Δεν θα συμφωνήσω σε αυτό διότι και γυναίκες μπορούν να πάμε... Δεν λέω για μια γυναίκα είναι Ποιο δύσκολο λόγω σωματοτυπου αλλά θεωρώ ότι μπορεί να πάει να γίνει μάχιμοι... Γνώμη μουPolitis1994 έγραψε: Κατά την γνώμη μου οι εποπ επειδή προορίζονται όχι για γραφείο αλλά μάχιμοι χρειάζονται άντρες. Για γυναίκες αξίζει ιατροί νοσηλευτές αξιωματικοί ΣΣΑΣ ΚΛΠ.
Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
-
- Posts in topic: 3
Βασικά παίζει ρόλο το πόσο πραγματικά το θες τώρα όλα τα άλλα δεν έχουν σχέση
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Εγω παιδιά μου έκανα τα χαρτιά μου για πολεμικό ναυτικό στην ειδικότητα Διαχ-Λογ και παίρνουν μόνο δέκα ατόμα. Υπάρχει κανένας αλλος με αυτή την ειδικότητα ; Δεν εχω γνωρίσει κανέναν αλλα ειμαι αρκετά πισω στην σειρά δηλαδη νούμερ 50/420 και παίνρουν οπως προείπα 10. Λέτε να εχω ελπίδες ;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 37
Φυσικά είναι η εξαίρεση. Οι γυναίκες ειδικά στην πα που γνώρισα ήταν καθισιο και χωστες. Όμως υπήρχαν και εξαιρέσεις που μας βοηθούσαν και στις αγγαρείες! Μπράβο σε αυτές και ήταν και αξιωματικινες.
-
- Posts in topic: 51
Yiannis123 ναι έδινε κοπέλα με αυτή την ειδικοτητα πέρασε αθλήματα ήταν 13η στη σειρά
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 158
MAYROS.ODERPAS έγραψε:Σωστος ο πολιτης ετσι ειναι. Ακουω για τους χρονους και κλαιω απο τα γελια Θα επρεπε και τα αθληματα να περνουν ΜΟΡΙΑ τελικα οπως γινετε για τους ΟΒΑ να σου πω εγω που θα εβαζαν καποιοι τα μορια... Τους γενικα
Μέγα λάθος αυτό που είπες και θα στο εξηγήσω πολύ απλά με παράδειγμα, ας πούμε οτι τα αθλήματα πάνε με μοριοδοτηση εγω και εσυ έχουμε γαμηθε'ιι στην προπόνηση και πάμε και κάνουμε μιλι 6.30 λεπτα 50 κάμψεις 50 κοιλιαίους 10 έλξεις και ξαφνικά βλέπεις τον τακη τον γιοτακη να έχει μίλι 6.29 51 κάμψεις 51 κοιλιακούς 11 έλξεις ενώ στην πραγματικότητα έχει μίλι 7.20 4 έλξεις 20 κιλιακους 15 κάμψεις Και βλέπουμε τον Τακη μεσα.
Και εμείς εκτός πως θα αποδείξουμε ότι αυτα δεν ισχύουν και ότι ο φίλός τάκης έχει τελίως διαφορετικούς χρόνους, κάτι αντίστιχο γινόταν και με την συνέντευξη παλια πηγαινες εσύ με 700 μόρια και στην συνέντευξη΄έπερνε 10 μόρια συ΄νολο 710 πήγαινα εγώ που το όνομα μου ήταν στις λίστες τις δικίες τους με 650 μόρια και τσιμπαγα απο την συνεντευξη 250 συνολο 900
τα αθλήματα είναι μια χαρά αξιοκρατικά έτσι περασες καλός δεν πέρασες σπίτι σου Στο λέω έγω που έχω κάνει καλούς χρόνους Και θα με σύμφερε να μετράνε και αυτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιουν 27, 2021 9:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Eirini_k έγραψε:Βασικά παίζει ρόλο το πόσο πραγματικά το θες τώρα όλα τα άλλα δεν έχουν σχέση
Την συμπεριφορά και την προκατάληψη αυτήν και την έλλειψη σεβασμού Εσείς την έχετε προκαλέσει όταν απαιτείτε μάχιμες ειδικότητες θα πρέπει να ξέρετε ότι έχουν και κάποιες απαιτήσεις αν μετα αράζετε γραφείο Και την ειδικότητα την θυμάστε σε καμία μετάθεση η για να γλυτώσετε τίποτα θα σας φερόμαστε σαν πιο αδύναμες, όταν έρθει ή ώρα να αναλάβετε τις υποχρεώσεις της ειδικότητας και εσείς κάθε φορά έχετε πρόβλημα θα σας φερόμαστε σαν αδύναμες, στην μονάδα μου υπήρχαν γύρω στις 20 γυναίκες μία ΑΞΚΟ η όποια πάντα έτρεχε να βγάλει τις υποχρεώσεις της χωρίς να πει τίποτα είχαμε όμως και Κάτι κομάντα που ήταν γραφείο με την λίμα και το παίζανε και στρατηγοί και όταν ήταν η δουλειά τους να πάνε στους όλμους για συντήρηση όλο περίοδο και την μέση τους είχαν και σε κάθε δυσκολία βάζανε μπροστά την οικογένεια και τα παιδιά τους λές και τα άλλα στελέχη δεν είχαν οικογένεια Αλλά είχαμε και δυο γυναικάρες στον λόχο μου σκυλιά δεν μασάγανε πουθενά ΚΥΡΙΕΣ βάζανε κάτω για πλάκα άνδρες με την δουλειά που πατάγανε αυτές και μία υπαξ από ΣΜΥ που και αυτή δούλευε ασταμάτητα οι 4 αυτές γυναίκες Η ΑΞΚΟΣ η μία ΕΠΧΙΑΣ και οι δύο ΔΕΚΑΝΟΙΣ ΕΠΟΠ κάνανε την δουλεια των 20 άχρηστων γυναικών και άλλων 10 άχρηστων ανδρών μαζί και μετά οι άλλες 20 απορούσαν γιατί τις είχαμε για αγγαρείες και σκοπιές ενώ οι άλλες 4 είχαν όποτε θέλαν το ρεπό και την άδεια και κάνανε τις καλές υπηρεσίες μόνο ΒΑΥΔΜ ΒΕΑΑΣ εφόδους και εποχούμενα περίπολα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Παει με έφαγε Που να πάω εγω με σειρά 50
Καλό θα ήταν να αφήσετε τους διαπληκτισμούς. Δεν μπαίνουμε σε αυτό το νήμα για να «φαγωθούμε». Υπάρχουμε και εμείς που ενδιαφερόμαστε και θέτουμε ερωτήματα για την εξέλιξη της διαδικασίας.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Ak123 έγραψε:Καλό θα ήταν να αφήσετε τους διαπληκτισμούς. Δεν μπαίνουμε σε αυτό το νήμα για να «φαγωθούμε». Υπάρχουμε και εμείς που ενδιαφερόμαστε και θέτουμε ερωτήματα για την εξέλιξη της διαδικασίας.
αυτό ονομάζετε ανταλλαγή απόψεων και διάλογος, αν εσύ μπήκες εδώ μέσα να μάθεις για την εξέλιξη της διαδικασίας οφείλω να σου πω ότι σχετικά με την ενημέρωση πάνω στην εξέλιξη της διαδικασία αρμοδία είναι μόνο το ΥΠΕΘΑ-ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΑ-ΓΕΝ-ΣΣΝΣ
ΜΠΕΣ ΕΔΩ
https://www.mod.mil.gr/
https://geetha.mil.gr/
http://www.army.gr/
https://www.haf.gr/
https://www.hellenicnavy.gr/el/
https://www.stratologia.gr/
κοιταν το ιδο το κανουν και τα 2 φυλα μπορει οι γυναικες να το κανουν ποιο συχνα και να το παιζουν ποιο αδυναμες απο οσο καταλαβα με αυτα που ειπες... Ομως υπαρχουν παντα και οι εξερεσεις... Εχει να κανει οντως με το ποσο το θες γιατι εαν η αλλη η ο αλλος μπηκαν μονο για ενα μισθο κατα την γνωμη μου θα επρεπε να διωχνοταιre pate kala re έγραψε:Την συμπεριφορά και την προκατάληψη αυτήν και την έλλειψη σεβασμού Εσείς την έχετε προκαλέσει όταν απαιτείτε μάχιμες ειδικότητες θα πρέπει να ξέρετε ότι έχουν και κάποιες απαιτήσεις αν μετα αράζετε γραφείο Και την ειδικότητα την θυμάστε σε καμία μετάθεση η για να γλυτώσετε τίποτα θα σας φερόμαστε σαν πιο αδύναμες, όταν έρθει ή ώρα να αναλάβετε τις υποχρεώσεις της ειδικότητας και εσείς κάθε φορά έχετε πρόβλημα θα σας φερόμαστε σαν αδύναμες.
Στη μονάδα μου υπήρχαν γύρω στις 20 γυναίκες μία ΑΞΚΟ η όποια πάντα έτρεχε να βγάλει τις υποχρεώσεις της χωρίς να πει τίποτα είχαμε όμως και Κάτι κομάντα που ήταν γραφείο με την λίμα και το παίζανε και στρατηγοί και όταν ήταν η δουλειά τους να πάνε στους όλμους για συντήρηση όλο περίοδο και την μέση τους είχαν και σε κάθε δυσκολία βάζανε μπροστά την οικογένεια και τα παιδιά τους λές και τα άλλα στελέχη δεν είχαν οικογένεια.
Αλλά είχαμε και δυο γυναικάρες στον λόχο μου σκυλιά δεν μασάγανε πουθενά ΚΥΡΙΕΣ βάζανε κάτω για πλάκα άνδρες με την δουλειά που πατάγανε αυτές και μία υπαξ από ΣΜΥ που και αυτή δούλευε ασταμάτητα οι 4 αυτές γυναίκες Η ΑΞΚΟΣ η μία ΕΠΧΙΑΣ και οι δύο ΔΕΚΑΝΟΙΣ ΕΠΟΠ κάνανε την δουλεια των 20 άχρηστων γυναικών και άλλων 10 άχρηστων ανδρών μαζί και μετά οι άλλες 20 απορούσαν γιατί τις είχαμε για αγγαρείες και σκοπιές ενώ οι άλλες 4 είχαν όποτε θέλαν το ρεπό και την άδεια και κάνανε τις καλές υπηρεσίες μόνο ΒΑΥΔΜ ΒΕΑΑΣ εφόδους και εποχούμενα περίπολα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιουν 27, 2021 9:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Εννοείται πως υπάρχουν και άνδρες στελέχη που ξύνονται αυτό είναι δεδομένο αλλά αν σκεφτείς Πχ την μονάδα που ήμουν στα 200 στελέχη περίπου 20-24 γυναίκες 1 ΑΞΚΟ 1 ΥΠΑΞ ΣΜΥ και οι υπόλοιπες ΕΠΟΠ από αυτές οι 2 σχολής και άλλες 2 εποπ σκίζονταν στην δουλειά στους 180 περίπου άνδρες ξύνοντας σχεδόν 30 σαφέστατα πιο μεγάλος αριθμός σκέψου τώρα αυτό που σου είπα πως φαινόταν η διαφορά οι υπόλοιποι που είμασταν μέσα φορτωνόμασταν τις δουλείες μας αλλά και τις δουλείες τον 30 γιοτ άδων ανδρών και των 20 γυναικών, με αριθμούς στην μονάδα μου το 10% ηταν γυναίκες από τις όποιες δούλευαν σωστά το 4% και το 90% άνδρες από αυτούς δούλευε το 70% οπότε καταλαβαίνειςeirini k έγραψε:κοιταν το ιδο το κανουν και τα 2 φυλα μπορει οι γυναικες να το κανουν ποιο συχνα και να το παιζουν ποιο αδυναμες απο οσο καταλαβα με αυτα που ειπες... Ομως υπαρχουν παντα και οι εξερεσεις... Εχει να κανει οντως με το ποσο το θες γιατι εαν η αλλη η ο αλλος μπηκαν μονο για ενα μισθο κατα την γνωμη μου θα επρεπε να διωχνοται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 28, 2021 6:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άρα την προκήρυξη την Βλέπεις σαν αξιοκρατίκη χωρίς περιθώρια αδιαφανειας και ότι δεν έχει αδικηθεί κάποιος; Στο λέω γτ έχω δει και έχω ακούσει πολλούς τακηδες γιωτακηδες να έχουν βάλει χέρι και να έχουν αφήσει άλλους να ψάχνονται όπως και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που έχουν θέσει ερωτήματα περί διαδικασιών της προκήρυξης που υπάρχει πλήρης σκοτάδι
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 15
Leop είναι μια προκήρυξη γεμάτη με αδιαφάνεια. Από τους πίνακες που δεν βγήκαν μέχρι σήμερα. Στην Πολεμική Αεροπορία καλέσανε άτομα με 200 και 240 μόρια. Η συνέχεια στο κέντρο που θα καλέσουν κομμένα βυσματα όπως έχει γίνει στο παρελθόν.
Προφανώς και είναι και το γνωρίζουμε όλοι σχεδόν. Αν κάποιος έχει αδικηθεί το βιώνει παραπάνω. Συνομιλούσα στα υγειονομικά με οβα ειδικών δυνάμεων που δεν τους είχαν μετρήσει πολλά πράγματα και γενικότερα αυτό ήταν το ευχαριστώ του επιτελείου σε νυχτερινά βολές σχολεία κτλπ. Από κει κ μόνο καταλαβαίνεις για ποιους βγήκε όλο αυτό. Είναι πραγματικά κρίμα. Και όποιος έχει "τύχει" και δεν έχει αδικηθεί ας λέει ευχαριστώ διότι η όλη φάση είναι βούρκος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες