Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Stavros EPOP »

Charlie Harper 13 έγραψε:Έτσι όπως τα λέει ο Πολίτης είναι. Αξιοκρατία δεν υπήρχε πουθενά.

Παιδιά, λυπάμαι πολύ, αλλά αξιοκρατία δεν υπήρχε από την πρώτη στιγμή. Όταν διαχωρίζεις τις προκηρύξεις σε 28 και 31 έτη, αυτό δεν ονομάζεται αξιοκρατία. Εγώ προσωπικά είχα στείλει επιστολές παντού, όπου μιλούσα για την ειδικότητα των ''Βοηθών Νοσηλευτών'', αλλά και την ανάγκη να ανέβει το ηλικιακό όριο για όλους τους υποψηφίους. Το έκανα, με επιχειρήματα και παραδείγματα. Όλοι συμφώνησαν πλην του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Οι περισσότεροι υποψήφιοι συμμετάσχουν μόνο με απολυτήριο λυκείου. Δηλαδή, είναι ανειδίκευτοι. Πώς θα φτιάξεις στρατό, όταν δεν προσλαμβάνεις επαγγελματίες, αλλά προσλαμβάνεις απλούς αποφοίτους λυκείου; Δυστυχώς, θα μπουν έως 28 έτη παιδιά που είναι ανειδίκευτα.

Αυτό τροφή για σκέψη για ορισμένους, οι οποίοι πριν τα Χριστούγεννα με πολεμούσαν, διότι δεν καταλάβαιναν πως με ανώτερα όρια ηλικίας, θα είχαν και περισσότερες ευκαιρίες μελλοντικά να μπουν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Τώρα, θα μπουν τα ανειδίκευτα βύσματα. Μάλιστα, όσοι ήταν μέσα στο ηλικιακό όριο και κουνούσαν το δάκτυλο σε εκείνους που ήταν ένα έως τρία χρόνια μεγαλύτεροί τους, διότι πίστευαν ότι θα τους κλέψουν τη θέση, τώρα δεν θα έχουν καμία ευκαιρία μελλοντικά. Έπρεπε να παλέψουμε όλοι μαζί και όχι να βλέπουμε τον άλλον σαν εχθρό. Αφήσατε λοιπόν τα ανειδίκευτα βύσματα να μπουν και τώρα θα πρέπει να τρέξετε για να μαζέψετε πτυχία και εφόδια για το μέλλον σας. Στη ζωή δεν υπάρχει μόνο το σήμερα, αλλά υπάρχει και το αύριο. Καλό διάβασμα και άλλη φορά να έχετε καλύτερα μυαλά ορισμένοι.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Ένα φίλος ανέβηκε από τα 100 άτομα τα 67 πήγαν κόψανε 22 στο ψυχοτεχνικα 2 στα ιατρικά και ούτε καν έχουν ξεκινήσει αθλήματα ακόμη φανταστείτε τι θα γίνει στο τέλος στα αθλήματα
Άβαταρ μέλους
chrusa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από chrusa »

Καλημερα, ενας φιλος μου εδωσε αθληματα στην Αθηνα σημερα και εκοψαν ατομα στο 100σταρι σε συγκριση ομως μεταξυ τους. Οχι οτι επιασαν ολοι οσοι περασαν το χρονο. Δηλαδη εκοψαν τους πρωτους πιο αργους, στο μιλι εκοψαν μονο 3 ατομα τα οποια εκαναν 9 μισι λεπτα, ολοι οι υπολοιποι με 8,5 λεπτα μιλι περασαν. Ειστε σιγουροι εσεις που λετε οτι κοβουν και κοβουν; Τοσο τυχερο ηταν αυτο το γκρουπ στην ευελπιδων; Επισης και μηκος και σφαιρα εβλεπαν με το ματι και σου ελεγαν αν περνας η οχι. Και μετα πως να εχουμε ελπιδες εμεις που μειναμε απεξω οτι θα μας ψωναξουν επειδη δεν θα συμπληρωσουν θεσεις ; Δεν ξερω ρε παιδια, πολυ μπερδεμενα τα πραγματα
eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από eirini k »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Ένα φίλος ανέβηκε από τα 100 άτομα τα 67 πήγαν κόψανε 22 στο ψυχοτεχνικα 2 στα ιατρικά και ούτε καν έχουν ξεκινήσει αθλήματα ακόμη φανταστείτε τι θα γίνει στο τέλος στα αθλήματα
στα υγειονομικα που τους κοβουν; Μου κανει εντυπωση να κοπει καποιος εκει
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από XristosMP »

22 ατομα στα ψυχοτεχνικα; Απο το δρομοκαιτειο τους εφεραν;Ακουγεται υπερβολικο το νουμερο αλλα για να το λες... Κατι θα ξερεις.

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Έτσι μ είπε Χρηστάρα το παιδί είναι εκεί τώρα κόβουν μέχρι και αν έχει μικρό τατουάζ στο λαιμό για πλάκα... Μάλλον θα καλέσουν καί άλλους για άθλημματα πάμε για εκλογές για αυτό
eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από eirini k »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Έτσι μ είπε Χρηστάρα το παιδί είναι εκεί τώρα κόβουν μέχρι και αν έχει μικρό τατουάζ στο λαιμό για πλάκα... Μάλλον θα καλέσουν καί άλλους για άθλημματα πάμε για εκλογές για αυτό
εκλογες?
Flawless
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Flawless »

Καλησπέρα. Σήμερα έδωσα τα πρώτα αθλήματα με σοβαρό τραυματισμό στα δύο γόνατα από τις προπονήσεις. Δεν μπορούσα καν να περπατήσω χωρίς να πονάω. Πλακώθηκα στην ξυλοκαΐνη και στο σπρέι πάγου πριν το τρέξιμο μπας και μειώσω ελάχιστα τον πόνο. Κατάφερα και πέρασα τα αγωνίσματα. Το μίλι το έβγαλα στα 6:30 λεπτά, αλλά δάγκωνα τα χείλη μου από τον πόνο. Και τώρα θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Τα γόνατα μου τώρα είναι ακόμα χειρότερα και ταλαιπωρημένα. Εάν γίνει κατάταξη αρχές Ιουλίου και είμαι σακατεμένος λέτε να πάρω πόδι ή θα μου δώσουν λίγες μέρες για ανάρρωση; Αν γνωρίζει κάτι κάποιος τον ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δεν θα γινει καμια καταταξη τον Ιουλιο.Ξεκουρασε τα ποδια σου και χαλαρωσε. Καλη αναρρωση φιλε.

Flawless
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Flawless »

XristosMP έγραψε:Δεν θα γινει καμια καταταξη τον Ιουλιο.Ξεκουρασε τα ποδια σου και χαλαρωσε. Καλη αναρρωση φιλε.

Ευχαριστώ φιλαράκι. Να είσαι πάντα καλά
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Leop »

Κοίτα στη Λάρισα που ήμουν εγώ κοβαν πολύ τώρα άλλου δεν έχω εικόνα πραγματικά
Lef2020
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Lef2020 »

Αμα κοπουν παρα πολλοι στα αθληματα υπαρχει περιπτωση να καλεσουν αυτους που δεν ηταν στα αθληματα
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 158

Δημοσίευση από re pate kala re »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Ιουν 16, 2021 6:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Τετοια παντελονατα παλικαρια θελει ο Ε. Σ.Μπραβο στον ανθρωπο, να ειναι καλα οπου και αν βρισκεται.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Έτσι μ είπε Χρηστάρα το παιδί είναι εκεί τώρα κόβουν μέχρι και αν έχει μικρό τατουάζ στο λαιμό για πλάκα... Μάλλον θα καλέσουν καί άλλους για άθλημματα πάμε για εκλογές για αυτό

Ε βεβαια, οταν ειναι να παμε σε εκλογες, παντα κοβουν σε προκηρυξεις.

30 ευρω 98αρα παρακαλω !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τετ Ιουν 16, 2021 5:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 3 επισκέπτες