κανάλια στην ποες στα πρωτοσέλιδα. Έχει μείνει έξω κόσμος που άξιζε οβα και πολίτες αδικηθηκαν... Τα άρθρα έχουν πάρει φωτιά. Δεν θα βγάλουμε κάτι αλλά μην μας περνάνε για... Στο μέλλον ίσως νίκησει η αξιοκρατία. Για αυτό εγώ δίνω για οππι η οπουδήποτε αλλού. Είμαι και εθελοντης πυροσβεστης. Στα υπόλοιπα υπάρχει αξιοκρατία και είναι τιμή μου που με έκοψαν εδώ λόγω μη ύπαρξης βισματος. Θα προσπαθήσω εκεί που σέβονται τα μόρια όχι εκεί που φιλάνε τα ουρά του βισματος.

Πρώτη φορά το ακούω για ανέβασε την να την δούμε πάντος αμα γινει επανάληψη θα γινει τις πουτάνας γιατι μπορεί να υπάρχουν βύσματα αλλά οι περισσότεροι είμαστε πεντακάθαροι

Αρχικά πολίτη όπως έχω ξανά πει ότι κάποιο είναι ΟΒΑ δεν σημαίνει αυτόματα καλύτερη αντιμετώπιση η πιο ευνοϊκή προσωπικά όποιος ΟΒΑ συνάντησα όλο και κάτι δεν πληρούσε την στιγμή που αυτοί που απαιτούν τόσα σαν ΟΒΑ θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα υποψήφιων σε όλα, από πολίτες αρκετοί είναι αυτοί που δεν είχαν υπολογίσει σωστά τα μόρια βάζοντας λάθος πτυχία σε λάθος ειδικότητες και μείνανε εκτός και διαμαρτυρόταν μετά, επίσης ξέρω και αρκετούς που δεν τους είχαν μετρήσει μόρια και με αίτηση θεραπείας τους τα μέτρησαν, επίσης αν θεωρείς ότι ΟΠΠΙ-Ειδικοί Φρουροί-συνοριακοί - Εποχικοί ΠΥΡΟ είναι αξιοκρατικά μάλλον δεν έχεις ιδέα τι γίνεται επέτρεψε μου να σου πω για περιπτώσεις στους ειδικούς του 9 για άτομα που μπήκαν με ποινικό, για άτομα που πέρναγαν με τατου μανιίκι ακάλυπτο, για κομάντο που πήδαγαν 8 φορες μήκος και ακομα και τότε δεν πιάνανε όρια για χιλιαρι 5 -7 λεπτά, για πλαστά προφισενσι, η μήπως να πω ότι σε φοιτητές νήσων τους δώσανε βεβαίωση εντοπιότητας οτι κατοικούν σε νησί και σε άλλους στον ίδιο δήμο στο ιδιο νησί δεν τους δώσανε ή για εποχικούς που κόβονταν σε αθληματα και μπήκανε ή εποχικούς με ΔΜΣ 27-30 που είναι μέσα προς Εύβοια μεριά και ο γιατρός της υπηρεσίας που τους εξετάζει υποχρεωτικά σε ετήσια βάση κάνει την παλαβή, και επίσης στο λέω υπάρχουν αρκετοί που ειναι βυσματα αλλα ο τροπος που μιλάς προσβαλει και εμας που έχουμε τα παντα σωστά τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ

ΥΓ γιατι σε κόψανε;

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Politis1994 »

Με τα μόρια που είχα έπρεπε να είχα καλέσει πα. Επίσης και να είμαι επιτυχών τεβ. Παρ. Εν πασει περίπτωση εγώ από την αρχή την είχα μυριστεί τη δουλειά... Απλά έγιναν ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΑΠ ΌΤΙ ΠΊΣΤΕΥΑ. Ακόμα και στο ναυτικό. Γενικά πάντως στους φρουρούς αλλά και στους πυροσβέστες ανακοινωνονται ακόμα και ο αριθμός ταυτότητας εκεί δεν έχω να φοβηθω τίποτα. Υπάρχει το περιθώριο ένστασης ακόμα και παράβολα κλπ.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Politis1994 »

Όχι φυσικά δεν προσβάλω άτομα του φόρουμ και ειδικά εσένα που έχεις του κόσμου τις γνώσεις. Ένα βισμα μόνο φρεντο ξέρει να πίνει κιόλας όχι να φτιάχνει. Εγώ έχω πει επίσης ότι κάποιες ειδικότητες έπαιξαν αξιοκρατίκα.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πάντος αν αληθεύει αυτό με τον ΟΒΑ και την ηλικία και αντι να πάει πρώτα σε δικηγόρο πήγε στην ΠΟΕΣ η τερμα μπετοβλακας και όρνιο σε τέτοιες περιπτώσεις η λύση είναι μια και είναι μονόδρομος δικηγόρος και προσφυγή απλό μπορεί να δικαιωθείς μετά απο 10 χρόνια αλλά θα πάρεις αποζημίωση και πρόσληψη
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Politis1994 έγραψε:Με τα μόρια που είχα έπρεπε να είχα καλέσει πα. Επίσης και να είμαι επιτυχών τεβ. Παρ. Εν πασει περίπτωση εγώ από την αρχή την είχα μυριστεί τη δουλειά... Απλά έγιναν ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΑΠ ΌΤΙ ΠΊΣΤΕΥΑ. Ακόμα και στο ναυτικό. Γενικά πάντως στους φρουρούς αλλά και στους πυροσβέστες ανακοινωνονται ακόμα και ο αριθμός ταυτότητας εκεί δεν έχω να φοβηθω τίποτα. Υπάρχει το περιθώριο ένστασης ακόμα και παράβολα κλπ.

Κατσε ρε φίλε τι είναι αυτά που λες δεν σε κόψανε δεν σε καλέσαν δηλαδή εμενα που με φωναξαν με πολλα μορια στην ειδικοτητα μου παει να πει οτι με αδικησαν πόσα μόρια έχεις στην ΠΑ πόσα στον ΣΞ και που το ξέρεις οτι τεβπαρ επρεπε νας εφωνάξουν έχεις δει να φωνάζουν άλλον με λιγότερα για τεβ παρ η στην ειδικότητα της αεροποριας με λιγότερα

το Τονίζω για τεβ παρ και στην ειδικοτητα που έκανες πολεμικη με λιγοτερα όχι σε άλλες γιατι σε εμενα εχουν φωναξει κολλήτο σε ειδικοτητα στατου με 500 μορια και του ριχνω 200+ και με εχουν πολυ πιο πισω σε αλλη ειδικοτητα

μιλας για αξιοκρατία σε προκυρηξης αλλα κατα το δοκουν δηλαδη ειναι αξιοκρατικο για ειδικους να ανακοινωνωνται τα μορια και ολα αλλα να πηδαει ο αλλος μηκος 8 φορες να μην ποιανει όριο και να ειναι ΔΙΑΣ τωρα αλλα, αναξιοκρατικη η διαδικασια εποπ που στο κατω κατω θα ανακοινωθουν τα ονοματα σε φεκ και στην διαυγεια αφου δεν εχεις να φωβηθεις πηγαινε και ζητα τα χαρτια αυτον που καλέσαν ΤΕΒ ΠΑΡ αν θεωρείς οτι σε αδικησαν τραβα και ζητα μην καθεσε εδω στο λεω ειλικρινά αν Κιολας εχεις και αποδειξεις γιαυτο τρεξτο

ειναι φυσιολογικό σε μια ειδικότητα να φωνάζουν τελευταίο επιλαχόν με 500 μορια και σε μια άλλη ο τελευταιος να εχει 600-700 παίζουν ρόλο οι θεσεις πχ ναρκαλιευτες απο οτι ακουσα κανανε 100 κατι α΄τομα ενω για ατ 2000 για ολμους 2000

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τρί Ιουν 29, 2021 1:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

;ρε μλκς γιατι κατι μου λεει εμενα τωρα οτι δεν θα βγει αλλη εποπ και θα τραβάει απο επιλαχοντες αυτησ ;

;

;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης