Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
LUNARET
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από LUNARET »

Θα χτυπάμε σκοπετο αρκετό ετσι;
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Mortar »

Άρχισαν τα παρατράγουδα.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Politis1994 »

LUNARET έγραψε:Για Τρίπολη 124 αεροπορια ξέρουμε εκει αν ειναι καλα; Ειναι πιο ήπια τα πράγματα εκει;
Καλησπέρα ναι είναι καλά στην 124. Ειναι διακλαδικο κέντρο αεροπορία συν πεζικό στρατός Ξηρας.2η μεν είναι το πεζικό 1η η αεροπορία. Στην 3η παλιά ήταν το ναυτικό αλλά και διάφορες σειρές οβα. Οι εγκαταστάσεις είναι άριστες σε σχέση με τα περισσοτερα κέντρα ανά την Ελλάδα. Ο καιρός φουλ περίεργος όμως. Σε μια μέρα ίσως ζήσεις τις 4 εποχές του χρόνου! Κατά τα άλλα κανονικά υπάρχουν υπηρεσίες καψόνια ειδικά στο τμήμα του σξ.
LUNARET
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από LUNARET »

Στην αεροπορια πιο πολυ με ενδιαφέρει να μάθω αλλα λογικά και τα 3 ίδια θα είναι
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Politis1994 »

LUNARET έγραψε:Στην αεροπορια πιο πολυ με ενδιαφέρει να μάθω αλλα λογικά και τα 3 ίδια θα είναι
αεροπορία είναι όλα καλά και άψογα ελίτ. Για να φανταστείς ακόμα και ασκήσεις ερπην κλπ που έκαναν οι στρατεοι οι αεροπόροι απλά μας τις έλεγαν προφορικά για να τις ξέρουμε ενώ παραδίπλα τις έκαναν κανονικά. Σωστό ή λάθος αυτό γινόταν. Υπάρχουν βέβαια υπηρεσίες κανονικά που θα εκτελέσουν όλοι και στο θάλαμο και γενικώς μαγειρεία λαξ εφοδιασμοι κλπ. Γενικά όμως δεν υπάρχει πρήξιμο, σπάσιμο νεύρων, απρόοπτα. Ελαστικοί σε όλα ξύρισμα, στολή κλπ. Όλα είναι πιο χαλαρά. Όμως πρέπει να είσαι τυπικός. Γρήγορος και σωστός σε ότι σε αναθετουν. Σαν εποπ σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι ξύσιμο και βιτρίνα αλλά θα περάσεται και στην πράξη όχι μόνο στην θεωρία όπως έκαναν και κάνουν! Προκλητικά οι σμηνιτες θητείας.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

Συζητάτε για πράγματα που δεν αφορούν τον τίτλο του νήματος εδώ και αρκετά μηνύματα πίσω. Παρακαλώ πολύ στο θέμα μας κύριοι.

Yiannis12345
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Yiannis12345 »

Παιδιά θα σας πω και εγω την εμπειρία μου από τα ψυχοτεχνικά. Παρουσιαστήκαμε την Τρίτη 15/6/2021 66 άτομα στην Ευέλπιδων. Την πρώτη μέρα στα ψυχοτεχνικά κόπηκαν 5 +1 που αποχώρησε γιατι του έλειπαν κάποια χαρτιά. Την Τρίτη μέρα στα αθλήματα κόπηκαν κάπου στα 10+ στο μίλι. Μέσα σε αυτά μία κοπέλα (μοναδική στο γκρουπ) που ήταν σίγουρη ότι θα περάσει λόγω μορίων καθώς και ένας ΟΒΑ που κοπηκε αλλα εξαφανίστηκε αμέσως οπότε δεν ξέρω αν θα πήγαινε άλλη μέρα να δώσει δηλώνοντας ατύχημα. Ηταν όλοι τους πολύ ευγενικοί μαζι μας και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΠΟΠ που μας είχε αναλάβει, πραγματικά ήταν κάτι παραπάνω από καλή μαζί μας. Η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω κάνει τα χαρτιά μου μόνο για μία ειδικότητα και αυτή είναι ΔΙΑΧ-ΛΟΓ στο Πολεμικό Ναυτικό που παίρνουν μόνο δέκα ατομα και ειμαι αρκετά πίσω. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν με την δική μου ειδικότητα οπότε δεν ξέρω τι παίζει γενικότερα αλλα όταν μιλάμε 3000 άτομα σίγουρα θα υπαρχουν 10 καλύτεροι από εμένα.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 158

Δημοσίευση από re pate kala re »

Politis1994 έγραψε:
LUNARET έγραψε:Για Τρίπολη 124 αεροπορια ξέρουμε εκει αν ειναι καλα; Ειναι πιο ήπια τα πράγματα εκει;
Καλησπέρα ναι είναι καλά στην 124. Ειναι διακλαδικο κέντρο αεροπορία συν πεζικό στρατός Ξηρας.2η μεν είναι το πεζικό 1η η αεροπορία. Στην 3η παλιά ήταν το ναυτικό αλλά και διάφορες σειρές οβα. Οι εγκαταστάσεις είναι άριστες σε σχέση με τα περισσοτερα κέντρα ανά την Ελλάδα. Ο καιρός φουλ περίεργος όμως. Σε μια μέρα ίσως ζήσεις τις 4 εποχές του χρόνου! Κατά τα άλλα κανονικά υπάρχουν υπηρεσίες καψόνια ειδικά στο τμήμα του σξ.

έχει σταματήσει αρκετο καιρο να είναι διακλαδικό

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 158

Δημοσίευση από re pate kala re »

Rsofia έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς στο περίπου τουλάχιστον αν καλύφθηκαν οι θέσεις για το LEO1; Πέρασαν όλοι τις εξετάσεις; Αναμένεται να καλέσουν ίσως κι άλλους;

Στην συγκεκριμένη ειδικότητα πολύ δύσκολο να φωνάξει άλλους πέρα από αυτούς της αρχικής φάσης τα κενά που ίσως προκύψουν θα καλυφθούν από επιτυχόντες επιλαχόντες των ΠΚΕ άλλων ειδικοτήτων, στις μόνες ειδικότητες που αναγκαστικά πρέπει να καλέσει είναι αυτές που απαιτούν συγκεκριμένο τίτλο σπουδών είτε ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΙΕΚ-ΕΠΑΛ

Να στο εξηγήσω ποιο απλά υποθετικά αν υπάρξουν κενά σε αυτήν την ειδικότητα που ανέφερες επειδή είναι λυκείου θα καλέσει από υποψήφιους που πέτυχαν στις πκε και είναι επιλαχόντες ας πούμε στην ειδικότητα πλήρωμα σκάφους, ενώ πχ αν υπάρξουν κενά στην ειδικότητα 9560 Βοηθός νοσηλευτικού προσωπικού ΥΓ που απαιτεί τα παρακάτω αναγκαστικά θα πρέπει να καλέσει επιλαχόντες από αυτήν την κατηγορία και μόνο

Α. Δίπλωμα επαγγελματικής ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης ΙΕΚ, επιπέδου 5, «Νοσηλευτική Τραυματολογία» ή «Διασώστης - Πλήρωμα Ασθενοφόρου» ή «Νοσηλευτική Χειρουργείου».

β. Πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης ΕΠΑ. Λ. «Βοηθός Νοσηλευτή» είτε ΕΠΑ. Σ «Βοηθός Νοσηλευτή» είτε άλλο ισότιμο και αντίστοιχο πτυχίο σχολικής μονάδας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Ιουν 23, 2021 5:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Athabarb
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Athabarb »

Και εμείς που είμαστε επιτυχόντες επιλαχοντες στα Leo 1 τι θα γίνει στην περίπτωση κενών στις αρχικές θέσεις;
Chris00
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Chris00 »

Πρώτα θα πάρει τους επιλαχόντες αν κοπούν οι επιτυχόντες σε κάθε ειδικοτητα και μετά αν κοπούν και αυτοί θα καλύψει τις θέσεις με επιτυχόντες άλλων ειδικοτήτων. Τώρα αν σου έλεγε ότι δεν είσαι στους αρχικά κλείθεντες τότε πρέπει να κοπούν οι επιτυχόντες και επιλαχόντες όλων των ειδικοτήτων για να σε καλέσουν να δώσεις Κανένα νέο κανείς παιδιά ;
John98
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από John98 »

Παιδιά μάθατε τίποτα πιο συγκεκριμένο για ημερομηνίες;
Athabarb
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Athabarb »

Αυτό ήξερα και εγώ επειδή διάβασα κάτι αλλά γι αυτό ρώτησα σ ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από greenalexyo »

John98 έγραψε:Παιδιά μάθατε τίποτα πιο συγκεκριμένο για ημερομηνίες;

Τίποτα φίλε, φήμες λένε μέσα Ιουλίου αλλά απλά φήμες

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Στην ευελπιδων πάντως ακομα παρουσιαζονται καινούργιες ομαδες οποτε εχει μελλον ακομα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες