Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
Ποιος το ξέρει ότι θα ανανεώνονται?
Μεταξύ μας δύσκολα αθλήματα για μια γυναίκα. Προσωπικά είχα δει μόνο μια που έβγαλε και μίλι την επόμενη δεν ξέρω τι έκανε μακάρι να περάσε
Δεν υπάρχει λ... Μπαίνει κανονικά και τού γράφει ότι δεν υπάρχει πλέον αίτηση με το όνομα του ενώ τς πρώτες 2 εβδομάδες του τα έβγαζε όλα κανονικά το είδα μπροστά μου μάλλον έχουν ξεκινήσει ξεσκαρταρισμα... Πάντως την δικια μ την βλέπω κανονικά ακόμη
Leop έγραψε:Μεταξύ μας δύσκολα αθλήματα για μια γυναίκα. Προσωπικά είχα δει μόνο μια που έβγαλε και μίλι την επόμενη δεν ξέρω τι έκανε μακάρι να περάσε
Η επιτυχόντες των αγωνισμάτων θα ενημερωθούν μέσο ταχις στην πλατφόρμα για κατάταξη
Μήπως εννοει τα τελικά αποτελέσματα; Σόρρυ για το πρήξιμο φιλαράκι απλά το έχω απορία και αν είσαι σίγουρος. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 158
Leop έγραψε:Μεταξύ μας δύσκολα αθλήματα για μια γυναίκα. Προσωπικά είχα δει μόνο μια που έβγαλε και μίλι την επόμενη δεν ξέρω τι έκανε μακάρι να περάσε
Καθόλου δύσκολα με την προϋπόθεση ότι έχεις προετοιμαστεί η ανακοίνωση βγήκε Σεπτέμβρη ότι θα πάρει αλλά έστω ότι κάποιοι/ες δεν το πίστεψαν τον Νοέμβρη αν δεν κάνω λάθος Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ με τους τίτλους σπουδών μιλάμε δηλαδή για 6 μήνες μέσα σε 6 μήνες γίνονται θαύματα, και δεν υπάρχουν δικαιολογίες του τύπου κλειστά στάδια κλειστά γυμναστήρια Δόξα τον θεό πάρκα δρόμους παράλιες δάση έχουμε μια χαρά προπόνηση κάνεις και εκεί, σίγουρα όχι το ίδιο ποιητική με ένα στάδιο αλλά γίνετε δουλειά χρόνο μέσα στην καραντίνα για καφέ στο χέρι λίγο πολύ όλοι βρήκαμε αλλά για 40 λεπτά προπόνηση κανένας, για τις έλξεις μέσα σε 6 μήνες με 72 δεκάλεπτες προπόνησης φτάνεις άνετα στις 5-6 έλξεις
Συμφωνώ μαζί σου διότι μέσα στη καραντίνα έκανα σκληρή προπόνηση και έφτασα το σώμα μου σε σημεία που πίστευα ότι δεν θα φτάσει ποτέ. Αλλά όταν μιλάμε για σωματοδομή μιας γυναίκας είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτιάξουν έλξεις. Είναι καθαρά θέμα φύλου και τίποτα παραπάνω. Όλα τα υπόλοιπα φτιάχνονται κατά πολύ
Ολα γινονται. Τα μπιφτεκακια που ηρθαν στις ΠΚΕ και δεν ηξεραν καν οτι θα δωσουν αθληματα καλα εκαναν και κοπηκαν, οπως επισης και κατι τυπακια αδιαφορα που εψαχναν προπονητη 1 ημερα πριν τα αθληματα να τους δειξει πως θα κανουν μηκος-σφαιρα (οντως εγινε αυτο, το ειδα και το ακουσα με τα ματια μου)
Οπως ειπε ο ρε πατε καλα ρε η προκηρυξη ακουγεται απο τον Αυγουστο!
Οπως ειπε ο ρε πατε καλα ρε η προκηρυξη ακουγεται απο τον Αυγουστο!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 51
Ελδυκ του λέει πως δεν υπάρχει αίτηση γτ κόπηκε στα αθλήματα ή πέρασε και του λέει πως δεν υπάρχει αίτηση ;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Leop έγραψε:Συμφωνώ μαζί σου διότι μέσα στη καραντίνα έκανα σκληρή προπόνηση και έφτασα το σώμα μου σε σημεία που πίστευα ότι δεν θα φτάσει ποτέ. Αλλά όταν μιλάμε για σωματοδομή μιας γυναίκας είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτιάξουν έλξεις. Είναι καθαρά θέμα φύλου και τίποτα παραπάνω. Όλα τα υπόλοιπα φτιάχνονται κατά πολύ
Εδώ κάνεις λάθος φίλε κολλητή μου πριν μπει σε στρατιωτική σχολή δεν μπορούσε να κάνει ούτε μίση και από κάμψεις 10 με το ζόρι όταν τελείωσε την βασική ορκίστηκε Και πήρε την πρώτη άδεια έπαιρνε 7 καλές έλξεις και 50 αρα κάμψεις καλές επίσης, δεν είναι δικαιολογία η σωματοδομή ίσα που για μια γυναίκα 50-60 κιλών είναι πολύ πιο εύκολο ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ να πάρει 4 έλξεις παρά για έναν άντρα 70-80 κιλών να πάρει 4 έλξεις με την ίδια προετοιμασία, αυτά του τύπου η γυναίκα είναι πιο αδύναμη είναι δικαιολογίες για κοριτσάκια πόσες από αυτές που κόπηκαν προετοιμαστήκαν τουλάχιστον 6 μήνες συγκροτημένα με πρόγραμμα και όχι προπόνηση του τύπου σελφι και ινστα πόσες από αυτές στερήθηκαν μέσα στην προετοιμασία την βόλεψη και το καφεδάκι πακέτο πόσες μπήκαν σε πρόγραμμα διατροφής φυσικά αυτά ισχύουν και για κάτι αγοράκια που παρακαλάγανε να τους περάσουν με 7,40 μίλι, και στο κάτω κάτω να στο πω και αλλιώς είναι πρόβλημα και επιλογή του καθενός να μην ασκείτε στην καθημερινότητα του και να επιλέγει φρεντο τσιγάρο άνεση και ρεκλα, όπως επιλογή μου είναι να αφιερώνω κομμάτι του ελευθέρου μου χρόνου στο να διατηρώ την φυσική μου κατάσταση, η ζωή είναι επιλογές και αυτές η επιλογές έχουν κάποια αποτελέσματα και κάποιες Συνέπειες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 27, 2021 12:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν αντιλέγει κάνεις στα λεγόμενα σου και προφανώς και έτσι είναι. Αλλά αυτή η προκήρυξη έδειχνε πως δεν θέλει γυναίκες. Από πολλές απόψεις. Η προετοιμασία είναι προετοιμασία και ο καθένας τη προσαρμοζει ανάλογα με τη κατάσταση του. Και με γυμναστές μιλώντας λένε πως οι γυναίκες έχουν διαφορετικό νευρομυικο σύστημα γι'αυτό και οι άντρες έχουν πλεονεκτήμα σε αυτά. Αλλα σίγουρα με πολύ δουλειά γίνονται. Ο καθένας φροντίζει για τον εαυτό του.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
άρθρου 2 παρ.1 περ. Στ΄ του Π. Δ.4/1995 αντικατασταθηκε από το άρθρου 1 παρ.1 του Π. Δ.90/2003Ο λόγος είναι πως τότε οι εξετάσεις είχαν διαφορετικά κριτήρια για άντρες και γυναίκες, και τότε "κατά τα λεγόμενα" οι γυναίκες όταν δεν τα κατάφερναν έκαναν ενστάσεις για διάκριση των γυναικών
Και έρχεται το 2003 ο νέος νόμος και τα κάνει όλα ίσα που ναι μεν δεν φέρει καμία διάκριση αλλά πάλι είναι κάπως... Άδικο
Υ. Γ εάν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο να μου το πει
Και έρχεται το 2003 ο νέος νόμος και τα κάνει όλα ίσα που ναι μεν δεν φέρει καμία διάκριση αλλά πάλι είναι κάπως... Άδικο
Υ. Γ εάν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο να μου το πει
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Leop έγραψε:Δεν αντιλέγει κάνεις στα λεγόμενα σου και προφανώς και έτσι είναι. Αλλά αυτή η προκήρυξη έδειχνε πως δεν θέλει γυναίκες. Από πολλές απόψεις. Η προετοιμασία είναι προετοιμασία και ο καθένας τη προσαρμοζει ανάλογα με τη κατάσταση του. Και με γυμναστές μιλώντας λένε πως οι γυναίκες έχουν διαφορετικό νευρομυικο σύστημα γι'αυτό και οι άντρες έχουν πλεονεκτήμα σε αυτά. Αλλα σίγουρα με πολύ δουλειά γίνονται. Ο καθένας φροντίζει για τον εαυτό του.
Η προκήρυξη δεν έδειξε ότι θέλει γυναίκες από την στιγμή που κόβονται αρκετοί άντρες και στις έλξεις και στο μίλι, ναι οκ οι γυναίκες έχουν διαφορετικό νευρομυικο σύστημα απο τους αντρες αλλά για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους πρέπει να κοιτάξουμε το Πόσες από αυτές προετοιμάστηκαν τουλάχιστον 5-6 μήνες σοβαρά και σωστά, πόσες από αυτές μια μέρα που δεν ήταν καλά η βαριόταν να πάει προπόνηση είπε ας βαριέμαι θα παω και ότι κάνω, η απόδειξη ότι το διαφορετικό νευρομυικό που λες είναι απλά ψήλα γράμματα και απλά ένα απλό εμπόδιο που ξεπερνιέται είναι αυτό που σου είπα πως εξηγείς ότι γυναίκες οι όποιες ξεκίνησαν προπόνηση για ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ περίπου 1-2 μήνες πριν τις πανελλήνιες δίνοντας ΠΚΕ και βγάζοντας οριακά τα αθληματα, όσες μπουν μέσα στις σχολές μέσα σε 1-2 μήνες παίρνουν σχεδόν όλες 3-4 έλξεις και 90% χτυπάει για πλάκα μια 50αρα κάμψεις, δηλαδή οι γυναίκες οι όποιες δεν έχουν ξανα αθληθεί που είναι 17-21 χρονών από πανελλήνιες θες να μου πεις οτι μπαίνοντας στην σχολή αποκτούν μαγικές δυνάμεις η μήπως Αυτό οφείλετε ότι μέσα στην σχολή 1-2 μήνες χτυπάνε συνέχεια, οι γυναίκες που κάνανε προσπάθεια φάνηκαν ήταν κείνες που κοπήκαν στο μίλι για 5-10-20 δευτερόλεπτα γιατί μην μου πείτε ότι αυτές που κάνανε μίλι 8 λεπτά και πάνω προπονήθηκαν, και να στο πω και αλλιώς τι περιμένεις να πει ενας επαγγελματίας προπονητής όταν του πας για προετοίμασα σε 9 αθλήματα 1 μήνα πριν
; ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΓΕΛΟΙΑ ΌΠΟΙΟΣ/Α ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΑΠΛΟ
(εξαιρείτε φυσικά οποιοσδήποτε τραυματίστηκε στην διαδικασία)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 27, 2021 5:13 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 37
Κατά την γνώμη μου οι εποπ επειδή προορίζονται όχι για γραφείο αλλά μάχιμοι χρειάζονται άντρες. Για γυναίκες αξίζει ιατροί νοσηλευτές αξιωματικοί ΣΣΑΣ ΚΛΠ.
- MAYROS.ODERPAS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Σωστος ο πολιτης ετσι ειναι. Ακουω για τους χρονους και κλαιω απο τα γελιαPolitis1994 έγραψε:Κατά την γνώμη μου οι εποπ επειδή προορίζονται όχι για γραφείο αλλά μάχιμοι χρειάζονται άντρες. Για γυναίκες αξίζει ιατροί νοσηλευτές αξιωματικοί ΣΣΑΣ ΚΛΠ.
Θα επρεπε και τα αθληματα να περνουν ΜΟΡΙΑ τελικα οπως γινετε για τους ΟΒΑ να σου πω εγω που θα εβαζαν καποιοι τα μορια... Τους γενικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MAYROS.ODERPAS την Κυρ Ιουν 27, 2021 11:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες