Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την αύξηση της θητείας πρόκειται να βελτιώσουν τις ικανότητες των ΕΔ σε όλους τους τομείς και ιδιαιτέρως σε ότι αφορά στο Στρατό Ξηράς και τις δυνατότητες του στον Έβρο, καθ' ότι η πλειοψηφία των νεοπροσληφθησομένων ΕΠΟΠ και ΟΒΑ θα τοποθετούνται στα Ανατολικά σύνορα της χώρας.
Καλησπέρα!Δεν ξέρω σε ποιο νήμα να θέσω την ερώτηση, ίσως δεν ανήκει εδώ.
Στα τελικά αποτελέσματα οι κοινοί υποψήφιοι που θα είναι επιτυχόντες σε δύο ή τρία σώματα, θα επιλέξουν πού θέλουν να πάνε και η θέση τους θα καλυφθεί απο επιλαχόντες ή τα αποτελέσματα θα δωθούν έτσι ώστε όλοι να έχουν μόνο μια επιλογή;
Ευχαριστώ! Καλή επιτυχία σε όλους!
Στα τελικά αποτελέσματα οι κοινοί υποψήφιοι που θα είναι επιτυχόντες σε δύο ή τρία σώματα, θα επιλέξουν πού θέλουν να πάνε και η θέση τους θα καλυφθεί απο επιλαχόντες ή τα αποτελέσματα θα δωθούν έτσι ώστε όλοι να έχουν μόνο μια επιλογή;
Ευχαριστώ! Καλή επιτυχία σε όλους!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ak123 την Πέμ Ιουν 17, 2021 2:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά γνωρίζετε από ποια σώματα/τμήματα του στρατού εχει συσταθεί η επιτροπή των αθλημάτων στη Θεσσαλονίκη;
Εγώ που ρώτησα μου είπαν 22 οι τελευταίοι αθλήματα. Μόλις είχα πάει στην επιτροπή ρώτησα. Τουλάχιστον Λάρισα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Τελειωσα και τα αθλήματα στην λαρισα σημερα και είπαν 22 του μηνος τελος τα αθλήματα κόπηκαν 3 στο κολυμπι
Φίλε Lunaret πόσοι κόπηκαν χθες στα αθλήματα;
Άρα σύνολο φίλε φύγανε πολλοί. Απίστευτο μου μοιάζει στο κολύμπι πάντως πολύ ωραία η πισίνα!
-
Ποτε περασες leo?
-
Απο τους 73 νομιζω μείναμε οι 46
Δευτέρα Τρίτη
-
Πάντων παιδιά ειπανε ότι μέχρι 24 πανελλαδικα τελειώνουν τα πκε θα βγουν τα αποτελεσματα μέχρι τέλος του μήνα και στα μέσα ιουλιου μπορεί και να γίνει η κατάταξη των επιτυχόντων
Γνωρίζει κανείς αν ανεβάσει άλλους εκτός από τούς 3000 που πήγαν σάν επιλαχόντες;
Και εγώ το σκεφτόμουν αυτό
Κομματακι δυσκολο φιλε...
XristosMP έγραψε:Κομματακι δυσκολο φιλε...
Κάτι άκουσα ότι σε διάφορες μη μάχιμες ομάδες έχουν κοπεί ήδη 2 σειρές λογικά θα καλεί επόμενους όπως το 09 ... (Δεν μιλάω για τα μάχιμια όπως εσύ 😁😁)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες