Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Chris00
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Chris00 »

Χρήστο όντως αεροπορία ολοκληρώθηκαν χθες μας το είπαν ότι ήταν η τελευταία μέρα Αλλά ευελπίδων ξέρω άτομα που δίνει μέχρι και Τετάρτη
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 158

Δημοσίευση από re pate kala re »

Aston Martin έγραψε:Συνεχίζονται οι διαδικασίες κανονικά ποτέ λέτε να μας βάλουν κέντρα; Εγώ γνωρίζω για Στρατό Ξηράς πως οι Ειδικές Δυνάμεις θα πάνε Μεγάλο Πεύκο ενώ όλοι οι άλλοι Αυλώνα.

Αυλώνα και Θήβα όλοι θα μοιραστούν ειδικές λογικά Πεύκο για την βασική μέχρι την ορκωμοσία

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 20, 2021 1:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από greenalexyo »

re pate kala re έγραψε:
Aston Martin έγραψε:Συνεχίζονται οι διαδικασίες κανονικά ποτέ λέτε να μας βάλουν κέντρα; Εγώ γνωρίζω για Στρατό Ξηράς πως οι Ειδικές Δυνάμεις θα πάνε Μεγάλο Πεύκο ενώ όλοι οι άλλοι Αυλώνα.

Αυλώνα και Θήβα όλοι θα μοιραστούν ειδικές λογικά Πεύκο για την βασική μέχρι την ορκωμοσία

Πως γίνεται να πάνε σε άλλα κέντρα;

Δεν θα έπρεπε κάθε όπλο - σώμα να στείλει τον κόσμο σε δικά του κέντρα;

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από XristosMP »

Στο αρθρο που ανεβασα λεει οτι θα πανε ολοι στον Αυλωνα.
Stefell
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Stefell »

Αυτό ισχύει με το άρθρο. Την Παρασκευή που κάναμε την 1η ημέρα αθλημάτων μας είπε ο συνταγματάρχης οτι τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη θα πάνε τα ατομα στην σχολή τεθωρακισμένων στον Αυλώνα
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

greenalexyo έγραψε:Πως γίνεται να πάνε σε άλλα κέντρα;Δεν θα έπρεπε κάθε όπλο - σώμα να στείλει τον κόσμο σε δικά του κέντρα;

Και εγώ αυτό ήξερα αλλά λένε για την βασική όλοι Αυλώνα και μετά ο καθένας εκεί που έχει πάει για την ειδικότητα εγώ πιστεύω επειδή θα είναι πολλά άτομα 800 θα τους μοιράσουν λόγο πανδημίας από 400 σε ΚΕΤΘ και ΚΕΠΒ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιουν 20, 2021 5:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Stefell έγραψε:Αυτό ισχύει με το άρθρο. Την Παρασκευή που κάναμε την 1η ημέρα αθλημάτων μας είπε ο συνταγματάρχης οτι τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη θα πάνε τα ατομα στην σχολή τεθωρακισμένων στον Αυλώνα

Σχολή τεθωρακισμένων όχι έκει πάνε στελέχοι ΣΣΕ-ΣΜΥ-ΔΕΑ ΤΘ-ΥΕΑ ΤΘ-ΕΜΘ-ΕΠΟΠ

σχολή θα πάνε αν πάνε όσοι είναι τθ μέτα την βασική

Lef2020
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Lef2020 »

Δηλ οποιος να ναι μπορει να περασει αεροπορια με τα μαγειρεματα που γινονται
Paris23
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Paris23 »

Με λιγα λογια αν εισαι πχ 7ος στην σειρα Και ζηταειε 20, βασει μοριων και εχεις περασει τα ψυχοτεχνικα τα υγειονομικα και τα αθληματα εισαι επιτυχων..
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πολλά λένε τα άρθρα τα οποία δεν ισχύουν μέχρι τις 25 δίνουν ΠΚΕ κανονικά απ ότι λένε άτομα που συμμετέχουν και λένε ότι έχουν τελειώσει υπομονή σε λίγο καιρό θα ξέρουμε
Flawless
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Flawless »

Λέτε να ζητήσουν στο κέντρο ξανά το ΑΜΚΑ να δουν το ιατρικό ιστορικό;
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Flawless έγραψε:Λέτε να ζητήσουν στο κέντρο ξανά το ΑΜΚΑ να δουν το ιατρικό ιστορικό;

Σίγουρα επίσης αν πήρες μέρος σε ΠΚΕ την πρώτη μέρα Υπέγραψες υπεύθυνη δήλωση που συναινείς στην αναζήτηση του Ιατρίκου σου ιστορικού από το το μητρώο του ΗΔΙΚΑ, Πάντος αν δεν έχεις κάτι να κρύψεις δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς πράγμα που από τον τρόπο που ρωτάς μάλλον κάποιο πρόβλημα υγείας κρύβεις που δεν το εντόπισαν

Flawless
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Flawless »

re pate kala re έγραψε:Σίγουρα επίσης αν πήρες μέρος σε ΠΚΕ την πρώτη μέρα Υπέγραψες υπεύθυνη δήλωση που συναινείς στην αναζήτηση του Ιατρίκου σου ιστορικού από το το μητρώο του ΗΔΙΚΑ, Πάντος αν δεν έχεις κάτι να κρύψεις δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς πράγμα που από τον τρόπο που ρωτάς μάλλον κάποιο πρόβλημα υγείας κρύβεις που δεν το εντόπισαν
Πριν 10 χρόνια διαπίστωσα ότι είχα αυτοάνοσο. Πλέον είμαι υγειεστατος, δεν έχω συμπτώματα και όλες οι εξετάσεις βγαίνουν φυσιολογικές. Μόνο αν ανατρέξουν δέκα χρόνια πίσω στο ιστορικό θα το δουν. Επίσης στις ΠΚΕ δεν υπέγραψα τίποτα. Στα υγειονομικά απλά μου ζήτησαν το ΑΜΚΑ και με ρώτησαν αν έχω κάποιο ιστορικό, αλλιώς θα το έψαχναν μόνοι τους. Τους είπα ότι δεν έχω κάτι και με έβγαλαν Ι1. Στο κέντρο αν ανατρέξουν δέκα χρόνια πίσω στο ιστορικό μόνο έτσι θα το βρουν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 21, 2021 8:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Flawless έγραψε:Πριν 10 χρόνια διαπίστωσα ότι είχα αυτοάνοσο. Πλέον είμαι υγειεστατος, δεν έχω συμπτώματα και όλες οι εξετάσεις βγαίνουν φυσιολογικές. Μόνο αν ανατρέξουν δέκα χρόνια πίσω στο ιστορικό θα το δουν. Επίσης στις ΠΚΕ δεν υπέγραψα τίποτα.

Στα υγειονομικά απλά μου ζήτησαν το ΑΜΚΑ και με ρώτησαν αν έχω κάποιο ιστορικό, αλλιώς θα το έψαχναν μόνοι τους. Τους είπα ότι δεν έχω κάτι και με έβγαλαν Ι1. Στο κέντρο αν ανατρέξουν δέκα χρόνια πίσω στο ιστορικό μόνο έτσι θα το βρουν

Αρχικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπέγραψες χαρτί την πρώτη μερα στις ΠΚΕ έπαιρνες δύο χαρτιά ένα που ήταν χωρισμένο σε 4 ορθογώνια και σε αυτό υπέγραφε την πρώτη μέρα ο υπεύθυνος ομαδάρχης, και κάθε μέρα η κάθε επιτροπή την πρώτη αν πέρασες τα ψυχοτεχνικά την δεύτερη η επιτροπή απαλλαγών και την 4 υπέγραφε ο πρόεδρος της επιτροπής αθλητικών, το δεύτερο χαρτί ήταν μια υπεύθυνη δήλωση που έγραφε ότι συναινείς να δούνε και να αντλήσουν το ιατρικό σου ιστορικό από το μητρώο του ΗΔΙΚΑ, στο κομμάτι αυτοάνοσο αν συμπεριλαμβάνετε στο φεκ της σωματικής ικανότητας και λέει ότι αποτελεί κόλλημα για πρόσληψη τότε φεύγεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 21, 2021 8:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες