Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Χριστο εγω αγορινα το έβγαλα το μιλι αλλα δυστυχώς κάποιοι στα τελευταία μέτρα κλαταραν...
-
Αμα παίρνουν και αλλα ατομα για αθλήματα θα αργήσουμε 1-2 βδομάδες ακομα για τα αποτελέσματα
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
Καλά ρε lunaret, αφού έδωσες αθλήματα τότε γιατί ρωτάς που κόπηκαν, αφού υποτίθεται έβλεπες με τα μάτια σου τι γινόταν, καθώς ήσουν εκεί..
Ετσι παει φιλαρακι. Τετοια ατομα γουσταρουμε να εχουμε για συναδελφους. Παντελονατους με ψυχη!Flawless έγραψε:Έχει δίκιο ο Χρηστάρας! Έχει να κάνει με το πόσο το θέλεις! Προσωπικά το έβγαλα κουτσένοντας. Και ξέρω άτομο (γυναίκα) που ενώ έτρεχε έκανε εμετό και τον κατάπινε από τον πρώτο κιόλας κύκλο, γιατί ανακατευόταν το στομάχι της πριν καν ξεκινήσει. Και άλλο ένα άτομο που επίσης κουτσενε το παλικάρι και δεν μπορούσε επίσης να πατήσει το πόδι του.
Ελπιζω τα γονατα σου να ειναι καλυτερα φιλαρακι, περαστικα και παλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 26, 2021 6:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Posts in topic: 3
Έχεις δίκιο... Το θέμα είναι πόσο πραγματικά το θες
-
- Posts in topic: 31
XristosMP έγραψε:Ετσι παει φιλαρακι. Τετοια ατομα γουσταρουμε να εχουμε για συναδελφους. Παντελονατους με ψυχη!Ελπιζω τα γονατα σου να ειναι καλυτερα φιλαρακι, περαστικα και παλι.
Ευχαριστώ λεβεντιά μου. Κάθε μέρα γίνομαι καλύτερα. Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα θα έρθουν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 26, 2021 6:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά να ρωτήσω όσους έδωσαν πκε... Τώρα που θα μπω φαντάρος τον Ιούλιο θα κάνω την αίτηση για εποπ νοσηλευτών... Θα μου κάνουν τις εξετάσεις σε Στρατιωτικό νοσοκομείο η να κάνω από τωρα την αίτηση και να τις έχω αίτημες προτού μπω;
Παιδιά μην κάνετε υποθέσεις και μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν, ΔΕΝ κάλεσαν έξτρα γκρουπ Και χθες παρουσιάστηκε το τελευταίο γκρουπ ΣΣΕ
- MAYROS.ODERPAS
- Posts in topic: 23
τη θελεις να πεις! Πως θα τους παρουν ολους! Τη εννοεις;Peteraoua έγραψε:Παιδιά καλημέρα σας. Εγώ άκουσα από στελέχη του ΠΝ όταν δίναμε αθληματα πως στο ναυτικό θα τους πάρουν σχεδόν όλους. Λογικά δε θα υπάρχει κόσμος. Ένα στέλεχος πχ είπε ζητάμε 300 και έχουν μείνει 400
- Peteraoua
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Έτσι άκουσα φίλε από τα ίδια τα στελέχη. Πολύ έλλειψη στο ναυτικό. Ότι εμειναν λίγοι συμμετέχοντες. Τι να σου πω τωρα
-
Mortar δεν ξερω σε κάθε πκε που ειναι πιο ελαστικοί και που οχι ειναι στην κρίση του κάθε εξεταστή... Εγώ μόνο για λαρισα ξερω γιατι εκει μόνο έδωσα εδω άλλοι λενε ότι σου περνουσαν χαλαρα... Οποτε ρωτάω άτομα που έδωσαν αλλου!
Peteraoua έγραψε:Έτσι άκουσα φίλε από τα ίδια τα στελέχη. Πολύ έλλειψη στο ναυτικό. Ότι εμειναν λίγοι συμμετέχοντες. Τι να σου πω τωρα
Τα στελέχη του ΠΝ ήταν στις ΠΚΕ της πολεμικης αεροπορίας; Γιατί οι περισσοτεροι υποψήφιοι εκεί έδωσαν και κάποια παιδια είχαν δώσει στο πν και δεν είχαν περασει σε κάποιο άλλο σώμα και είχαν παει εκεί καβουρι, Κατεχάκη και Τατόι.
- Peteraoua
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εγώ όταν τα άκουσα αυτά μπροστά μου, έδινα σχολή ναυτικών δοκίμων.
- Peteraoua
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σκέψου ήταν να παρουσιαστούμε 60 άτομα την πρώτη μέρα, τελικά είμασταν 38 και μείναμε 33 κάπου. Και όλοι αυτοί ήταν και από άλλα σώματα όχι μόνο για ναυτικό. Λίγοι για ναυτικο
- Peteraoua
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Έπρεπε να είχαμε μείνει κοντά στους είκοσι εντέλει κανονικά στο με το μίλι. Και κάνει ένα στέλεχος σε μερικούς τελοσπαντων υπάρχει έλλειψη αλλιώς θα κοβόταν κοσμος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες