Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
Μέχρι πότε φίλε?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Πωωω θα μας ταλαιπωρησουν αρκετα μου φαίνεται τόσα πολλά άτομα κόπηκαν και κάλεσαν και άλλες ομαδες;
Φίλε κόπηκαν παρά πολλοί έχετε το νου σας
Πάντως εγώ Λάρισα την προηγούμενη εβδομάδα είδα τα πράγματα πολύ χαλαρά. Πέρασαν όλοι ψυχομετρικα, ιατρικά ακόμα και παχύσαρκα άτομα τα οποία βέβαια κόπηκαν την άλλη μέρα διότι ούτε να τρέξουν δεν μπορούσαν. Αλλά γενικά στα αθληματα πέρα από το μιλι που ήταν αυστηροί μέχρι δευτερόλεπτου (έκοψαν οβα για 8 δευτερόλεπτα ο οποίος φώναζε ότι ήταν 28 χρόνων και δεν θα έχει ευκαιρία να ξαναμπεί) ηταν χαλαροί σε φαση αντε να τελειώνουμε. Τα κανιστρα ας πούμε ήταν σχεδόν άδεια δεν ήταν 20 κιλα. Σφαιρα ύψος κτλ έδιναν ευκαιρίες πέρα από 3. Σε κοπέλα έδωσαν 5. Και μας είπε εκεί ο υπολογαγος Ε ας κάνει λίγες δοκιμές ακόμα. Στη δοκιμή το πέρασε και την πέρασαν... Στις έλξεις όχι πιγούνι ούτε χέρια κάτω ούτε τίποτα. Αν έκανες απλά κίνηση την μετρούσαν. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η γραμμή να μην κόψουν πάντως ήταν μια διαδικασία τυπική. Εγω αυτό είδα και τα περίμενα διαφορετικά.
-
Που κόπηκαν οι περισσότεροι στις ελξεις και στο μιλι;
Λογικά θα ξέρουμε μετά τς 28 που τελειώνουν τα αθλήματα
Σε εμας κοπηκαν ελξεις και μιλι ολοι, ναι.
- Peteraoua
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Παιδιά καλημέρα σας. Εγώ άκουσα από στελέχη του ΠΝ όταν δίναμε αθληματα πως στο ναυτικό θα τους πάρουν σχεδόν όλους. Λογικά δε θα υπάρχει κόσμος. Ένα στέλεχος πχ είπε ζητάμε 300 και έχουν μείνει 400
-
Ήταν δύσκολο το μιλι ειδικά με τέτοιες θερμοκρασιες πως να το βγάλεις;
Πότε τελειώνουν τα αθλήματα πανελλαδικά;
- Peteraoua
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Γιατί γράφω και δε φαινεται
Οποιος το γουσταρε πραγματικα θα το εβγαζε και με 60 βαθμους.LUNARET έγραψε:Ήταν δύσκολο το μιλι ειδικά με τέτοιες θερμοκρασιες πως να το βγάλεις;
Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες αγαπητε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Σάβ Ιουν 26, 2021 1:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πότε έδωσες φίλε μου;
Σωστό. Άρα τώρα καλουν έξτρα γκρούπ; Γτ εγώ θυμάμαι που είχα ρωτήσει στην επιτροπή μου λέγαν μέχρι 22 είναι
-
- Posts in topic: 31
XristosMP έγραψε:Οποιος το γουσταρε πραγματικα θα το εβγαζε και με 60 βαθμους.Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες αγαπητε.
Έχει δίκιο ο Χρηστάρας! Έχει να κάνει με το πόσο το θέλεις! Προσωπικά το έβγαλα κουτσένοντας. Και ξέρω άτομο (γυναίκα) που ενώ έτρεχε έκανε εμετό και τον κατάπινε από τον πρώτο κιόλας κύκλο, γιατί ανακατευόταν το στομάχι της πριν καν ξεκινήσει. Και άλλο ένα άτομο που επίσης κουτσενε το παλικάρι και δεν μπορούσε επίσης να πατήσει το πόδι του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 26, 2021 6:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 2 επισκέπτες