τουλάχιστον τώρα ξέρεις ότι περασες η κόπηκες έχεις 700 μόρια και δεν υπάρχει περίπτωση ο γιοτας που πήρε 4 μισές να βρεθεί με παραπάνω μόρια από τα αθληματα όπως το 09 με την συνέντευξη που πήγαινες ΕΣΥ με 700 μόρια και ξαφνικά ο άλλος με τα 600 στην έβγαινε με 200 εχτρα από αυτήνLeop έγραψε:Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι το ίδιο γίνεται και τώρα. Δεν υπάρχει καμία διαφορά.
Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 158
Τώρα έχεις να κυνηγάς αλλά με μη καταμετρησεις μορίων κλπ κλπ. Τεσπά απόψεις προσωπικές είναι αυτές πάντως από ότι έχω καταλάβει οι απόψεις είναι μοιρασμένες
Παίδες έχουμε κανένα νέο για αεροπορία αποτέλεσμα; Η για την ειδικότητα ΟΤΕΤΗ είναι κάνεις εδώ μέσα;
- MAYROS.ODERPAS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Εισαι πολυ λιγος μπροστα μου απλα θα σου πω εχω δωσει για ΤΕΦΑ σαν δευτεραθλητης σε πανελληνιο πρωταθλημα με 20% μοριοδωτηση οσο για το δυπλωμα εχω το Β μην προσπαθεις να υποτημας τον αλλον ! Επειδη εχουμε διαφορετικη αποψηre pate kala re έγραψε:κατανοώ ότι είσαι μικρός και δεν έχεις ακόμα ιδέα τι γίνετε, αρχικά το ότι είσαι 21 δεν είναι δικαιολογία ούτε για το οτι δεν πήγες στρατό ούτε για το ότι δεν έχεις δίπλωμα πήγα στρατο στα 18 έκοψα την αναβολή την μερα που τελείωσα τις πανελλήνιες πήγα στρατο στα 18 και πηγα για σπουδες μετα, δίπλωμα έβγαλα στα 18 με δικα μου λεφτά και στα 20 είχα το επαγγελματικό με Π. Ε. Ι.
Αυτό ήταν επιλογή μου έσυ επέλεξες να αράξεις φοιτητής επιλογή σου πορεύσου με αυτό το, ΟΒΑ δώσανε αθλήματα μόνο ειδικών, επίσης να σε ενημερώσω ότι το 5,30 το δικό σου στο μίλι γίνετε εύκολα 6.30 και το 6,30 το δικόμου γίνετε ευκολα 5,30 αποδειξετο μετα θα φέρεις κόσμο και πιστεύεις ότι θα υπάρξουν άτομα ου χωρις αποδιξεις θα βγουν και θα πουν οτι εγω έκαν 6,30 και οχι 5,30 και οτι εσυ εκανες το 5,30 επειδη έχω δώσει αθλήμτα για πανελληνιες αλλα και αθληματα με σκορ για ειδικες απο ΣΕΑΠ ασε με να ξέρω καλύτερα που ο αρχηγος του ΚΕαπ ΔΗΛΑΔΉ ο πρώτος στα αθληματα εκανε 2μιλι σε 16 λεπτα 50 καμψεις 50 κοιλικαους 10 ελξεις και μεινανε άτομα εκτος με 80 καμψεις με διμιλο 13 λεπτα
Μην γινεσαι εριστηκος χαλας την εικονα σου. Το θεμα μας ειναι η μοριοδοτηση στα αθληματα αν εσενα δεν σου αρεσει οκ σεβαστη η αποψη σου ΜΗΝ το πας ομως σε προσωπικο επιπεδο δεν ξερεις τη εχει κανει ο αλλος στη ζωη του.
Τωρα αν θελεις μπορουμε να μεινουμε στο θεμα μας
Ερωτησει λοιπον για ποιο λογο οι ΟΒΑ στης ΕΔ εχουν μορια στα αθληματα και οχι οι ΕΠΟΠ;
Το παραδειγμα σου με τα δευτερολεπτα δεν παιζει φιλε μου ο χρονος του ενος λεπτου ειναι πολυ μεγαλος για να σου την κανουν ... ΔΕΝ μπορουν να σε κλεψουν με τοσο μεγαλη διαφορα ΔΕΝ θα το ρισκαρουν. Και στο τελος να ξερεις οτι τουλαχιστων στις ΕΔ αυτους τους μαχιμους τους θελουν διακαος, ΑΛΛΟΥΣ δεν συμφερη η μοριοδωτιση με τα αθληματα τους γιωταδες ... Και τα βισματα... Οπως και αυτους που εχουν μορια απο καποιες ειδικες κατηγοριες και ειναι (τσουβαλια... Λασπες... Θελω να πω οτι τους περναει και η χελωνα.)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 28, 2021 10:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Posts in topic: 43
Πηρε το αυτί μου ότι θα αργήσουν να τα βαγλουν διοτι δεν τελείωσαν ακομα τα πκε καλούν ακομα κοσμο μέχρι τέλους του μήνα! Και είπαν ότι ίσως μπούμε και τελος Αυγούστου να φτάσει τοσο μακρια αυτο...
- Peteraoua
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Παιδιά καλημέρα σας αυτό που λέτε για τη συνέντευξη τι έχει και από κει μόρια κάποιος;
-
- Posts in topic: 43
Δεν υπάρχει συνέντευξη στο στρατο Εχει σταματήσει αυτό
- Peteraoua
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εγώ στο ναυτικό που πήρα τηλ μου είπαν μεχρι δέκα Ιουλίου. Αυτό μπορεί να ισχύει για όσους είναι για ναυτικό. Τώρα στα άλλα σώματα δεν ξέρω
Μεχρι 10 ιουλιου τι; Θα καλουν ατομα ή θα εχουν βγει τα αποτελεσματα μεχρι τοτε;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Ρε παδιά αν υπάρχει κάποιος για ΔΙΑΧ-ΛΟΓ Πολεμικό Ναυτικό ας μου στείλει ένα μήνυμα !
Peteraoua έγραψε:Εγώ στο ναυτικό που πήρα τηλ μου είπαν μεχρι δέκα Ιουλίου. Αυτό μπορεί να ισχύει για όσους είναι για ναυτικό. Τώρα στα άλλα σώματα δεν ξέρω
Όντως Μέχρι 10 /7; Δεν μας άφηναν λίγο παραπανω. Δεν θα προλάβουμε να δουλέψουμε φετος να βγαζαμε τα σπασμένα...
- Peteraoua
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Παιδιά μέχρι δέκα Ιουλίου τα αποτελέσματα για ναυτικό. Για τα άλλα δεν ξερω
Peteraoua έγραψε:Παιδιά μέχρι δέκα Ιουλίου τα αποτελέσματα για ναυτικό. Για τα άλλα δεν ξερω
Και λογικά η κατάταξη θα γίνει μέσα στον Ιουλιο;
- Peteraoua
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Πολύ πιθανόν
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
Στην σσε παντως αυτη την εβδομαδα τελειωνουν οι πκε
Μέλη σε σύνδεση